Galaxia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 δεν τους κοβει να βγαλουν ενα τετοιο τηλ στα 200 ευρω να τρελαθουν στις πωλησεις... Συμφωνώ και εχω την αίσθηση ότι η HTC στοχεύει πλέον σε πολύ συγκεκριμένο (ματσο) κοινό. Ε;
chrismfz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Και η Nissan βγάζει το κορυφαίο supercar GT-R, αλλά βγάζει και το micra... Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Και έχω 4-5 micra στη γειτονιά μου... Επειδή δεν ταιριάζει στα γούστα / προτιμήσεις / απαιτήσεις μερικών ότι αυτομάτως θα πάει άπατο; Έλεος πια δηλαδή... Επειδή είμαστε gadgetάκιδες και γουστάρουμε 24 πυρήνες δεν θα πουλήσει σε συγκεκριμένο κοινό; wtf... 2
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Και η Nissan βγάζει το κορυφαίο supercar GT-R, αλλά βγάζει και το micra... Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Και έχω 4-5 micra στη γειτονιά μου... Επειδή δεν ταιριάζει στα γούστα / προτιμήσεις / απαιτήσεις μερικών ότι αυτομάτως θα πάει άπατο; Έλεος πια δηλαδή... Επειδή είμαστε gadgetάκιδες και γουστάρουμε 24 πυρήνες δεν θα πουλήσει σε συγκεκριμένο κοινό; wtf... να στο θεσω αλλιως φιλε μου η htc αν ηταν η nissan το micra θα το τιμολογουσε ως supercar αν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου 1
NoisePollution Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το λες και mini <br><br> Ούτε την τιμή. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
chrismfz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 να στο θεσω αλλιως φιλε μου η htc αν ηταν η nissan το micra θα το τιμολογουσε ως supercar αν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου Όχι, και για αυτό ακριβώς το είπα, γιατί κάνω τη δουλειά μου και με ένα i10 ή Fiesta ή Corsa. Το ένα 8.000 το άλλο 10 και το άλλο 12, αλλά δεν παύουν να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και να κάνουν την ίδια δουλειά. Καθαρά γούστο του καθενός ποιο θα τσιμπήσει, γιατί, και πόσα θα δώσει. Αντικειμενικά π.χ. ούτε σε μένα άρεσε. Αλλά επειδή είναι προσωπική μου γνώμη αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άπατο αυτομάτως... (/off αν και μετά το ρολόι της nissan που είδα σήμερα πιστεύω ότι θα έπρεπε να βγάζει και κινητά τηλέφωνα...) 1
Galaxia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αντικειμενικά π.χ. ούτε σε μένα άρεσε. Αλλά επειδή είναι προσωπική μου γνώμη αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άπατο αυτομάτως... Άρα δεν σου άρεσε υποκειμενικά. Ωστόσο είναι δικαίωμά σου σε ένα forum να εκφράζεις την άποψη ότι κάτι θα πάει άπατο με βάση την δική σου προσωπική και υποκειμενική οπτική γωνία. Γι' αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε το forum. Για να διαβάζει ο ένας του άλλου και ν' αποφασίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα