GpAtTaKi8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια εχω το t&w matr-x annex a router του οτε και θελω να ανοιξω η θυρα 25565 (minecraft ) εχω προσπαθησει πανω απο 5 φορες τα κανω ολα σωστα μα δεν ανοιγει!! στο canyouseeme.org τη βγαζει κλειστη... τι πρεπει να κανω;;; παλευω πανω απο εξαμηνο πανω σ αυτο το θεμα... σωστε με... δοκιμασα και με ενα huawei hg530 αλλα παλι τιποτα... ο οτε φταιει;;
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια εχω το t&w matr-x annex a router του οτε και θελω να ανοιξω η θυρα 25565 (minecraft ) εχω προσπαθησει πανω απο 5 φορες τα κανω ολα σωστα μα δεν ανοιγει!! στο canyouseeme.org τη βγαζει κλειστη... τι πρεπει να κανω;;; παλευω πανω απο εξαμηνο πανω σ αυτο το θεμα... σωστε με... δοκιμασα και με ενα huawei hg530 αλλα παλι τιποτα... ο οτε φταιει;; a.Κλεισε την αυξημενη ασφαλεια της otenet .εδω λεω πως http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/ β.για να σου δειξει το canyouseeme.org Οτι ειναι ανοιχτο το port Πρεπει να το χρησιμοποιεις εκεινη την στιγμη.μια ευκολη λυση ειναι να το βαλεις δοκιμαστικα στο mtorrent μετα να ανοιξεις το τορρεντ και να τρεξεις το canyouseeme.org 1
GpAtTaKi8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 a.Κλεισε την αυξημενη ασφαλεια της otenet .εδω λεω πως http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/ β.για να σου δειξει το canyouseeme.org Οτι ειναι ανοιχτο το port Πρεπει να το χρησιμοποιεις εκεινη την στιγμη.μια ευκολη λυση ειναι να το βαλεις δοκιμαστικα στο mtorrent μετα να ανοιξεις το τορρεντ και να τρεξεις το canyouseeme.org λοιπον φιλε, ευχαριστω για τις οδηγιες σου. α. την εκλεισα την ασφαλεια β. εκανα αυτο που μου λες και ελεγε success. οταν ομως πηγα να φτιαξω το σερβερ δεν μπορουσε κανεις να συνδεθει παρα μονο εγω ως "localhost" με λιγα λογια σαν single player. επισης το δοκιμασα και με το αλλο ρουτερ που εχω huawei hg530 αλλα και παλι τιποτα. θα παρω και στην τεχνικη υποστηριξη του οτε. ενασ φιλος μου απο αθηνα που εχει hol και netfaster router του εγινε με την πρωτη. αρα πιστευω οτι φταινε 2 πραγματα: 1. ο οτε (αλλα το θεωρω πολυ γενικο οποτε το ξανασκεφτομαι) η 2. το ρουτερ μου (αλλα να χαλασανε και τα δυο ταυτοχρονα μου φαινεται λιγο απιθανο... βοηθησε με ρε πλιζ... παλευω πολυ καιρο...
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 εφοσον ανοιξες πχ το Port 4444 και το εβαλες στο torrent και σου βγηκε οκ σημαινει οτι το Port εχει ανοιξει και οτι εχει γινει σωστα το Port forward οποτε δεν φταιει ουτε ο οτε ουτε το ρουτερ.τωρα αν θελει και καποιο αλλο Port η αν σου κοβει καποιο αλλο Port to firewall η να θελει αλλη ρυθμιση θα σε γελασω.δεν εχω ασχοληθει μονο με Online games και servers κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα