Προς το περιεχόμενο

Sony Vegas Pro vs After Effects

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ένας φίλος μου το Sony Vegas Pro 9 και το After Effects CS4 αυθεντικά και πρόκειται να μου πουλήσει ένα από αυτά τα δύο.Αλλά δεν ξέρω πιο να πάρω.Βασικά το θέλω κυρίως για εφέ.Πιο έχει περισσότερη "υποστήριξη" για εφέ;Αν μπορείτε απαντήστε μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σαφώς τα προϊόντα της Adobe έχουν μεγαλύτερη διάδοση στο κοινό και, επομένως, μεγαλύτερη υποστήριξη, αν και το CS4 είναι αρκετά παλαιό.

Πάντως, τα περισσότερα από τα προίόντα της Digital Juice, που είναι η κορυφαία στο είδος, υποστηρίζουν το CS4.

Δημοσ.

Φυσικά, ΝΑΙ, αλλά πρέπει να προσέξεις την τιμή που θα σου ζητήσει γιατί το CS4 είναι αρκετά παλιό και η υποστήριξή του από την Adobe είναι περιορισμένη.

Αν πρόκειται ναστο χαρίσει, πάρτο.

Δημοσ.

Βασικά μου δίνει 15 ευρώ το Adobe After Effects και 10 ευρώ το Sony Vegas Pro 9.Μια ερώτηση ακόμα:Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με τον υπολογιστή της περιγραφής;Εννοώ όσο αναφορά τις επιδόσεις.

Δημοσ.

Το σύστημά σου δεν είναι από εκείνα που μπορούν να σηκώσουν άνετα τέτοιες εφαρμογές,

Τόσο η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής όσο και η μνήμη και ο δίσκος δεν είναι από τις σωστές επιλογές για παρόμοια προγράμματα.

Ο φίλος σου θέλει να ξεφορτωθεί αυτά τα προγράμματα γιατί, μάλλον, χρησιμοποιεί νεώτερες εκδόσεις.

Προσωπικά, δεν θα έδινα 15€ αφού μπορώ να το βρω στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω και εγώ ότι μπορώ να το βρω στο Internet αλλά επειδή φαντάζομαι μιλάμε για πειρατικό υλικό δεν πρόκειται.Η πειρατεία λογισμικού είναι κάτι το οποίο το μισώ αφάνταστα.Πάντως λες να έχω πρόβλημα με το AE;Μήπως να πάρω το Vegas που είναι και 5 ευρώ πιο κάτω;Το ξέρω ότι ο υπολογιστής μου δεν είναι για αυτές τις δουλειές και ούτε πρόκειται να κάνω Render καμιά ταινία.Έτσι για χαζοβιντεάκια το θέλω. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο υπολογιστής σου. Απλά αν φορτώσεις πολλά hd μπορεί να καθυστερεί κάπως στο rendering.

'Οσον αφορά τα δύο προγράμματα, είναι σε διαφορετική κατηγορία και δεν συγκρίνονται. Το Vegas είναι πρόγραμμα video edit (μοντάζ) ενώ το ae είναι post production effector, δηλαδή προσθέτει εφέ και διάφορα καλούδια ΜΕΤΑ το αρχικό μοντάζ.

Αν θέλεις να μοντάρεις βίντεο θα πάρεις το vegas, ενώ αν θέλεις να προχωρήσεις και να ανεβάσεις τα βίντεο σου σε άλλο επίπεδο θα πάρεις και τα δύο.

Οι τιμές είναι χαμηλές, άσχετα αν είναι παλαιότερες εκδόσεις, εκτός αν τα συγκρίνεις με τα τζαμπέ των torrent, πράγμα που βλέπω ότι δεν κάνεις.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο υπολογιστής σου. Απλά αν φορτώσεις πολλά hd μπορεί να καθυστερεί κάπως στο rendering.

'Οσον αφορά τα δύο προγράμματα, είναι σε διαφορετική κατηγορία και δεν συγκρίνονται. Το Vegas είναι πρόγραμμα video edit (μοντάζ) ενώ το ae είναι post production effector, δηλαδή προσθέτει εφέ και διάφορα καλούδια ΜΕΤΑ το αρχικό μοντάζ.

Αν θέλεις να μοντάρεις βίντεο θα πάρεις το vegas, ενώ αν θέλεις να προχωρήσεις και να ανεβάσεις τα βίντεο σου σε άλλο επίπεδο θα πάρεις και τα δύο.

Οι τιμές είναι χαμηλές, άσχετα αν είναι παλαιότερες εκδόσεις, εκτός αν τα συγκρίνεις με τα τζαμπέ των torrent, πράγμα που βλέπω ότι δεν κάνεις.

OK φίλε μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Μάλλον θα πάρω και τα δύο τελικά γιατί για πειρατικά ούτε για πλάκα.Παλαιότερα προτιμούσα τα πειρατικά από τα αυθεντικά αλλά μόλις άρχισα να χτίζω και μόνος μου κάτι προγραμματάκια και κάτι παιχνίδια κατάλαβα ότι είναι κλοπή να κατεβάζεις τζάμπα κάτι το οποίο κάποιος κάνει ώρες για να το φτιάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...