giorgos1966 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια.Θα δωσω το λαπτοπ μου(windows 8),θα το πουλησω δηλ,κ θελω να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω.Να βγαλω τα αρχεια μου,να κανω φορματ κ πως;Ευχαριστω.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου; Για αρχη κρατησε τα αρχεια που θες σε ενα στικακι/εξ. σκληρο δισκο. Μετα του κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (λογικα πρεπει να υπαρχει το recovery partition) και το δινεις.
giorgos1966 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου; Για αρχη κρατησε τα αρχεια που θες σε ενα στικακι/εξ. σκληρο δισκο. Μετα του κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (λογικα πρεπει να υπαρχει το recovery partition) και το δινεις. Eιναι ο Τoshiba L500D-163
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα του κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (λογικα πρεπει να υπαρχει το recovery partition) και το δινεις.Αυτό που λες,μόνο που καλό είναι να κάνει και ένα sanitize tools->drive wiper->free space only από το Ccleaner για να μην μπορεί κανείς να βρει παλιά αρχεία.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Eιναι ο Τoshiba L500D-163 Το συγκεκριμενο λαπτοπ αποκλειεται να ειχε απο την μανα του windows 8. Του τα εχει περασει κανεις στο ενδιαμεσο απο οταν το πηρες;
giorgos1966 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το συγκεκριμενο λαπτοπ αποκλειεται να ειχε απο την μανα του windows 8. Του τα εχει περασει κανεις στο ενδιαμεσο απο οταν το πηρες; Ναι μετα μου τα περασανε.... Αυτό που λες,μόνο που καλό είναι να κάνει και ένα sanitize tools->drive wiper->free space only από το Ccleaner για να μην μπορεί κανείς να βρει παλιά αρχεία. Αυτο που λες φιλε πως το κανω;Το προγραμμα το εχω στα ελληνικα.
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνε εργαλεία ->καθαριστής δίσκου (τέρμα κάτω είναι) και την πρώτη επιλογή που έχει άσε την στο κενού χώρου μόνο. Αλλά θα πρέπει να κάνεις επαναφορά ή καθαρή εγκατάσταση πριν,διαφορετικά αν μπορείς να τον βάλεις σε άλλον Η/Υ μπορείς να διαλέξεις το Όλου του δίσκου να σβηστούν τα πάντα από πάνω του και να κάνεις εγκατάσταση τα 8 μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα