gregdel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα σύστημα με: M/B: MSI P4N Diamond CPU: Intel Pentium 4 3GHz (Hyperthreading) Mem: 4GB VGA: NVidia GeForce GTX 275 HDD: 120GB SSD Windows 7 Pro 32bit. Με το συγκεκριμένο σύστημα συνέβη το εξής: Δούλευε σχετικά καλά με τα XP Pro (αρκετά ανεκτα). Με την "αναβάθμιση" (αγορασμένα) σε Win 7 Pro 64bit το σύστημα έπαυε να λειτουργεί εντελώς... κολλούσε το σύμπαν... με νέο format και πέρασμα τα Win 7 Pro 32bit η κατάσταση γινόταν καλύτερη, αλλά και πάλι σε σχέση με τα XP η ταχύτητα μπορεί να ήταν και κάτω από το 50%. Δεν παίζει HD, πρόβλημα και στο youtube σε HD... όταν ανοίγεις 2-3 εφαρμογές έχει προβλήματα κλπ... δεν μπόρεσα ποτέ να διαπιστώσω αν είναι θέμα hardware ή θέμα windows! Κάθε ιδέα για να μπορέσει το σύστημα να τρέξει καλά χωρίς αναβάθμιση είναι ευπρόσδεκτη. Δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν ρυθμίσεις στα bios ή στην κάρτα... Το περίεργο είναι ότι οπτικά το πρόβλημα μοιάζει να είναι driver της κάρτας αλλά όσους και να έβαλα (καινουριους) δεν άλλαξε κάτι... τώρα έχω τους Επειδή όμως πιθανότατα θα χρειαστεί αναβάθμιση (έχει και τα χρονάκια του)... θέλω τις ιδέες σας. Σημειώνω ότι θα χρησιμοποιείται κυρίως σε δουλειά autocad (το πρόβλημα με windows 64bit) είναι ότι το autocad μου φοβάμαι ότι έχει πρόβλημα να τρέξει σε αυτό... θέλει 32bit... Λέω λοιπόν να κρατήσω: HDD (SSD), VGA (αξίζει??), κουτί, τροφοδοτικό... και λειτουργικό Επομένως πηγαίνουμε σε αλλαγή της καρδιάς που είναι: M/B, CPU και μνήμη. Αν γνωρίζετε κάποιον καλό συνδυασμό με νορμάλ τιμή... (value for money)... Αρχικά λέω να πάω μέχρι 200 ευρώ με επεξεργαστή τουλάχιστο (i5) αν γίνεται... αλλιώς ας ανεβώ και μέχρι 300... Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα