Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα θέλα να μου πείτε τροπο να μην αργεί να ανοίγει ο υπολογιστής και γενικά και μετα που θα ανοίξει οποίο προγραμμα ανοίξεις για πρώτη φορά αργεί και αν το κλίσεις και το ξανανοιξεις παει μια Χαρα ...μπορει να με βοηθήσει κανεις;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δώσε μερικά στοιχεία για το pc σου και τι ακριβώς κανει , επισης καλο ειναι να ρίξεις ενα καθάρισμα απο malware trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware

Δημοσ.

Δεν εχω κανει τίποτα αποσα μου είπατε παιδιά ....αν μπορείτε να μου πείτε πως τα κανεις...ο υπολογιστής εχει 2 gb ram ,nvidia GeForce GT 640,intel core 2quad 3ghz...!!!

Δημοσ.

Δεν εχω κανει τίποτα αποσα μου είπατε παιδιά ....αν μπορείτε να μου πείτε πως τα κανεις...ο υπολογιστής εχει 2 gb ram ,nvidia GeForce GT 640,intel core 2quad 3ghz...!!!

1. Κατέβασε CCleaner και κάνε καθαρισμό
  2. Κατέβασε malwarebytes και superantispyware και κάνε σάρωση από safe mode.
  3. Τι windows έχεις ? 
Δημοσ.

Όσο αναφορά τα χαρακτιρ. δεν έχεις κανένα πρόβλημα ( είχα και εγω quad ). Τώρα μένει να πείς τι windows έχεις.Όπως είπε και ο JamesSP472 καταίβασε το cclenaer  και κάνε καθάρισμα με αυτο το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Εχω χp....αν και μετα απο αυτο συνεχίζει παίζει να θέλω μεγαλύτερη ραμ γτ άμα κάνω 2 πραματα μαζι σέρνεται ;;

1. Κατέβασε CCleaner και κάνε καθαρισμό
  2. Κατέβασε malwarebytes και superantispyware και κάνε σάρωση από safe mode.
  3. Τι windows έχεις ? 

πωσ κανω σαρωση απο safe mode???   εχω τα χp...!!!

Δημοσ.

<p>Συνήθως πατάς το F8 πριν εμαφανιστεί το logo των windows. </p>

Θα το κάνω και θα σας πω αποτελέσματα....σε περιπτοση που συνεχίσει τη άλλο παίζει να ειναι ;;

Δημοσ.

Τώρα παω να τον ανοίξω και βγάζει αυτο...στα σκουπίδια τον βλέπω σύντομα ...

Το μήνυμα λέει πως δεν διαβάζεται ο δίσκος. Ο σκληρός σου είναι σε καλή κατάσταση ? Γιατί μου μυρίζει δίσκος σε R.I.P. κατάσταση. :unsure:   

Δημοσ.

Δεν πετιούνται έτσι εύκολα υπολογιστές :P

Μετά από τι ακριβώς σου εμφάνισε αυτό το μήνυμα; Τι έκανες πριν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...