chrp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 εννοεις αυτη η κονσολα που ριχνεις κληρο αν θα πεταξει RROD η δικη σου η οχι; θυμαμαι οταν βγηκε το slim που πηγα στα Multirama και ρωτησα τον υπαλληλο αν εχουν και αυτα προβλημα με Red Ring of Death και μου ειπε οχι. και παω πισω να το δω (ειχαν βαλει μια τηλεοραση να παιξει οποιος ηθελε) και είχε βγάλει RROD!! τελος παντων νομιζω η συγκριση ειναι λιγακι ακυρη, προφανως και παιρνεις sony για να παιζεις sony, αν παρεις xbox θα ειναι επειδη θες να παιζεις xbox. δεν ειναι το θεμα απλα να παρουμε μια κονσολα, ο καθενας με τα γουστα του. βρισκω την ιδεα αρκετα καλη αν και η μετρια υποστηριξη του ps vita κανει το επιχειρημα.. μέτριο. θα προτιμουσα να επαιζε τελεια (με 100% συμβατοτητα) ολες τις προηγουμενες playstation κονσολες (ps1, ps2, psp). οι αλλες υπηρεσιες μου ειναι προσωπικα αδιαφορες. σίγουρα η σύγκριση είναι άκυρη, με αυτό που λες το κάνεις να φαίνεται πάρε μια κονσόλα οτι ναναι αρκεί να είναι κονσόλα. Το ένα είναι κατηγορία junk γραφικών και στο άλλο παίζεις mass effect και crysis 3. Οσο για το RROD κτλ. εχει εκλείψει και να βλεπεις και λιγο εγγυησεις(1 ετος η sony για YLOD, 3 η microsoft για το RROD), και ναι εχω παρει ολες τις κονσολες της Sony Και μαλιστα παραπανω απο μια φορα τη καθε μια(διαφορετικες εκδοσεις) 1
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Η τιμη ειναι πολυ καλη δεν ξερω γιατι το λετε υπερτιμημενο.. 150$ για τη συσκευη με DS 3(απο μονο του εχει 40-45ε) καθως και memory card 8GB + τη συσκευη φυσικα εγω τα λεω καλη ευκαιρια για οποιον θελει. Εδω το apple tv εχει 100$ και κανει απλα stream στην TV αυτο εδω παιζει τα παιχνιδια κανονικα εχει διαφορα. Οχι οτι με ενδιαφερει βεβαια γιατι δεν εχει games το vita και δεν εχω σκοπο να κανω stream ps4 και τετοια...
mpikoz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του... Ουσιαστικά ένα ακόμα μαραφέτι για να κάνετε την TV σας "smart" που παίζει και ωραία παιχνίδια WANT
kxs14 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι να δωσεις 150 ευρω να παρεις να παιζεις παιχνίδια psp-ps1-psvita αφου με 120 ευρω παιρνεις xbox360??? κατι δεν σκέφτηκαν καλα στην sony εκτος και εαν η τιμή πρόκειται να πέσει άμεσα στην κυκλοφορία στα 40-50ευρώ μου αρέσει γιατί όλοι εδώ μέσα μιλάτε με επιχειρήματα...τα 100$ πόσο είναι ?? κοντα 70 ευρω κ.κατιθίγεστε λες και η sony σας εθιξε τα συμφεροντα σας... αντε να σκεφτείτε ότι λόγω του ανταγωνισμου κερδισμενη βγαινει η τσέπη σας... 199 εριξε την τιμη προχθες η sony για psvita οπότε σε εκπτωση θα είναι γυρω στα 160 ευρώ..μιλάμε για μια φορητή κονσόλα με.amoled οθονη ,με τεραστια βιβλοθήκη τίτλων και πολύ καλή αναλογική τιμή.... και με αυτο θα μπορεις να κανεις ακόμη περισότερα .. το θέωρω μια πολυ καλη κινηση.. όσοι δεν θέλετε προσπεράστε και παρτε Apple tv... το ότι εχετε μια.εναλακτικη σας χαλασε 1
Hatsos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως παιδιά και δεν το βρίσκω ακριβό. Είναι απλό , όποιος δεν το θέλει δεν το παίρνει. Τα 700 για το iphone τα σκάμε και δεν λέμε κάτι. Αυτό κάνει 100 μόνο του, πρωσοπικά πιστεύω ότι είναι φθηνό. Απο εμένα πρωσοπικά μπράβο στην Sony κάποια στιγμή θα το τιμήσω. 1
guardianx71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Για κάποιον που δεν έχει vita και θέλει να παίξει κάποιες από τις αποκλειστικότητες του (P4G πχ), χωρίς να τον ενδιαφέρει η φορητότητα , νομίζω ότι είναι αρκετά καλό. Βεβαίως εγώ προσωπικά δεν ακουμπάω καμιά συσκευή vita μέχρι να έχει αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη αποκλειστικών τίτλων ή καλά remake και μνήμες από τρίτο κατασκευαστή ή αρκετά φθηνότερες οι της μαμάς (όπως έκανα με το psp και πήρα αυθεντική duo magicgate HX 16GB με 25 ευρώ). Μόνη μου επιφυλακτικότητα είναι το πως θα δείχνουν τα παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη
kospetros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω ειναι καλο αλλα 150 ευρο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στα 60-70 θα ηταν καλη η τιμη και μονο τα παιχνιδια του ps1 ειναι φοβερα , για καπιον που δεν θελει γραφικουες , του καθετε κουτι , αλλα πανακιβο , αα οχι XD
guardianx71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω ειναι καλο αλλα 150 ευρο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στα 60-70 θα ηταν καλη η τιμη και μονο τα παιχνιδια του ps1 ειναι φοβερα , για καπιον που δεν θελει γραφικουες , του καθετε κουτι , αλλα πανακιβο , αα οχι XD Το 150 είναι σχετικό. Περιλαμβάνει dualshock 3 και την μνήμη Το χειριστήριο αξίζει 35-45 ευρώ και η 8άρα μνήμη 20 ευρώ. Χωρίς αυτά είναι στα 95-100. Εγώ έχω ps3 με 2 χειριστήρια άρα λογικά δεν το χρειάζομαι. Και λογικά θα υπάρξει και κάποια προσφορά και θα βγαίνουν φθηνότερα
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό απευθύνεται σε οικογένειες με μικρά παιδιά που θέλουν media center + λίγα games για τα παιδά τους και δεν θέλουν να σπαταλήσουν πολλά χρήματα. Δεν απευθύνεται σε hardcore gamers. Νομίζω είναι καλή κίνηση. 1
krokos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό απευθύνεται σε οικογένειες με μικρά παιδιά που θέλουν media center + λίγα games για τα παιδά τους και δεν θέλουν να σπαταλήσουν πολλά χρήματα. Δεν απευθύνεται σε hardcore gamers. Νομίζω είναι καλή κίνηση. ...against non consumption. edit:βλεπω βεβαια και μια καλη μελλοντικη προοπτικη για τους hardcore Gamers...Gaikai 1
kratos130 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 εννοεις αυτη η κονσολα που ριχνεις κληρο αν θα πεταξει RROD η δικη σου η οχι; θυμαμαι οταν βγηκε το slim που πηγα στα Multirama και ρωτησα τον υπαλληλο αν εχουν και αυτα προβλημα με Red Ring of Death και μου ειπε οχι. και παω πισω να το δω (ειχαν βαλει μια τηλεοραση να παιξει οποιος ηθελε) και είχε βγάλει RROD!! τελος παντων νομιζω η συγκριση ειναι λιγακι ακυρη, προφανως και παιρνεις sony για να παιζεις sony, αν παρεις xbox θα ειναι επειδη θες να παιζεις xbox. δεν ειναι το θεμα απλα να παρουμε μια κονσολα, ο καθενας με τα γουστα του. βρισκω την ιδεα αρκετα καλη αν και η μετρια υποστηριξη του ps vita κανει το επιχειρημα.. μέτριο. θα προτιμουσα να επαιζε τελεια (με 100% συμβατοτητα) ολες τις προηγουμενες playstation κονσολες (ps1, ps2, psp). οι αλλες υπηρεσιες μου ειναι προσωπικα αδιαφορες. Fail,μόνο αυτό λέω.
kurokokoro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με 100 ευρουλάκια για να παίζω all-time classic παιχνίδια του PS1 ε?....χμμμμ ή μήπως Ouya που τα παίζει κι αυτό μαζί με SNES, NES, Mega Drive κλπ??? Δεν ξέρω ας το βγάλει (ας το χακέψουν να παίζει λίνουξ) και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα