Προς το περιεχόμενο

Genius Hs-G500v Vibration Gaming Headset 14,90 (e-shop)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία , τότε περίμενε να βγουν σε προσφορά εκείνα...Εγώ έχω ήδη ακουστικά οπότε δεν θα τα πάρω.Απλώς μπορεί κάποιος να χρειάζεται άμεσα ακουστικά (να έχει ξεμείνει).Πιστεύω δεν θα πέσουν έξω αν πάρουν αυτά τα ακουστικά με 15 ευρώ...Και δεν υποστηρίζω το e-shop ως κατάστημα.Μην νομίζεις κάτι τέτοιο.Απλώς είδα τις τιμές σε κάμποσα άλλα καταστήματα και ήταν ακριβότερα,έτσι νόμιζα ότι ήταν προσφορά!

Η αληθεια ειναι οτι γενικα βλεπω να βαζουν πολλα προιοντα της natec στο crazy Sundays στο eshop(ποντικια,πληκτρολογια,αλλα ακουστικα)και μοιαζει σαν να θελουν να τα διωξουν γιατι δεν τα αγοραζει κανεις,ή εχουν κακη ποιοτητα.Στα αρνητικα για μενα ειναι και ο μολις 1 χρονος εγγυησης.Και εγω προτεινω τα Sennheiser που αναφερθηκαν προηγουμενως ή Microsoft Lifechat που εκανα παραπανω Link με 3 χρονια εγγυηση στα 21ευρο.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω τα Microsoft LifeChat εδώ και 2 χρόνια. Κάνω αρκετά μεγάλη καθημερινή χρήση, περίπου 2-3 ώρες ημερησίως (ΣΚ μπορεί να πάει και παραπάνω εννοείται). Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες λύσεις για headset σε τιμές μέχρι 25 euro.

Στα θετικά του συγκαταλέγεται ότι:

1. Είναι αξιόπιστα. Δεν έχουν την παραμικρή αλλοίωση.

2. Το μικρόφωνο είναι καθαρό

3. Ο ήχος για τα 23 euro είναι πολύ καλός. Αν δε μιλάμε για χρήση σε μουσικά προγράμματα, για dolby κλπ εμένα μου φαίνονται μια χαρά

Στα αρνητικά τους:

1. Τα μαξιλαράκια του μετά από 2-3 ώρες σε ιδρώνουν.

2. Τα θεωρώ λίγο άκαμπτα, με αποτέλεσμα μετά από 5-6 ώρες που τα φοράς να σε ψιλοπονάει το κεφάλι γενικά από την πίεση που σου ασκούν

Αν και εκτός θέματος ( και συγγνώμη ) ζαχαρώνω να τα αντικαταστήσω με το Logitech g430. Αξίζει τα λεφτά του?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι γενικα βλεπω να βαζουν πολλα προιοντα της natec στο crazy Sundays στο eshop(ποντικια,πληκτρολογια,αλλα ακουστικα)και μοιαζει σαν να θελουν να τα διωξουν γιατι δεν τα αγοραζει κανεις,ή εχουν κακη ποιοτητα.Στα αρνητικα για μενα ειναι και ο μολις 1 χρονος εγγυησης.Και εγω προτεινω τα Sennheiser που αναφερθηκαν προηγουμενως ή Microsoft Lifechat που εκανα παραπανω Link με 3 χρονια εγγυηση στα 21ευρο.

Να προσθέσω στις προτάσεις σου και τα plantronics gamecom 380 που τα έχει το e-shop στα 27 ευρώ και γενικά θεωρούνται πάρα πολύ καλά σαν budget headset. 

Δημοσ.

παιδιά εγώ παρήγγειλα γτ έχω ξεμείνει απο ακουστικά με μικρόφωνο. νομίζω για 15 ευρώ είναι μια χαρά. παλιότερα είχα πάρει ένα ποντίκι και πληκτρολόγιο της ίδιας μάρκας και μια χαρά δουλεύουν ακόμα. πάντως τα SENNHEISER είναι φοβερά αλλά τσιμπημένα.

Δημοσ.

Με σχεδόν 3 ευρώ έχω πάρει αυτά http://www.skroutz.gr/s/423163/Sennheiser-HD-201.html?keyphrase=hd+201

Και με 19 (αν θυμάμαι καλά) αυτά http://www.skroutz.gr/s/440500/Sennheiser-RS-110-II.html

Επομένως, με 15 ευρώ περιμένω κάτι καλύτερο από τα genius   :)

είναι σαν να του λες του ανθρώπου "εγώ ήμουν κωλόφαρδος και πέτυχα τα σκοτωμένα του carrefour (γιατί έκλεινε το τμημα υπολογιστών του), ζήλια, ψώρα". Κουβέντα 3ης δημοτικού και βγάλε..

Δημοσ.

είναι σαν να του λες του ανθρώπου "εγώ ήμουν κωλόφαρδος και πέτυχα τα σκοτωμένα του carrefour (γιατί έκλεινε το τμημα υπολογιστών του), ζήλια, ψώρα". Κουβέντα 3ης δημοτικού και βγάλε..

Αυτό κατάλαβε το σοφό και ώριμο μυαλό σου εσένα?

Το ότι έφερα ένα παράδειγμα για ποιο λόγο δεν αποτελούν προσφορά τα συγκεκριμένα, ούτε καν ε? 

Εύγε λοιπόν!!

Υ.Γ. Δεν ήμουν "κωλόφαρδος" όπως λες, μιας και για τα συγκεκριμένα ακουστικά (και τα CX300-II) υπήρχε θέμα εδώ (προτού καν γραφτείς εσύ να κάνεις τον έξυπνο) και την εκμεταλλεύτηκαν πολλά μέλη.

Δημοσ.

Αυτό κατάλαβε το σοφό και ώριμο μυαλό σου εσένα?

Το ότι έφερα ένα παράδειγμα για ποιο λόγο δεν αποτελούν προσφορά τα συγκεκριμένα, ούτε καν ε? 

Εύγε λοιπόν!!

Υ.Γ. Δεν ήμουν "κωλόφαρδος" όπως λες, μιας και για τα συγκεκριμένα ακουστικά (και τα CX300-II) υπήρχε θέμα εδώ (προτού καν γραφτείς εσύ να κάνεις τον έξυπνο) και την εκμεταλλεύτηκαν πολλά μέλη.

Ου ρε κωλοφαρδε :P :P :P :P :P :P :P :P (J/K)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...