Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά κρατάω το zte σαν back up γιατί όταν παίρνεις τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα θέλουν να έχεις πάνω στη γραμμή αυτό που δίνουν. Λογικό βέβαια γιατί δεν μπορούν να ξέρουν τις ρυθμίσεις για κάθε modem της αγοράς.

Για να μη ανοίγω άλλο θέμα, η γραμμή μου πάλι επανήλθε από τα 19mbps στα γνωστά επίπεδα 15+. Ενώ και στα 19 δούλευε 2-3 μέρες άψογα. Προφανώς είναι θέμα ΟΤΕ?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά κρατάω το zte σαν back up γιατί όταν παίρνεις τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα θέλουν να έχεις πάνω στη γραμμή αυτό που δίνουν. Λογικό βέβαια γιατί δεν μπορούν να ξέρουν τις ρυθμίσεις για κάθε modem της αγοράς.

Για να μη ανοίγω άλλο θέμα, η γραμμή μου πάλι επανήλθε από τα 19mbps στα γνωστά επίπεδα 15+. Ενώ και στα 19 δούλευε 2-3 μέρες άψογα. Προφανώς είναι θέμα ΟΤΕ?

αν και δεν θελει μυαλο για να σεταρεις ενα οποιοδηποτε ρουτερ εν τουτοις ναι τους ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο να σου πουν ρυθμισεις για το δικο τους.απλα ολα ενα wan η ενα wizard εχουν.δεν ειναι οτι ζητας κατι τρελλο.

για να πεσεις απο τα 19 στα 15 θα πρεπει να σου εχουν αλλαξει Profile ή (και) να σου εχουν βαλει fast path.το default profile του οτε εειναι το 9.να στο ειχαν χαμηλωσει πιο κατω και να επιασες 19 το βρισκω χλωμο.λογικα απο Inteleave σε fast θα χανεις κανα mbit ανετα.πρεπει να συγκρινεις τα χαρακτηριστικα στο πριν και μετα για να δεις αν σου εχουν αλλαξει Profile.Οπως και αν εισαι fast path  η οχι.εκτος αν ο χαλκος κανει σκαμπανεβασματα .η εκτος αν το draytek κανει κουφα .η μηπως το 19 το ειδες με το ρουτερ του οτε και οχι με το vigor οποτε μετα εκει παμε αλλου.

Δημοσ.

Το Fast Path path den είναι ενεργοποιημένο. Τα 19 mbs ήταν με το draytek και πάντα τσεκάρω με το site τις nvidia τις ταχύτητες κατεβάσματος. Σε μεγάλες αργίες που λείπουν πολλοί το έχω δει και 21!  Σε καθημερινές συνθήκες είναι 15+.

post-83747-0-35647600-1380442085_thumb.png

post-83747-0-76218000-1380442133_thumb.png

Δημοσ.

Το Fast Path path den είναι ενεργοποιημένο. Τα 19 mbs ήταν με το draytek και πάντα τσεκάρω με το site τις nvidia τις ταχύτητες κατεβάσματος. Σε μεγάλες αργίες που λείπουν πολλοί το έχω δει και 21!  Σε καθημερινές συνθήκες είναι 15+.

ασε τα speedtest.μας νοιαζει ποσο συγχρονιζει το ρουτερ παντα.ειναι αρκετη διαφορα και δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα στα χαρακτηριστικα της γραμμης,.ΤΟμονο που μπορω να σκεφτω ειναι να τρως παρεμβολη απο κατι γιατι σου κοβει bits σε αρκετες συχνοτητες.τωρα για να δεις τι ειναι ειναι πολυ σχετικο.μπορει να ειναι crosstalk μπορει οτιδηποτε.απο 19 σε 21 οκ επειδη τα κλεινουν πολλοι ειναι καπως λογικο να κερδιζεις ταχυτητα.αλλα να χανεις 4 mbit ειναι παρα πολλα.δηλαδη δεν ειναι απλα οτι δεν εχει φυγει ο κοσμος και εχετε μεταξυ σας crosstalk.απο κατι τρωει μεγαλη παρεμβολη.εκτος αν φταιει καμια συσκευη η κανα φιλτρο αλλα θελει δοκιμες οταν εισαι στα 15 να τα βγαλεις ολα και να δεις αν θα συγχρονισει στην σωστη ταχυτητα η οχι .

Δημοσ.

Δύο φίλτρα εχω σε δύο συσκευές τηλεφώνου που και να τις αφαιρέσω τελείως δεν βρίσκω αλλαγή. Πάντως οι ίδιες συσκευές λειτουργούν είτε η ταχύτητα είναι 15, είτε 19.

Δημοσ.

μετα η κατι γινεται απο σπιτι μεχρι κατανεμητη η το πιο πιθανο κατι εξω στο δικτυο.αλλα πρωτα πρεπει να τσεκαριστει και το μεσα.και δεν ειναι ευκολο.

η θα πρεπει να γινει δοκιμη κατω η να δοκιμασεις με spare Καλωδιωση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...