zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι ακομα και τωρα δεν εχω χρεωθει τιποτα ενω εχωκαι το receipt οτι πληρωσα ,τι εγινε δεν ξερω Κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα. Receipt από Paypal εννοείς ή από το game?? Αν δεν βγάλεις άκρη, άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα Internet να βοηθήσουν όσοι μπορούν και γνωρίζουν Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx ontopic εισαι, δεν χρειαζεται σποιλερ.
forgotten Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 απο το game εγινε refresh και λεει payment is complete,εμαιλ απο paypal οτι πληρωθηκες δεν ηρθε ουτε ο λογαριασμος μου χρεωθηκε
zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βάλε spoilers! Μήπως χρεώνουν την κάρτα με το που γίνει dispatch?? Ας μας πει και κάποιος άλλος που παρήγγειλε αν τον χρέωσαν.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx ontopic εισαι, δεν χρειαζεται σποιλερ.
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σε μένα το paypal έστειλε αμέσως ενημερωτικό/απόδειξη. Βλέπω ότι και στη σελίδα του paypal υπάρχει η χρέωση. Προφανώς ακόμα δεν έχει γίνει dispatched.
jonkyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμενα καιρο για να πεσει η τιμη του προηγουμενου Νεξους 7, οποτε τωρα αξιζει τον κοπο η αγορα του τρεχοντος. Ερωτησεις ομως πριν κανω παραγγελια (προς οσους ξερουν): 1. Ειναι αμεσα διαθεσιμο προς αποστολη; 2. Σε ενδεχομενη χρηση της εγγυησης πρεπει να ξαναπαει πισω στην Αγγλια; 3. Η μνημη του με ποιον τροπο "επεκτεινεται" (αν γινεται); 4. Συνοπτικα pros-cons του μηχανηματος; Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το hijacking το θεματος με 2 ασχετες ερωτησεις.
newtech Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι αυτο http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_(2013)-5600.php και οχι αυτο http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php σωστα?
Fulgore1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Η νέα έκδοση του Google Nexus από το αγγλικό κατάστημα GAME που στέλνει Ελλάδα με πέντε λίρες. Κατά τη πληρωμή χρησιμοποιήστε τον κωδικό VCUKSEPT13 για έκπτωση 15 λιρών και να έχετε τις τιμές που σας είπα. Στο Σκρουτζ τα 32GB φαίνονται σε δύο καταστήματα με τιμή 329€. 16GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-16gb-asus-1a007a-239751 32GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-32gb-asus-1a008a-239755 Android 4.3 Jelly Bean out of the box with the best update support in the business 1.5 GHz quad-core Krait CPU Adreno 320 GPU 2GB of RAM, Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset 5 MP autofocus camera with face detection; 1080p video recording @ 30fps 1.2MP front-facing camera 16/32GB internal storage Dual-band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n support Optional LTE support NFC connectivity GPS with A-GPS connectivity Bluetooth v4.0 LE microUSB port with USB host and TV-out (1080p) support, MHL, charging Accelerometer, gyroscope and proximity sensor Wireless charging (Qi charging standard) Standard 3.5 mm audio jack Built-in stereo speakers 3950 mAh battery Thin and light construction; solid build quality Αρα ειναι το πρωτο απο τα Link http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_(2013)-5600.php
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασα να διορθώσω τον τίτλο αλλά δε μπορώ. Ισχύει ότι γράψατε πάντως. Μπορεις, αλλα anyway, το διορθωσα εγω. Με την ευκαιρια σουλουπωσα λιγο και τον τιτλο, prefix, £ και .co.uk
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με βαλατε σε σκεψεις να το παρω τωρα ή να περιμενω κανενα μηνα να ερθει ελλαδα. και που θα ερθει θα ειναι σημαντικα ακριβοτερο οποτε τσιμπα το τωρα...
morfeas-dsl- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μην εισαι σιγουρος! Το γερμανικο mediamarkt δινει το 32αρι στα 269 με φπα και μεταφορικα για γερμανια. Πολλες φορες το ελληνικο εχει ιδιες τιμες αρα δε θα με χαλαγε να περιμενω λιγο και να γλιτωσω 20 ευρω + το οτι αν παθει κατι το παω εγω ο ιδιος για αλλαγη απο το να το στελνω αγγλια.
fractalbit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς η τιμή είναι πλέον 215 λίρες και ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει Τα fnac έχουν μόνο το 32 άρι, το 16άρι πού μπορούμε να το βρούμε σε καλή τιμή ρε παιδιά;
livegreat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το τσίμπησα προχθές, εχθές μου ήρθε mail πως έφυγε. Ας μου πει κάποιος που είναι γνώστης από αυτά τα καταστήματα πότε να υπολογίζω πως Θα το πάρω;
imvrios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς η τιμή είναι πλέον 215 λίρες και ο κωδικός έκπτωσης δεν ισχύει Ε; Η τιμή είναι 200 λίρες. Δηλαδή απλώς δεν ισχύει ο κωδικός προσφοράς πλέον. Αλλά από ότι έβλεπα στο retailmenot, ο κωδικός είναι temporarily unavailable. Δοκίμαζε το ανά λίγες ώρες, μπορεί να είσαι τυχερός. Αν δε πετύχεις την έκπτωση, κάνε υπομονή να το αγοράσεις από Ελλάδα.
forgotten Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 απο μενα σαν καταστημα εχουν χ ,ακυρωσαν την παραγγελια μου επειδη το κουπονι δεν μπορουσε να χρησιμοποιηθει μεσω paypal και που ρωτησα αν μπορουν να μου δωσουν ξανα εκπτωση μια και δεν ηταν δικο μου λαθος μου ειπαν οτι δεν μπορουν.
zizu10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 απο μενα σαν καταστημα εχουν χ ,ακυρωσαν την παραγγελια μου επειδη το κουπονι δεν μπορουσε να χρησιμοποιηθει μεσω paypal και που ρωτησα αν μπορουν να μου δωσουν ξανα εκπτωση μια και δεν ηταν δικο μου λαθος μου ειπαν οτι δεν μπορουν. Δεν τους είπες ότι μερικοί μια χαρά χρησιμοποίησαν το κουπόνι μέσω Paypal??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα