S4Lv4Ti0N Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπητοί, έχω την - σε όλους αγαπημένη - Dell U2412M και θέλω να συνδέσω πάνω της το PS3 μου γιατι σύντομα βγαίνει και το GTA V! Λοιπόν, όλοι γνωρίζετε πως δεν έχει HDMI (γιατί άραγε. Συνδέω το ps3 με HDMI-to-DVI, αλλα για ήχο δεν έχω τρόπο... σκέφτηκα μήπως μέσω του 3pin composite cable (άσπρο κίτρινο κόκκινο) συνδέσω τα ηχεία με κάποιο αντάπτορα εκεί με ένα θυληκό καλώδιο... αλλα δε ξέρω τι καλώδιο πρέπει να είναι αυτό. Όπως βλέπετε έχω μια ιδέα του τι θέλω να κάνω αλλα δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Εάν έχετε κάποια δική σας ιδέα παρακαλώ να μου την πείτε θα ήθελα να το λύσω σύντομα αυτό :):) Ευχαριστώ πολύ!
venumis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με τα ηχεία υπολογιστή να φανταστώ ? Αν ναι τότε θα πάρεις ήχο απο το av-multi το κόκκινο και άσπρο RCA (δεξί & αριστερό κανάλι αντίστοιχα) Θα χρειαστείς : α) αντάπτορα rca female to jack 3,5mm male β) αντάπτορα jack 3,5mm female to female Συνολικό κόστος 2,5 ευρώ ! α) β) Απο το κατάστημα που θα τα πάρεις να τονίσεις οτι τα θέλεις stereo γιατι υπάρχουν και mono 1
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε λατρεύω <3 <3 <3 αυτά ακριβώς έψαχνα... θα πάω να τα βρώ το συντομότερο!!!
venumis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να είσαι καλά! Είναι ωραίο να σε λατρεύουν Σε κατάστημα με ηλεκτρονικά να πας. Αν μπορείς να πας κέντρο ακόμα καλύτερα. Πλατεία Κάνιγγος.
Speed Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για βοηθείστε λιγάκι παραπάνω ... Εγω εχω την Dell Ultrasharp 2713 εχω συνδέσει το PS3 με HDMI και αντίστοιχα το Pc me DVI . Ηχο στο PS3 απο τα ηχειάκια του PC πως μπορώ να δώσω ???
venumis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Θα πάρεις τον ήχο όπως έχω γράψει στο παλικάρι πιο πάνω με τον ίδιο τρόπο. Θέλεις με ανοιχτό ή με κλειστό τον υπολογιστή να έχεις ήχο στα ηχεία? Σε ρωτάω γιατί θα διαφέρει ο τρόπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα