pinokio21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Κ τελοςεπειδη οταν τελειωσα με τη samsung,πηρα το lg nexus 4,οπου κ αντο δωσω καποια στιγμη σε αυτο θα γυρισω...:-P
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Η συσκευή είναι απλά πανέμορφη (αλίμονο, ίδιο iPhone με μια καμπύλη στο τελίωμα) και η τιμή του δεν είναι κακή για την ποιότητα και το μικρό πάχος. 418€ στην Ελλάδα και 385€ στο expansys. Σε κάνα 2μηνο ακόμα θα είναι στα 300€.
Black Demis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν επειδή έχει ο φίλος μου την συσκευή θα σας λύσω μερικές απορίες 1. Τιμή... Την συσκευή την πήραμε από Amazon με 300 ευρώ περίπου μην κοιτάτε ελληνικές τιμές γιατί εδώ σκίζει κράτος με φόρους ότι κινείται... 2. Ποιότητα κατασκευής.. αγωγή (καμιά σχέση με s3/s4) 3. Οθόνη... Πάρα πολύ καλή και πολύ φωτεινή με σωστά χρώματα και καλό contrast άψογη δεν είναι άψογη θα έλεγα την οθόνη του oppo find 4. Απόκριση κλπ... Πάρα πολύ καλη μετά το τελευταίο update.. Πριν είχε κάποια θέματα 5. Camera.. Μετά από τελευταίο update στα επίπεδα του gs3 πριν το update είχε θέμα 6. Μπαταρία.. Μια χαρά είναι αν έχεις των φωτισμό στα 60 65% βγάζεις κάπου 6 ώρες οθόνη. Για ότι άλλο θέλετε ρωτάτε 1
Galaxia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Φαίνεται υπέροχο αλλά είναι ακριβό για τα γούστα (της τσέπης) μου. Αν είχα το κεφάλαιο όμως θα το δοκίμαζα στάνταρ κι ας είναι κινέζικο. Απ' ότι έχω καταλάβει, τα Huawei είναι πολύ καλής ποιότητας.
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει ανέβει σε ποιότητα η Huawei αλλά έχει και ανάλογες τιμές τουλάχιστον στην αρχή.
sonyxp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφο είναι. Τι sar έχει? Μπλεδιζει ή οθόνη του ή έτσι μου φάνηκε? * κάτω κάνει καμπύλη, όχι γωνία! Είναι πολλά τα λεφτά για Κινέζο! Με 100 ευρώ λιγότερα αγοράζεις nexus 3 - nexus 4 - galaxy s3 - iPhone 4 !!! Και τι θα κάνεις με το iPhone 4? άχρηστο είναι! μήπως εννοείς το 4s? (στα 400-450 είναι στο Internet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα