codesix Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την κεράια της LevelOne WUA-0614 και θέλω να φτιάξω ένα hotspot στο σπίτι μου. Εχω κατεβάσει το Virtual Router αλλα όταν το τρέχω μου γράφει ότι δεν υποστηρίζει το hardware που έχω. Αν είμαι συνδεδεένος σε Wifi μπορώ να φτιάξω virtual wifi ? Η πρέπει να είμαι μόνο απο καλώδιο συνδεμένος ?
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 η ασυρματη καρτα μεσα απο τα windows η θα παιξει σαν access point Οποτε πρεπει να παρεις με καλωδιο εσυ η θα παιξει Infrastructure δηλαδη οπως παιζει κανονικα.μετα υπαρχουν προγραμματα οπως και το connectify αν το λεω σωστα που κανουν αυτο που θες αν υποστηριζει το Hardware σου.απο εκει και περα γιατι δεν παιρνεις ενα access point να δωσεις ασυρματα η ενα ρουτερ για να μην χρειαζεται να καις και το Pc σου 24 ωρες το 24 ωρο??δεν λες ακριβως τι θες να κανεις αλλα οκ
codesix Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Στο εργαστήριο του σχολείου έχουμε μόνο σταθερούς υπολογιστές και θέλω να δίνω ασύρματο στο tablet μου. Δεν θέλω κάτι μόνιμο πχ ενα router αλλα για κάποια πχ ώρα..
vaios_lar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να το κάνεις με το Connectify hotspot. Site: http://www.connectify.me/">http://www.connectify.me/
Universal Soldier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι δεν είναι κλειδωμένοι να μην βάζεις προγράμματα να μην κανεις ότι θέλεις μέσα χύμα ?
codesix Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι είχα bootάρει με linux και μου είπε τον κωδικό του root.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 η θα πρεπει να βαλεις ασυρματη καρτα στο Pc και μετα με το connectify η με αλλο τροπο να την γυρισεις την ασυρματη καρτα σε access point η μετα πας και παιρνεις ενα access point και κοτσαρεις πανω ενα ethernet και παιζεις ασυρματα και χωρις πολλα πολλα.απλα ειναι λιγο πιο ακριβο το access point απο την ασυρματη καρτα αλλα θα παιξεις πολυ πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα