Apostolos83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπεριζω το φορουμ.. Και παραθετω το προβλημα μου αμεσα.. Πέρασα στον εξωτερικο μου σκληρο αρχεια απο ενα λαπτοπ που ηθελα να κανω φορματ, ο σκληρος περιειχε ηδη αρχεια δικα μου. Αφου εκανα το φορματ στο λαπτοπ, περναω και το Avast πληρως ενημερωμενο και παω να συνδεσω το σκληρο για να μεταφερω τα αρχεια... Αποτελεσμα το Avast να μου εντοπισει trojan (το κλασσικο autorun αν θυμαμαι καλα) και να μου κανει suspend ολοκληρο το σκληρο (με τον ορο suspend εννοω οτι μου απενεργοποιησε ολα τα αρχεια και εμφανιζονται ως κρυφα). Οκ εντοπιζω τους φακελους (ως κρυφους πλεον) και προσπαθω να δω τα αρχεια μου... Τα περισσοτερα ομως ειναι στα κινεζικα!!! Οχι ακριβως κινεζικα αλλα τιτλους με συμβολα (κατι σαν γραμμικη ενα πραγμα!!). Ελαχιστα ειναι κανονικα και μπορεσα να τα κανω αντιγραφη επικοληση σε ενα αλλο υπολογιστη.. Ελπιζω να εδωσα μια εικονα της καταστασης και εδω ερχεται η απορια μου... Πως θα επαναφερω τα επιμολυσμενα (φανταζομαι) αρχεια σε κανονικη κατασταση για να τα σωσω;;;; Εχω χάσει ολα μου τα αρχεια και μαζι τα αρχεια του λαπτοπ που εκανα φορματ...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 κατέβασε το active@ file recovery και δες αν μπορει να σου κανει ανακτηση τα αρχεια!
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν σου βρεί ορισμένα αρχεία με το file recovery δοκίμασε και το Ontrack EasyRecovery
Apostolos83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα ειναι freeware προγραμματα; Ειχα προσπαθησει στο παρελθον να επαναφερω αρχεια απο ενα flashακι (ιδια περιπτωση αν θυμαμαι καλα) που μου επετρεπε να επαναφερω καποια MB μονο.. Επισης με αυτο το τροπο εχω πιθανοτητα επαναφορα καποιου ποσοστου των αρχειων, σωστα;
Apostolos83 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τζιφος.. To EasyRecovery μου επανεφερε τα αρχεια αλλα ειναι corrupted... Δοκιμαζουμε και το file recovery τωρα.. Καμια αλλη ιδεα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα