Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 16GB £188 ή 32GB £228 @game.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα έκδοση του Google Nexus  από το αγγλικό κατάστημα GAME που στέλνει Ελλάδα με πέντε λίρες. Κατά τη πληρωμή χρησιμοποιήστε τον κωδικό VCUKSEPT13 για έκπτωση 15 λιρών και να έχετε τις τιμές που σας είπα. Στο Σκρουτζ τα 32GB φαίνονται σε δύο καταστήματα με τιμή 329€.

16GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-16gb-asus-1a007a-239751

32GB: http://www.game.co.uk/en/nexus-7-v2-32gb-asus-1a008a-239755

Android 4.3 Jelly Bean out of the box with the best update support in the business
1.5 GHz quad-core Krait CPU
Adreno 320 GPU
2GB of RAM, Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset
5 MP autofocus camera with face detection; 1080p video recording @ 30fps
1.2MP front-facing camera
16/32GB internal storage
Dual-band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n support
Optional LTE support
NFC connectivity
GPS with A-GPS connectivity
Bluetooth v4.0 LE
microUSB port with USB host and TV-out (1080p) support, MHL, charging
Accelerometer, gyroscope and proximity sensor
Wireless charging (Qi charging standard)
Standard 3.5 mm audio jack
Built-in stereo speakers
3950 mAh battery
Thin and light construction; solid build quality

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

200-15=185 

185+3(μεταφορικά)=188 λίρες

Διόρθωσε αν μπορείς τον τίτλο. Πάντως καλή τιμούλα φαίνεται, αν παραγγείλει κανείς ας ενημερώσει!

Edit : Εδώ http://www.game.co.uk/en/info/DeliveryFAQ?storeId=10151&identifier=DeliveryFAQ&brdcrmb_trail=Help|Delivery|Delivery-Options&langId=44&catalogId=10201&cm_sp=navigation-_-freedelivery-_-position2 βλέπω ότι τα μεταφορικά είναι 3 λίρες για Ευρώπη άρα τελική τιμή 188 λίρες.

Δημοσ.

Παρήγγειλα αυτό με τα 32GB. Τα έξοδα αποστολής είναι £2.95. Σύνολο μετά την έκπτωση και με τα έξοδα αποστολής £227.94

Ευχαριστώ imvrios!

Δημοσ.

Ωραία προσφορά σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ αλλά θέλω να ρωτήσω όσους κάναν την παραγγελία. Με ποια υπηρεσία θα σταλεί και σε πόσες μέρες αναμένεται να το έχετε;

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία προσφορά σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ αλλά θέλω να ρωτήσω όσους κάναν την παραγγελία. Με ποια υπηρεσία θα σταλεί και σε πόσες μέρες αναμένεται να το έχετε;

Αυτό ενδιαφέρει και εμένα.

Με Royal Mail τα στέλνουν και υπέθεσα ότι έρχεται με απλό ταχυδρομείο αλλά λέει ότι δίνει και tracking number...

Όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει  :)

Δημοσ.

εγω εχω προβλημα ενω φαινεται οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια ουτε email απο το paypal ηρθε ουτε απο το site και απο οτι βλεπω η καρτα μου δεν χρεωθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω προβλημα ενω φαινεται οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια ουτε email απο το paypal ηρθε ουτε απο το site και απο οτι βλεπω η καρτα μου δεν χρεωθηκε

Όταν ολοκλήρωσες την πληρωμή δεν σου έκανε ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα του game.co.uk??

Περίμενες 5-10 λεπτά για να φανεί η χρέωση??

Επεξ/σία από matrixxx
ontopic εισαι, δεν χρειαζεται σποιλερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...