Tony10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα σας...εχω ενα πικαπ το οποιο εχει εξοδο rca (ενα κοκκινο και ενα ασπρο καλωδιο) και επισης εχω και κατι αυτοενισχυομενα ηχεια..τα harman/karden soundsticks iii.Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθουνε ετσι απλα με ανταπτορα??? η θελει προενισχυση και ποια?Τελος με εχουν πει πως υπαρχει δυνατοτητα να μεσολαβηση το λαπτοπ μου δλδ το πικαπ να μπει στο input,εινα δυνατον? Ευχαριστω πολυ.
dimi124 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου! Στο λαπτοπ πρέπει να έχεις θήρα input.Στα pc ειναι μπλε εαν δεν κάω λάθος. Και μετα παίρνεις εναν αντάπτορα απο rca σε 3.5 jack http://www.gamesclub.gr/product.php?productid=4148 ή http://www.smartmart.gr/bap432-35mm-m-2x-rca-f
Tony10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου φιλε μου! στο λαπτοπ εχω μια θυρα ροζ μικροφωνου...που υποθετω ειναι input ετσι? δηλαδη θα δουλεψει αν παρω αυτο το ανταπτορακι? ευχαριστω για την γρηρογη απανταση.
dimi124 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που λες με το μικροφωνο ειναι θεωρητικά σωστο. Το αν θα λειτουργείσει δεν το ξέρω αλλα δοκίμασε το! Με το audacity μπορει και να κάνεις δουλεια αλλα δεν το γνωρίζω
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα τα ηχεια ειναι αυτοενισχυομενα και κατευθειαν παιζουνε.
wnet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Χρειάζεσαι προενισχυτή RIΑA (για πικάπ) Με το laptop θα δουλέψει αλλά όχι σωστά διότι η απόκριση συχνοτήτων που θα πάρεις θα είναι τελείως λάθος... θα το αισθανθείς σαν μια μεγάλη έλλειψη στις υψηλές... http://en.wikipedia.org/wiki/RIAA_equalization
Tony10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια...επειδη για αυτο με ειπαν και κατι παιδια που ξερω θα αγορασω ενα τετοιο προενισχυτη τελος με αυτο θα παει κατευθειαν στα ηχεια μετα ? ευχαριστω πολυ
tmjuju Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι θα χρειαστείς προ-ενισχυτή phono. Η έξοδος μετά το Phono είναι επιπέδου Line, οπότε το συνδέεις όπου θες Ποιο είναι το πικάπ? Αν δε το έχεις λειτουργήσει καιρό, μπορεί να χρειάζεται μια μικρή συντήρηση. Και αυτό για να μην κάνεις ζημιά στους δίσκους σου Τσέκαρε την κεφαλή, και να το έχεις οριζόντια – αλφάδιασε το. Καλή διασκέδαση με τις μουσικές σου!!! 1
Athens44 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο καταστημα αυτο θα σου πουν τι να παρεις κτλπ....(αν εισαι αθηνα) http://www.aktinion.gr/index.php?sec=115&ctg=433
Tony10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι Θεσσαλονικη βρηκα προενισχυτη με 30 ευρω αλλα δινει εξοδο rca ενω εγω θελω μικρο καρφι...ειναι λογικη η τιμη? και φανταζομαι με ενα ανταπτορα θα κανει δουλεια ετσι?
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 πανακριβος ειναι....., στο φιναλε βαλτο και χωρις riaa, θα παιξει μια χαρα. θα εχεις καποιες απωλειες στι ς συχνοτητες μονο αλλα θα ακους καλα.
tmjuju Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 πανακριβος ειναι....., στο φιναλε βαλτο και χωρις riaa, θα παιξει μια χαρα. θα εχεις καποιες απωλειες στι ς συχνοτητες μονο αλλα θα ακους καλα. ???? πλάκα κάνεις ??? Από rca σε καρφί θα βρεις πολύ φθηνά ανταπροράκια. RIAA curve http://en.wikipedia.org/wiki/RIAA_equalization Tony10, Πάντως σε ρώτησα για το μοντέλο του πικάπ, μη τυχών και είναι κανένα με ενσωματωμένο phono και usb / κυκλοφορούν κάποια καμπόσα χρόνια (<1% να είναι κάτι τέτοιο). Δεν είναι το σύνηθες, οπότε εάν δεις κάνα μοντέλο πάνω, ή αν έχεις μια foto , θα είμαστε και σίγουροι.
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 καθολου πλακα, μια χαρα θα παιξει και ετσι... και κατι ακομη,αν το βαλει σε καρφι θα εχει θορυβο.
Tony10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 To μοντελο ειναι aiwa px-e800mk ii
tmjuju Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καθολου πλακα, μια χαρα θα παιξει και ετσι... και κατι ακομη,αν το βαλει σε καρφι θα εχει θορυβο. Ελπίζω μόνο να μην φτιάχνεις τα equalizer σε κάνα μπαράκι, αν είναι πες το να το αποφύγουμε :D Πάλι καλά που δεν ακούμε μαζί μουσική Και πάλι εύχομαι καλή διασκέδαση με τις μουσικές σου φυσικά, και ποτέ δε ξέρεις μια μέρα μπορεί να ακούσεις τον ίδιο δίσκο να νε πεις, ‘έλα ρε έτσι ακούγετε το άσμα τελικά?’ Στην τελική υπάρχουν software riaa , κάνε rec, και πέρνα φίλτρα πριν να ακούσεις. Επίσης μπορείς να κάνεις εφαρμόσεις το riaa στα CD, να καταλάβεις τι διαφορά… αλλά γιατί ? Το πικαπάκι είναι καλή φάση γενικά και δε τρέχει τίποτα αν θέλει και λίγη προσοχή, είναι άλλης εποχής ναι, αλλά έχει και αυτό το γλύκα του. Tony10, Για το aiwa συγκεκριμένα ναι θα χρειαστείς phono. Η βελόνα του είναι πολύ φθηνή και θα βρεις εύκολα στο νετ, αλλά και στην Ελλάδα στην λιανική, στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι θα βρεις σχετικά εύκολα. Και κανα ιμάντα μπορεί να χρειαστεί, βρες ένα σχετικό κατάστημα στην περιοχή σου και στην τελική πήγαινε από εκεί με το πικάπ να το δουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα