Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...against non consumption.

edit:βλεπω βεβαια και μια καλη μελλοντικη προοπτικη για τους hardcore Gamers...Gaikai

Laughable, καθώς και όλα τα cloud BS

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά έχω καταλάβει λάθος ότι θα στριμάρει το ps4 παιχνίδια σε 720p σε αυτό το μαραφέτι ενώ παράλληλα το ps4 θα δείχνει ας πούμε μια ταινία; Αν έχω καταλάβει σωστά είναι πολύ καλή κίνηση.Το μόνο αγκάθι είναι ότι σίγουρα δεν θα υποστηρίζει mkv το ps4.

Δημοσ.

το γλυτώσαμε, δεν θα κυκλοφορήσει σε Ευρωπη και Αμερικη, είναι μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας-Κορέας

Δημοσ.

Δυστυχώς απότι διαβάζω δεν θα παίζει τίποτα από αυτά που κάνουν χρήση του touch , οπότε αν και αρχικά ήμουν υπέρ του , πλέον το βγάζω fail

Εγώ ήμουν κατά του από την στιγμή που διάβασα ότι θα παίζει παιχνίδια PS1,PSP,PS Vita.Καλά δεν λέω να έπαιζε παιχνίδια PS3 αλλά του PS2 έπρεπε να τα παίζει.Γιατί με 120 περίπου ευρώ χτυπάς ένα Xbox 360 που είναι ανώτερο από τα 4 (PS1,PS2,PSP,PS Vita).

Δημοσ.

Ναι , αλλά όχι και τα παιχνίδια τους (του vita που θα ενδιέφερε εμένα μόνο καθώς έχω και ps2 και 3 και psp)

Ναι αλλά αφού δεν θα παίζουν όλα τα παιχνίδια μιας και το PS Vita έχει οθόνη αφής οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...