Achis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, υπάρχει Model/Column.php αλλά έχει μέσα validation και συσχέτιση.
nucleus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το Model Column έχει και controller? Κοίτα στην βάση αν υπάρχει το πεδίο στον αντίστοιχο πίνακα Client. 1
Achis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έχει και controller. Δεν μπορώ να βρω την βάση δεδομένων, η βάση που είναι δηλωμένη στο database.php, δεν υπάρχει στο php-myadmin, μήπως με τους κωδικούς που μου δώσανε δεν έχω δικαίωμα να δω τη συγκεκριμένη βάση ;;;
nucleus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υποθέτω κοίταξες όλα τα Actions στο model Column έτσι?Aν η βάση είναι Mysql δοκίμασε με το workbench.Χρησιμοποιείς τους κωδικούς από το connection string ή κάποιους άλλους?Ο χρήστης από το connection string αποκλείεται να μην έχει πρόσβαση στην βάση ένας οποιοδήποτε άλλος χρήστης μπορεί να μην έχει πρόσβαση. 1
Achis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εννοείς connection string τους κωδικούς που είναι μέσα στο database.php, εμένα μου δώσανε διαφορετικούς και συνδέομαι στη βάση μέσω cpanel.
nucleus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα δεν έχεις πρόσβαση μάλλον για να μην την βλέπεις.Δεν υπάρχει κάποιος να σου δώσει πρόσβαση στην βάση,κάποιος database administrator,senior developer? 1
nucleus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οπότε άντε πάλι από την αρχή γραμμή γραμμή τα Μodels και τους Controllers.Καλή τύχη. 1
Achis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν βρήκα κάτι που ίσως βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε πεδία, είδα ότι τα πεδία που μας βγάζουν πρόβλημα είναι αυτά που προσθέτουμε από την εφαρμογή. Υποθέτω πως ο κώδικας δεν ενημερώνει σωστά τη βάση δεδομένων. Δεν μου έχουν δώσει πρόσβαση ακόμα για να δω τη βάση .... function add(){ $this->loadModel('Type'); $all_types=$this->Type->find('list'); $this->set('types',$all_types); if($this->request->is('post')){ //find the type of the field $type = $this->Type->findById($this->request->data['Column']['type_id']); //check the type of the filed and set the $sql_end variable to complte the query if($this->request->data['Column']['type_id']==2){ $sql_end='(250)'; }else{ $sql_end=''; } $this->loadModel('Client'); /*αυτή η γραμμή μου φαίνεται ύποπτη */ $this->Client->query('ALTER TABLE clients ADD '.strtolower($this->request->data['Column']['name']).' '.$type['Type']['name'].$sql_end); if($this->Column->save($this->data,false)){ $this->Session->setFlash(__('ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΕ')); $this->redirect(array('action'=>'index')); }else{ $this->Session->setFlash(__('Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ')); } $this->set('title_for_layout',__('ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΔΙΟΥ')); } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα