Προς το περιεχόμενο

No Country For Old Men vs There Will Be Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

There will be blood για πολλούς λόγους και ενας απο αυτούς είναι γιατί το άλλο το σκηνοθέτησαν τα αδερφια που μισω περισσότερο απο όλα τα αλλα αδέρφια.

η αληθεια ειναι οτι μου την σπανε και εμενα, παρολο που ειμαι φαν του στυλ τους.

δεν ξερω, ισως επειδη μοιαζουν σαν απεχθη nerds απο την ταινια Revenge of the Nerds.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

There+Will+Be+Blood+screen5.jpg

Καλό και το no country, αλλα το twbb είναι αριστούργημα, οπότε είναι άδικη η σύγκριση για το πρώτο... επίσης είναι και αρκετά διαφορετικές σα ταινίες.

Εξήγησα στο ΟΡ γιατί τις συγκρίνω. Δεν είναι απαραίτητο να συγκρίνεις ταινίες του ίδιου ακρiβώς είδους. Και για την ιστορία, είναι πολύ συχνή αυτή η σύγκριση.

_____________________________________________________________________________________

Και επίσης θέλω, ευγενικά, να διαφωνήσω με τον οποιοδήποτε διαλέγει την όποια ταινία από τις δύο και λέει πως "δεν υπάρχει σύγκριση" ή κάτι τέτοιο. 

Είναι και οι δύο τέλεια φτιαγμένες ταινίες με τις δικές του "ομορφιές", με πολύ καλές ερμηνείες, φοβερή σκηνοθεσία κλπ.

Επεξ/σία από Teo K.
  • Like 1
Δημοσ.

Μισείς αυτά τα ίδια ή τη δουλειά τους? Ή μήπως τη jewσύνη τους?

Tην δουλειά τους προφανώς.

Όταν λέμε τη δουλειά τους εννοούμε όλη τη δουλειά τους συμπεριλαμβανομένων και των κατά την πλειοψηφία πολύ καλών Miller's Crossing, Fargo και NCFOM ή απλά ορισμένες κοτσάνες τύπου Intolerable Cruelty?Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

από πόστερ το Blood σκίζει πάντως.

ogwry_1333777371.640x0.jpgThere-Will-Be-Blood.jpg

Ισχύει.

Επιπλέον...

There-will-be-blood-poster.jpg

TWBB-1.jpg

Και το αγαπημένο μου...

there_will_be_blood_ver4.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...