Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 16GB £188 ή 32GB £228 @game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός από τον @narta, υπάρχει κανένας άλλος εδώ που να έχει παραγγείλει από την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα περιμένει να παραλάβει?

Να αρχίσω να ετοιμάζω e-mail για το game.co.uk?  :confused: 

Δημοσ.

Παρέλαβαν οι δικοί μου ένα δέμα από το ταχυδρομείο (ήρθε ειδοποίηση) προχτές, λογικά πρέπει να είναι το νέξους7 από το game uk. Το απόγευμα θα δω το κουτί και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

<p>Εκτός από τον @narta, υπάρχει κανένας άλλος εδώ που να έχει παραγγείλει από την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα περιμένει να παραλάβει?</p>

<p>Να αρχίσω να ετοιμάζω e-mail για το game.co.uk?  :confused:<span style="font-size:14px;"> </span></p>

Εγώ έχω παραγγείλει από την προηγούμενη Δευτέρα και ακόμη δεν έχει έρθει. Με έχει ανησυχήσει και εμένα. Αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα θα ζητήσω τα χρήματα πίσω μέσω PayPal. Υποτίθεται ήθελε maximum 5 εργάσιμες. Μέχρι να μας έρθει οι τιμές στην Ελλάδα θα είναι πιο χαμηλά. Για στείλε τους και κάνα email

Δημοσ.

5 μέρες παράδοση γράφει το site τους αλλά έχουνε περάσει 9.Δηλαδη μετά τις 15 μέρες τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση αν έχει χαθεί στο δρόμο να μην μπορέσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω;

Δημοσ.

Ναι επειδή έλεγε για max 5 εργάσιμες μέρες. Την ερχόμενη Τρίτη που θα κλείσει 10 εργάσιμες, αν δεν έχει έρθει και τότε, θα τους στείλω mail να δω τι θα μου πούνε. Με το paypal έχουμε αρκετό χρόνο ακόμα για επιστροφή χρημάτων αλλά να μην το πάρουμε και αργότερα από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.  :-) 

Δημοσ.

Ναι επειδή έλεγε για max 5 εργάσιμες μέρες. Την ερχόμενη Τρίτη που θα κλείσει 10 εργάσιμες, αν δεν έχει έρθει και τότε, θα τους στείλω mail να δω τι θα μου πούνε. Με το paypal έχουμε αρκετό χρόνο ακόμα για επιστροφή χρημάτων αλλά να μην το πάρουμε και αργότερα από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.  :-) 

Στους ορους πώλησης αναφέρει ρητα οτι για παραγγελειες εξωτερικου πρεπει να εχουν περασει 45 ημερες μεχρι να κινησει διαδικασια εντοπισμου. Αυτο το εχετε υπογραχει πατωντας στο I Agree Terms and Conditions στην παραγγελεια.

Εγω περιμενω και ενα 32αρι και ξερω οτι θα ερθει σε 15 μερες 

Δημοσ.

Στους ορους πώλησης αναφέρει ρητα οτι για παραγγελειες εξωτερικου πρεπει να εχουν περασει 45 ημερες μεχρι να κινησει διαδικασια εντοπισμου. Αυτο το εχετε υπογραχει πατωντας στο I Agree Terms and Conditions στην παραγγελεια.

Εγω περιμενω και ενα 32αρι και ξερω οτι θα ερθει σε 15 μερες 

Το θέμα είναι ότι μετά από 45 μέρες δεν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε τα χρήματα πίσω μέσω paypal.

Αν είναι έτσι πάντως να περιμένουμε και την επόμενη βδομάδα οπότε πάμε στις 21 ημερολογιακές ημέρες και μετά ξεκινάμε τα mails...

Δημοσ.

Πάντως κάτι μου λέει πως για την καθυστέρηση ευθύνεται το δικό μας ταχυδρομείο. Έχω παραγγείλει και από Κίνα κάποια ψιλό πράγματα και εκεί που συνήθως κάνουν 2 εβδομάδες έχουν ήδη περάσει 3 και πάμε για την τέταρτη. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα καθυστερούν. Να φτάνουν στο κεντρικό ταχυδρομείο και αυτοί λόγω φόρτου εργασίας να μην τα προωθουνε στην ώρα τους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...