andrikos66 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα,εχω μια avertv στο pc μου αλλά τώρα που γίναν ψηφιακά τα κανάλια έχω πρόβλημα,τι να κάνω έτσι ώστε να μην αχρηστεύσω την παλιά κάρτα και να μπορώ να βλέπω τα ψηφιακά?
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν η κάρτα σου δεν υποστηρίζει mpeg 4 για να βλέπεις τα ψηφιακά δεν μπορεις να κανεις κατι , φυσιολογικά πρέπει να ειναι mpeg 2 ισως να εχεις ήχο αλλα οχι εικόνα
andrikos66 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 η κάρτα είναι αυτή http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/AverMedia-Avertv-Ultra-Pci-E-Rds-H777.htm
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι θα πω οτι από τη στιγμή που έχει ψηφιακό δέκτη, είναι θέμα software αν θα δει MPEG2 ή 4. Οπότε δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα (από το media center των win7 εφόσον έχεις τα 7) ή αναβάθμισε το πρόγραμμα κατεβάζοντας νέα έκδοση απο την σελίδα του κατασκευαστή αν υπάρχει. 1
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν υποστηρίζεται απο το hardware (mpeg 4) το software δεν μπορει να κανει κατι μονο του
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει απλά εγώ λεω ας δοκιμάσει διότι το θέμα έχει ξανα αναφερθεί κάπου και το έχω διαβάσει.
sugarias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αναγνωρίσει την κάρτα το media center των windows 7 τότε κατεβάζεις τον ffdshow codec και είσαι έτοιμος Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ας το δοκιμάσει τοτε μπορεί και να γίνεται με καποιο codec
Rod@X Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ερώτηση αρχάριου: Αν μπορεί να συνδέσει και αποκωδικοποιητή πάνω στη κάρτα θα δουλέψει?
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι στο video/audio in της κάρτας θα παίζει η εξωτερική πηγή οποια κι αν ειναι αυτη (VHS, αποκωδικοποιητής κλπ).
andrikos66 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τελικά με το media center εκανα δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα