Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 16GB £188 ή 32GB £228 @game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ακομα και τωρα δεν εχω χρεωθει τιποτα ενω εχωκαι το receipt οτι πληρωσα ,τι εγινε δεν ξερω

Κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα. Receipt από Paypal εννοείς ή από το game??

Αν δεν βγάλεις άκρη, άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα Internet να βοηθήσουν όσοι μπορούν και γνωρίζουν

Επεξ/σία από matrixxx
ontopic εισαι, δεν χρειαζεται σποιλερ.
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το game εγινε refresh και λεει payment is complete,εμαιλ απο paypal οτι πληρωθηκες δεν ηρθε ουτε ο λογαριασμος μου χρεωθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε spoilers! Μήπως χρεώνουν την κάρτα με το που γίνει dispatch?? Ας μας πει και κάποιος άλλος που παρήγγειλε αν τον χρέωσαν..

Επεξ/σία από matrixxx
ontopic εισαι, δεν χρειαζεται σποιλερ.
Δημοσ.

Περιμενα καιρο για να πεσει η τιμη του προηγουμενου Νεξους 7, οποτε τωρα αξιζει τον κοπο η αγορα του τρεχοντος. Ερωτησεις ομως πριν κανω παραγγελια (προς οσους ξερουν):

1. Ειναι αμεσα διαθεσιμο προς αποστολη;

2. Σε ενδεχομενη χρηση της εγγυησης πρεπει να ξαναπαει πισω στην Αγγλια;

3. Η μνημη του με ποιον τροπο "επεκτεινεται" (αν γινεται);

4. Συνοπτικα pros-cons του μηχανηματος;

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το hijacking το θεματος με 2 ασχετες ερωτησεις.

Δημοσ.

Η νέα έκδοση του Google Nexus  από το αγγλικό κατάστημα GAME που στέλνει Ελλάδα με πέντε λίρες. Κατά τη πληρωμή χρησιμοποιήστε τον κωδικό VCUKSEPT13 για έκπτωση 15 λιρών και να έχετε τις τιμές που σας είπα. Στο Σκρουτζ τα 32GB φαίνονται σε δύο καταστήματα με τιμή 329€.

16GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-16gb-asus-1a007a-239751

32GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-32gb-asus-1a008a-239755

Android 4.3 Jelly Bean out of the box with the best update support in the business

1.5 GHz quad-core Krait CPU

Adreno 320 GPU

2GB of RAM, Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset

5 MP autofocus camera with face detection; 1080p video recording @ 30fps

1.2MP front-facing camera

16/32GB internal storage

Dual-band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n support

Optional LTE support

NFC connectivity

GPS with A-GPS connectivity

Bluetooth v4.0 LE

microUSB port with USB host and TV-out (1080p) support, MHL, charging

Accelerometer, gyroscope and proximity sensor

Wireless charging (Qi charging standard)

Standard 3.5 mm audio jack

Built-in stereo speakers

3950 mAh battery

Thin and light construction; solid build quality

Αρα ειναι το πρωτο απο τα Link http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_(2013)-5600.php

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασα να διορθώσω τον τίτλο αλλά δε μπορώ. Ισχύει ότι γράψατε πάντως.

Μπορεις, αλλα anyway, το διορθωσα εγω. :) Με την ευκαιρια σουλουπωσα λιγο και τον τιτλο, prefix, £ και .co.uk

Δημοσ.

Με βαλατε σε σκεψεις να το παρω τωρα ή να περιμενω κανενα μηνα να ερθει ελλαδα. 

και που θα ερθει θα ειναι σημαντικα ακριβοτερο οποτε τσιμπα το τωρα...

Δημοσ.

μην εισαι σιγουρος! Το γερμανικο mediamarkt δινει το 32αρι στα 269 με φπα και μεταφορικα για γερμανια. Πολλες φορες το ελληνικο εχει ιδιες τιμες αρα δε θα με χαλαγε να περιμενω λιγο και να γλιτωσω 20 ευρω + το οτι αν παθει κατι το παω εγω ο ιδιος για αλλαγη απο το να το στελνω αγγλια. :)

Δημοσ.

Δυστυχώς η τιμή είναι πλέον 215 λίρες και ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει :( Τα fnac έχουν μόνο το 32 άρι, το 16άρι πού μπορούμε να το βρούμε σε καλή τιμή ρε παιδιά;

Δημοσ.

Εγώ το τσίμπησα προχθές, εχθές μου ήρθε mail πως έφυγε. Ας μου πει κάποιος που είναι γνώστης από αυτά τα καταστήματα πότε να υπολογίζω πως Θα το πάρω;

Δημοσ.

Δυστυχώς η τιμή είναι πλέον 215 λίρες και ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει :(

Ε; Η τιμή είναι 200 λίρες. Δηλαδή απλώς δεν ισχύει ο κωδικός προσφοράς πλέον. Αλλά από ότι έβλεπα στο retailmenot, ο κωδικός είναι temporarily unavailable. Δοκίμαζε το ανά λίγες ώρες, μπορεί να είσαι τυχερός.

Αν δε πετύχεις την έκπτωση, κάνε υπομονή να το αγοράσεις από Ελλάδα.

Δημοσ.

απο μενα σαν καταστημα εχουν χ ,ακυρωσαν την παραγγελια μου επειδη το κουπονι δεν μπορουσε να χρησιμοποιηθει μεσω paypal και που ρωτησα αν μπορουν να μου δωσουν ξανα εκπτωση μια και δεν ηταν δικο μου λαθος μου  ειπαν οτι δεν μπορουν.

Δημοσ.

απο μενα σαν καταστημα εχουν χ ,ακυρωσαν την παραγγελια μου επειδη το κουπονι δεν μπορουσε να χρησιμοποιηθει μεσω paypal και που ρωτησα αν μπορουν να μου δωσουν ξανα εκπτωση μια και δεν ηταν δικο μου λαθος μου  ειπαν οτι δεν μπορουν.

Δεν τους είπες ότι μερικοί μια χαρά χρησιμοποίησαν το κουπόνι μέσω Paypal??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...