sotsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά καλημέρα, γράφω για πρώτη φορά στο forum και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας αν γίνετε. 'Εχω την motherboard GA-H55M-usb3(rev2.0) με το τελευταίο firmware upgrade(f11), με windows 7 ultimate 64bit και επεξεργαστή INTEL CORE I5-661 3.33 GHZ LGA1156 - BOX και την μνήμη "KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL" και όλα δουλεύουν τέλεια. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα πιστωτικό που είχα από κάποιο e-shop κατάστημα κάνοντας αναβάθμιση της μνήμης αγοράζωντας την "CORSAIR CMV8GX3M2A1333C9 DUAL CHANNEL". Με το που την τοποθετώ την καινούρια μνήμη το pc κολλάει στο starting των windows. Μπαίνοντας στο BIOS παρατηρώ ότι την βλέπει κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αφαιρεσε τις παλιες απο πανω και δοκιμασε να μπουταρεις το συστημα,ενδεχεται να υπαρχει ασυμβατοτητα!
ssns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τις εχεις σε θεση με ιδιο χρωμα ετσι για να πιαστουν ως dual channel?? Απο οτι καταλαβα εχεις αυτη την μητρικη: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3444#sp και αγορασες αυτες τις μνημες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549296. Δοκιμασε και μπες στο bios να δεις απο που bootάρει το pc γιατι μερικες φορες και εγω οταν βγαζω τις μνημες μου η μητρικη αποσυντονιζεται και δεν κανει απο τον σκληρο boot
sotsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το έχω δοκιμάσει αλλά δεν γίνετε τίποτα. Με το που επαναφέρω τις παλιές λειτουργεί κανονικά. Πάντως τα specification είναι τα ίδια από ότι έχω δεί. Τις εχεις σε θεση με ιδιο χρωμα ετσι για να πιαστουν ως dual channel?? Απο οτι καταλαβα εχεις αυτη την μητρικη: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3444#sp και αγορασες αυτες τις μνημες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549296. Δοκιμασε και μπες στο bios να δεις απο που bootάρει το pc γιατι μερικες φορες και εγω οταν βγαζω τις μνημες μου η μητρικη αποσυντονιζεται και δεν κανει απο τον σκληρο boot σωστά. Τις έχω στο ίδιο χρώμα. Για να δω και από που μπουτάρει
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε το memtest+ καψτο σε δισκακι η σε usb και μπουταρε απο εκει με τις νεες μνημες,ενδεχεται να ειναι προβληματικες.
ssns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 H βγαλε την μπαταρια του bios για κανα 5-10λεπτο βαλτην μετα και ξανα δοκιμασε!!Ισως κατι εχει κολλησει
sotsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε το memtest+ καψτο σε δισκακι η σε usb και μπουταρε απο εκει με τις νεες μνημες,ενδεχεται να ειναι προβληματικες. μου εβγαλε αυτό, τι καταλαβένεις: https://www.dropbox.com/s/2qp854exdu8zsl2/IMG_20130909_095533.jpg
ssns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μου εβγαλε αυτό, τι καταλαβένεις: https://www.dropbox.com/s/2qp854exdu8zsl2/IMG_20130909_095533.jpg Αυτο με την μπαταρια του bios το εκανες?Δοκιμασε μια μια τις μνημες και ανοιξε το pc να δεις αν ανοιγει κανονικα!δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι μνημες απλα κατι θα εχει κολλησει
sotsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο με την μπαταρια του bios το εκανες?Δοκιμασε μια μια τις μνημες και ανοιξε το pc να δεις αν ανοιγει κανονικα!δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι μνημες απλα κατι θα εχει κολλησει δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Και μια μια τις μνημες που δοκιμασα δεν μπουταρει καν, μενει κολλημενο στην αρχικη οθονη του bios. Μηπως εχει να κανει με κανενα bug των windows?
ssns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Και μια μια τις μνημες που δοκιμασα δεν μπουταρει καν, μενει κολλημενο στην αρχικη οθονη του bios. Μηπως εχει να κανει με κανενα bug των windows? ενδεχεται να ειναι τα windows γτ προσφατα το ειχα παθει και εγω και αναγκαστικα πηγα σε φορματ.Αν εχεις δυο sector στον σκληρο κανε format μονο στα windows και μην πειραξεις τα αρχεια σου!!Αν ειχε καποια απο τις μνημες προβλημα δεν θα ανοιγε καν ο υπολογιστης οταν τις εβαζες μια μια!!Οποτε λογικα πας για φορματ
sotsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω 2 sector αλλα θα προσπαθησω να βάλω ενα αλλο σκληρο δισκο και θα ξεκινησω να στησω windows να δω πως θα παει. Αν την δουν την μνημη κανονικα τοτε θα προχωρησω σε format.
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Clear cmos εκανες οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω?
blitzNikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οι συγκεκριμένες μνήμες είναι στα 1,5 volt, πολύ "φιλικές" και σπάνια παρουσιάζουν θέματα ασυμβατότητας με μητρικές ... Κάνε ένα clear cmos και αν δεν δεις προκοπή, το πιθανότερο είναι, ότι χρειάζεσαι (δυστυχώς) format ...
sotsp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αν εννοείς clear cmos την αφαιρεση της μπαταριας, ναι το εκανα. Εκτος και αν ειναι κατι άλλο και γινετε διαφορετικά...Το θέμα είναι οτι εβαλα καινούριο δίσκο επάνω και ξεκίνησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 7 64b ultimate και με τις καινούριες μνημες επάνω αλλα δυστυχώς πάλι τα ίδια. Αφού μπούταρε από το cd και αφού ολοκλήρωσε και το loading files κόλλησε στο starting windows. Αλλάζω πάλι τις μνήμες βάζω τις παλιές και αφού η εγκατάσταση ξεκίνησε από την αρχή, ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Εχω απελπιστεί
tenyson123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αν εννοείς clear cmos την αφαιρεση της μπαταριας, ναι το εκανα. Εκτος και αν ειναι κατι άλλο και γινετε διαφορετικά...Το θέμα είναι οτι εβαλα καινούριο δίσκο επάνω και ξεκίνησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 7 64b ultimate και με τις καινούριες μνημες επάνω αλλα δυστυχώς πάλι τα ίδια. Αφού μπούταρε από το cd και αφού ολοκλήρωσε και το loading files κόλλησε στο starting windows. Αλλάζω πάλι τις μνήμες βάζω τις παλιές και αφού η εγκατάσταση ξεκίνησε από την αρχή, ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Εχω απελπιστεί Δωστες πισω για αντικατασταση.Αυτοι λογικα θα τις ελεξουν...Αν σου πουν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα λογικα κατι φταει απο το σοφτγουερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα