Προς το περιεχόμενο

Πωληση Laptop...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Θα δωσω το λαπτοπ μου(windows 8),θα το πουλησω δηλ,κ θελω να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω.Να βγαλω τα αρχεια μου,να κανω φορματ κ πως;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου;

Για αρχη κρατησε τα αρχεια που θες σε ενα στικακι/εξ. σκληρο δισκο.

Μετα του κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (λογικα πρεπει να υπαρχει το recovery partition) και το δινεις.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου;

Για αρχη κρατησε τα αρχεια που θες σε ενα στικακι/εξ. σκληρο δισκο.

Μετα του κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (λογικα πρεπει να υπαρχει το recovery partition) και το δινεις.

Eιναι ο Τoshiba L500D-163

Δημοσ.

Αυτό που λες,μόνο που καλό είναι να κάνει και ένα sanitize tools->drive wiper->free space only από το Ccleaner για να μην μπορεί κανείς να βρει παλιά αρχεία.
Δημοσ.

Eιναι ο Τoshiba L500D-163

Το συγκεκριμενο λαπτοπ αποκλειεται να ειχε απο την μανα του windows 8.

Του τα εχει περασει κανεις στο ενδιαμεσο απο οταν το πηρες;

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο λαπτοπ αποκλειεται να ειχε απο την μανα του windows 8.

Του τα εχει περασει κανεις στο ενδιαμεσο απο οταν το πηρες;

Ναι μετα μου τα περασανε....

Αυτό που λες,μόνο που καλό είναι να κάνει και ένα sanitize tools->drive wiper->free space only από το Ccleaner για να μην μπορεί κανείς να βρει παλιά αρχεία.

Αυτο που λες φιλε πως το κανω;Το προγραμμα το εχω στα ελληνικα.

Δημοσ.

Πάνε εργαλεία ->καθαριστής δίσκου (τέρμα κάτω είναι) και την πρώτη επιλογή που έχει άσε την στο κενού χώρου μόνο.

Αλλά θα πρέπει να κάνεις επαναφορά ή καθαρή εγκατάσταση πριν,διαφορετικά αν μπορείς να τον βάλεις σε άλλον Η/Υ μπορείς να διαλέξεις το Όλου του δίσκου να σβηστούν τα πάντα από πάνω του και να κάνεις εγκατάσταση τα 8 μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...