nickg78 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Ποιο από τα δύο σας αρέσει περισσότερο; Έχοντας παίξει πολλές ώρες και τα δύο, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θεωρώ καλύτερο το Rise Of Nations
green_beret Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Rise of nations το καλυτερο που εχω παιξει!!!!
accipio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Αν και έπαιξα μόνο το demo, Επιλέγω κι εγώ Rise of Nations.
Karelia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Empire Earth,το Style του Civilization μου την δίνει αφάνταστα.
nickg78 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Επίσης στο Empire Earth όταν παίζεις εναντίον του PC, οι μάγκες που το έφτιαξαν δεν έχουν υπολογίσει ότι ποτέ ένας άνθρωπος δεν θα μπορέσει να γίνει τόσο γρήγορος όσο ένα PC. Έτσι μέσα σε 5 λεπτά από όταν αρχίσει το παιχνίδι ο αντίπαλος (PC) σου έχει επιτεθεί με καράβια, αεροπλάνα και πολυβόλα ενώ εσύ είσαι ακόμα με τις σφεντόνες... Το Rise Of Nations αντίθετα είναι κορυφαίο. Έχω κολλήσει... (μέχρι να βγει κανένα πιο νέο παιχνίδι ). Το μόνο που μου είχε δώσει στα νεύρα όταν είχα το Demo ήταν ότι δεν μπορούσες να κάνεις Save των παιχνιδιών (κόμπλεξ το οποίο η Microsoft είχε και στο trial του Age of Mythology). Τώρα που "αγόρασα" το full Rise of Nation όμως όλα ΟΚ
rAnOz15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Empire Earth stathera kai mono epexa to rise of nations kalo itan ala den mou areso oso to Empire Earth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.