poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά σκέφτομαι ότι ο υπάλληλος θα έχει αλλάξει. Αποκλείεται να δουλεύει από το πρωί έως τώρα. Ίσως τους καλέσω αύριο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι αν ήταν πρόβλημα γραμμής, πως διορθώθηκε χωρίς να έρθει τεχνικός για έλεγχο. και ξεχασα να πω.οταν ειναι sync no ip οι πιθανοτητες να φταιει ο χαλκος ειναι απειροελαχιστες.θα πρεπει να ειναι χαλια ο χαλκος να εχεις χαμηλο sync και απειρα errors για να μην παρει Ip.συνηθως κατι στο dslam ειναι 1
achilles_g_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που παρατήρησα πάντως είναι πριν την διακοπή ήμουν σε fast path, ενώ τώρα όχι.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που παρατήρησα πάντως είναι πριν την διακοπή ήμουν σε fast path, ενώ τώρα όχι. Μπορει να σε γυρισαν απλα για τις δοκιμες.συνηθως οταν καποιος εχει προβλημα τον επαναφερες στα φυσιολογικα για να κανεις τις δοκιμες.καποιες φορες μπορει να φορεσουν πανω και καποιο μεγαλυτερο profile για να δουν μηπως παιξει ετσι.απλα παρε και ξαναζητα fast αμα το θες. 1
peeperman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο που εχει πολλα χρονια μαλλον ειναι δικο του και οχι χρησιδανειο.λογικα αμα ζητησει νεο θα του δωσουν απλα με χρησιδανειο.απο εκει και περα καποιοι που κανουν ανανεωση για ενα χρονο παιρνουν ρουτερ αλλα ξαναδεσμευονται για ενα χρονο.εξαρτατε τον παροχο.τωρα εσενα επειδη τα δινει με χρησιδανειο αλλαζει το ολο concept.παντως αν εχεις ηδη ρουτερ οπως ειπαν δεν υπαρχει λογος να ζητησεις αλλο αφου μην περιμενεις οτι θα παρεις τιποτα καλο.εκτος αν εχεις κανα μαυρο χαλι.δεν αναφερεις με τι παιζεις τωρα αφου δεν χρησιμοποιεις του οτε. CAPEX (ή χρησιδάνειο) δίδεται μόνο σε περίπτωση βλάβης, απο το τεχνικό τμήμα. Αν ο συνδρομητής επιθυμεί νέο ρουτερ, το ζητά απο το εμπορικό και αν εγκριθεί θα δοθεί ρουτερ. Πήρε σήμερα ο υπάλληλος από τα κεντρικά του ΟΤΕ. Καταρχήν να πω ότι ήταν πολύ ευγενικός. Ζήτησε να κάνω reset στο modem και όταν του ανέφερα ότι ούτε και το παλιό modem του ΟΤΕ συνδέθηκε, μου είπε θα προωθήσει αίτημα για να μου στείλουν νέο router. Ρώτησα αν μπορώ να πάω σε κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός και να πάρω και μου απάντησε ότι αν μου το στείλουν θα είναι δωρεάν, ενώ αν πάω στο κατάστημα θα το χρεωθώ, παρ'ολο που 17 του μήνα θα ανανεώσω για άλλον έναν χρονο. Θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι του modem, ενώ κι αυτός έβλεπε ότι συγχρονίζει αλλά δεν παίρνει ip. Εγώ είπα μήπως πρόβλημα γραμμής και με ρώτησε αν θέλω να στείλουν τεχνικό για έλεγχο της γραμμής. Τελικά είπα ας περιμένω το νέο modem και βλέπουμε. Μετά από λίγη ώρα συνδέθηκαν και τα δύο χωρίς να κάνω κάτι. (Μέχρι και 3 διαφορετικά καλώδια τηλεφώνου δοκίμασα . Αυτό το αναφέρω για να αποκλείσω ότι δεν κούμπωσε κάτι σωστά). Τώρα το θέμα μου είναι να καλέσω να τους πω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα? υ.γ. Να αναφέρω ότι το draytek κλειδώνει στα 15 + mbps, ενώ εκείνη η πατάτα του ΟΤΕ στα 11. Ο συνάδελφος σου είπε κοτσάνα! Είτε το πάρεις απο κατάστημα είτε στο στείλουν, δεν χρεώνεσαι τίποτα! Αν είσαι εντός εγγύησης τότε απλά επιστρέφεις το προβληματικό και παίρνεις άλλο. Να αναφέρω επίσης οτι απο τον επόμενο μήνα ο ΟΤΕ σταματά τα OPEX (τον εξοπλισμό που χαρίζει στον νεο συνδρομητή) και θα δίνει και στους καινουριους CAPEX (χρησιδανειο). 1
achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει δρομολογηθεί ή αποστολή νέου ρούτερ από το 13888. Μου είπαν θα μου στείλουν νέο, δεν μου ζήτησαν το παλιό. Εντός εγγύησης δεν νομίζω να είναι γιατί το έχω πολλά χρόνια, δεν το χρησιμοποιούσα. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σκέτο modem, με θύρα lan, χωρίς wifi.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 CAPEX (ή χρησιδάνειο) δίδεται μόνο σε περίπτωση βλάβης, απο το τεχνικό τμήμα. Αν ο συνδρομητής επιθυμεί νέο ρουτερ, το ζητά απο το εμπορικό και αν εγκριθεί θα δοθεί ρουτερ. Ο συνάδελφος σου είπε κοτσάνα! Είτε το πάρεις απο κατάστημα είτε στο στείλουν, δεν χρεώνεσαι τίποτα! Αν είσαι εντός εγγύησης τότε απλά επιστρέφεις το προβληματικό και παίρνεις άλλο. Να αναφέρω επίσης οτι απο τον επόμενο μήνα ο ΟΤΕ σταματά τα OPEX (τον εξοπλισμό που χαρίζει στον νεο συνδρομητή) και θα δίνει και στους καινουριους CAPEX (χρησιδανειο). νομιζω οτι ο οτε το κανει ηδη αυτο (να δινει το ρουτερ χρησιδανειο).τουλαχιστον ετσι εχουν αναφερει καποια ατομα σε προηγουμενα θεματα.για αυτο και ειπα οτι αμα ζητησει νεο ρουτερ και του δωσουν λογικα αλλα θα ειναι χρησιδανειο.capex οπως το λες εσυ.δεν το ηξερα με αυτον τον τροπο. Έχει δρομολογηθεί ή αποστολή νέου ρούτερ από το 13888. Μου είπαν θα μου στείλουν νέο, δεν μου ζήτησαν το παλιό. Εντός εγγύησης δεν νομίζω να είναι γιατί το έχω πολλά χρόνια, δεν το χρησιμοποιούσα. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σκέτο modem, με θύρα lan, χωρίς wifi. το παλιο σου ανηκει οποτε δεν μπορουν να στο παρουν πισω.λογικα το νεο που θα ερθει θα γραφει λογικα πανω στο δελτιο αποστολης αν ειναι χρησιδανειο η οχι.
peeperman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω οτι ο οτε το κανει ηδη αυτο (να δινει το ρουτερ χρησιδανειο).τουλαχιστον ετσι εχουν αναφερει καποια ατομα σε προηγουμενα θεματα.για αυτο και ειπα οτι αμα ζητησει νεο ρουτερ και του δωσουν λογικα αλλα θα ειναι χρησιδανειο.capex οπως το λες εσυ.δεν το ηξερα με αυτον τον τροπο. Ναι το κάνει ήδη, για αντικατάσταση εξοπλισμού, όχι για νέες συνδέσεις. Δηλαδή όποιος κάνει νέα σύνδεση απο τον Οκτώβρη και μετά θα παίρνει μόνο χρησιδάνειο. Αυτό που σου λέω είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έστειλαν απο τα κεντρικά.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα με πήραν από το 13888 και μου είπαν ότι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανός της περιοχής και να πάρω το router. Στο παραστατικό που μου δώσανε δεν αναφέρει κάτι για χρησιδάνειο. Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι πρόκειται για αντικατάσταση αλλά το προηγούμενο δεν χρειάζεται να τους το δώσω γιατί είναι πολύ παλιό.
peeperman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα με πήραν από το 13888 και μου είπαν ότι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανός της περιοχής και να πάρω το router. Στο παραστατικό που μου δώσανε δεν αναφέρει κάτι για χρησιδάνειο. Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι πρόκειται για αντικατάσταση αλλά το προηγούμενο δεν χρειάζεται να τους το δώσω γιατί είναι πολύ παλιό. λάθος του που δεν στο ανέφερε. επιστροφή κάνεις μόνο όταν έχει εγγύηση.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμάμαι παλιότερα δίνανε thomson. Πλεον zte Πάντως το thomson μου γεμίζε πιο πολύ το μάτι.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το κάνει ήδη, για αντικατάσταση εξοπλισμού, όχι για νέες συνδέσεις. Δηλαδή όποιος κάνει νέα σύνδεση απο τον Οκτώβρη και μετά θα παίρνει μόνο χρησιδάνειο. Αυτό που σου λέω είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έστειλαν απο τα κεντρικά. οπως το ειχαν πει νομιζα και για νεες συνδεσεις.οκ το μαθαμε και αυτο.οποτε σε ενα μηνα game over .η ενημερωση σου σιγουρα ειναι πιο σωστη απο αυτο που καταλαβα ή που ειχαν πει. Σήμερα με πήραν από το 13888 και μου είπαν ότι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανός της περιοχής και να πάρω το router. Στο παραστατικό που μου δώσανε δεν αναφέρει κάτι για χρησιδάνειο. Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι πρόκειται για αντικατάσταση αλλά το προηγούμενο δεν χρειάζεται να τους το δώσω γιατί είναι πολύ παλιό. καλα ναι το παλιο μονο για ανακυκλωση ειναι.μπορει να μην γραφει χρησιδανειο .μπορει να γραφει βαση συμβασης μπορει να γραφει χρηση πελατη.σε forthnet σε αυτα που δινουν χρησιδανειο το γραφει κατω κατω στις παρατηρησεις .σε οτε δεν εχω δει για να σου πω πως το γραφουν. Θυμάμαι παλιότερα δίνανε thomson. Πλεον zte Πάντως το thomson μου γεμίζε πιο πολύ το μάτι. +1 για το thomson με σχεση τα zte. λάθος του που δεν στο ανέφερε. επιστροφή κάνεις μόνο όταν έχει εγγύηση. αμα ειναι πολυ παλιο τουλαχιστον σε αλλους providers αν στο αλλαζαν ακομα και εντος εγγυησης το παλιο δεν το περνανε παντα πισω.γιατι απλα δεν ειχε νοημα.δεν τα φτιαχνουν καν τα παλια.δεν αξιζε η επισκευη οταν παιρνουν τα νεα ρουτερ ουτε 5 ευρω το ενα.πιο μεγαλο κοστος να φτιαχτει και να ξανασυσκευαστει εκτος αλυσιδας παραγωγης. 1
peeperman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 οπως το ειχαν πει νομιζα και για νεες συνδεσεις.οκ το μαθαμε και αυτο.οποτε σε ενα μηνα game over .η ενημερωση σου σιγουρα ειναι πιο σωστη απο αυτο που καταλαβα ή που ειχαν πει. Αν ο πελάτης αποχωρίσει νωρίτερα απο 5 χρόνια απο τον ΟΤΕ, τότε πρέπει να επιστρέψει το ρούτερ. το 5 χρόνια βέβαια είναι ανέκδοτο, γιατί τα ρούτερ αυτά μετα βίας κρατάνε 2. Αν ο πελάτης φύγει και δεν το δώσει το ρουτερ, έρχεται "χαράτσι"! 1
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ο πελάτης αποχωρίσει νωρίτερα απο 5 χρόνια απο τον ΟΤΕ, τότε πρέπει να επιστρέψει το ρούτερ. το 5 χρόνια βέβαια είναι ανέκδοτο, γιατί τα ρούτερ αυτά μετα βίας κρατάνε 2. Αν ο πελάτης φύγει και δεν το δώσει το ρουτερ, έρχεται "χαράτσι"! χαρατσι οπως κατι Hol και cyta.5 χρονια?wtf?ελεος δεν δινουν κανα cisco αλλα ρουτερ των 10 ευρω μετα βιας.τι αλλο θα δουμε. 1
achilles_g_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως η γραμμή μου έστρωσε και δείχνει καλύτερη από κάθε φορά (εννοείται εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το draytek).
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως η γραμμή μου έστρωσε και δείχνει καλύτερη από κάθε φορά (εννοείται εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το draytek). μια χαρα εισαι.αν θες και fast path ζητησε το.β.φαγωθηκες να μην παιζεις με το draytek.με αυτο μεινε.μια χαρα ειναι.αν τυχει προβλημα απλα για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το drateyk τοτε μονο δοκιμασε το αλλο.σε σπανια περιπτωση μια στο εκατομμυριο μπορει να δεις να μην παιζει το draytek και να παιζει του οτε και τελικα να μην φταιει το draytek αλλα κατι στην καρτα.το γιατι αστο.στο λεω μην γινει μια στο εκατομμυριο και πεις το draytek εχει θεμα το πεταω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα