Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλοντας να ακολουθήσω τα βήματα των άλλων insomniacs, από το Humble Bundle μου έμεινε ένα key για C&C 3 στο ORIGIN. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν απλά γράφτε το κάτω. Η κλήρωση γίνεται στις 10/9 ώρα οτι θέλω. Νικητής του διαγωνισμού είναι ο AMDNIKOS συγχαρητήρια. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από Επισκέπτης
SOADNICK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλοντας να ακολουθήσω τα βήματα των άλλων insomniacs, από το Humble Bundle μου έμεινε ένα key για C&C 3 στο ORIGIN. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν απλά γράφτε το κάτω. Η κλήρωση γίνεται στις 10/9 ώρα οτι θέλω. Στο bundle ηταν το C&C Red Alert 3 - Uprising, φανταζομαι οτι εννοεις αυτο..
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εισαι ωραιος ! ενδιαφερομαι και εγω !
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλοντας να ακολουθήσω τα βήματα των άλλων insomniacs, από το Humble Bundle μου έμεινε ένα key για C&C 3 στο ORIGIN. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν απλά γράφτε το κάτω. Η κλήρωση γίνεται στις 10/9 ώρα οτι θέλω. χαχαχαχαχαχαχα
mathsrule Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο και σε εσένα για την κίνησή σου. Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό μιας και κέρδισα σε προηγούμενο giveaway και θέλω να αφήσω και κάτι στα υπόλοιπα παιδιά. Καλή επιτυχία σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα