forgotten Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ασχοληθηκα περαιτερω με το θεμα το καταστημα για μενα εχει φαει χ ,μονο και μονο επειδη δεν δινανε ξανα κουπονι και ακυρωσαν την παραγγελια μου χωρις να πουνε τπτ
fractalbit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς η τιμή είναι πλέον 215 λίρες και ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει Ε; Η τιμή είναι 200 λίρες. Δηλαδή απλώς δεν ισχύει ο κωδικός προσφοράς πλέον. Αλλά από ότι έβλεπα στο retailmenot, ο κωδικός είναι temporarily unavailable. Δοκίμαζε το ανά λίγες ώρες, μπορεί να είσαι τυχερός. Αν δε πετύχεις την έκπτωση, κάνε υπομονή να το αγοράσεις από Ελλάδα. Όχι, η τιμή όταν το είδα ήταν 215 λίρες και τώρα το ξαναπήγαν στις 200. Ότι να ναι δηλαδή, ούτε χρηματηστήριο να ήταν. Το κουπόνι εξακολουθεί να μην ισχύει...
Flying_Dutchman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως εγώ μέσω paypal δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το κουπόνι. Πράγματι η τιμή κάποια στιγμή είχε πάει στις 215 λίρες.
livegreat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω μέσω PayPal παρήγγειλα και μάλιστα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα μένει μόνο να το παραλάβω.
prometheas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω θα πρέπει όταν βλέπουμε κάποια καλή προσφορά που μας ενδιαφέρει να μην διστάζουμε. Έχω χάσει 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες έτσι, και πλέον δεν το ξανακάνω. Κακά τα ψέματα καμιά πραγματικά καλή προσφορά (όπως αυτή εδώ) δεν κρατάει για πολύ χρονικό διάστημα..
scirocco 13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη τιμη 228 λιρες για τα 32. Εμενα μου βγηκε 251 απο το amazon τελικη τιμη. Βεβαια με τα φθηνα μεταφορικα και μου εφτασε με απλο πεταγμα ταχυδρομου. Τρομος... Εδω τα μεταφορικά αφορου συστημενο η courier? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 265 ευρω απο αμαζον ιταλιας για 32αρι
livegreat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη τιμη 228 λιρες για τα 32. Εμενα μου βγηκε 251 απο το amazon τελικη τιμη. Βεβαια με τα φθηνα μεταφορικα και μου εφτασε με απλο πεταγμα ταχυδρομου. Τρομος... Εδω τα μεταφορικά αφορου συστημενο η courier?<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Αυτό θα ήθελα να το ξέρω και γω. Αν θυμάμαι καλά έγραφε royal mail αλλά αυτό τι σημαίνει; Με ποιόν τρόπο θα φτάσει σε μας; Το έχει παραλάβει κανείς από τους πρώτους που κάναν την παραγγελία;
scirocco 13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 <p>265 ευρω απο αμαζον ιταλιας για 32αρι </p> Χωρίς μεταφορικα. Χωρις βα ξερω ιταλικα λεει 10 και 3 ανα κιλο??? Αρα 275? Κανας με γνωσεις ιταλικων να μας διαφωτίσει? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς μεταφορικα. Χωρις βα ξερω ιταλικα λεει 10 και 3 ανα κιλο??? Αρα 275? Κανας με γνωσεις ιταλικων να μας διαφωτίσει? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App παραδοση εντος 6-10 ημερων λεει με 282,03 ευρω
zizu10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 265 ευρω απο αμαζον ιταλιας για 32αρι Μακάρι να το δούμε κι εδώ σε αυτή την τιμή!!
imvrios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το Nexus 7 παρουσιάζεται στη ΔΕΘ και Παρασκευή κοντή γιορτή, στις 20/09 θα πωλείται και στην Ελλάδα. Τιμή άγνωστη προς το παρόν. ΥΓ. Η προσφορά του GAME μπορούμε να πούμε πλέον με ασφάλεια ότι έληξε.
Grey Warden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό θα ήθελα να το ξέρω και γω. Αν θυμάμαι καλά έγραφε royal mail αλλά αυτό τι σημαίνει; Με ποιόν τρόπο θα φτάσει σε μας; Το έχει παραλάβει κανείς από τους πρώτους που κάναν την παραγγελία; Royal Mail σημαίνει ταχυδρομείο. Δεν είναι συστημένο, ούτε έρχεται Courrier.
narta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ειχα προπαραγγελια στο Game.co.uk και εφυγε απο εκει στις 27/8. Jhonny Walker μεχρι σημερα ακομα περπαταει. Δεν ξερω αν το εστειλα με γαιδουρι, αλλα παιζει να ψοφησε στον δρομο...
livegreat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό θα ήθελα να το ξέρω και γω. Αν θυμάμαι καλά έγραφε royal mail αλλά αυτό τι σημαίνει; Με ποιόν τρόπο θα φτάσει σε μας; Το έχει παραλάβει κανείς από τους πρώτους που κάναν την παραγγελία; Royal Mail σημαίνει ταχυδρομείο. Δεν είναι συστημένο, ούτε έρχεται Courrier.Δηλαδή απλά έρχεται και το πετάει στην πόρτα; Αν αργήσει να έρθει και θελήσω να το αναζητήσω τι κάνω; Μπορώ να πάω με τα στοιχεία μου σε κάποιο κατάστημα του ταχυδρομείου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα