firepc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια χαρα παιδια. Οταν βλεπω βιντεο στο youtube η βλεπω ταινια, ξαφνικα μαυριζει η οθονη. Η ταινια συνεχιζει να παιζει ο ηχος ακουγεται κανονικα, το λαμπακι της οθονης μενει αναμενο και η οθονη μαυριζει. Σβηνω την οθονη την ανοιγω ξανα, τα δειχνει οκ και σε μισο λεπτο παλι τα ιδια. Ειδικα οταν βλεπω την ταινια σε full screen μαυριζει κατευθειαν και με το που την σβηνω και την ανοιγω παλι, κραταει 3 δευτερολεπτα και ξαναμαυριζει. Εχω κανει Format εδω και 2, 3 μηνες και το προβλημα αυτο μου το κανει εδω και μια βδομαδα. Εχω windows 7 ultimate, καρτα γραφικων ati 6670 2GB και οθονη ViewSonic 22" Ολον αυτον τον καιρο δεν εχω πειραξει καμια ρυθμηση. Στα power settings την οθονη την εχω να μην σβηνει ποτε. Τι μπορει να συμβαινεί;
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα Λοιπον αφου λες πως μολις σβηνεις την οθονη και την ξανα ανοιγεις λειτουργει για λιγο και μετα ξανα κλινη δοκιμασε να κανεις αναβαθμiση τους drivers και αμα κανει παλι τα ιδια δοκιμασε αλλη οθονη η αμα δεν εχεις δοκιμασε την οθονη σε αλλο pc... Και πες τα αποτελεσματα.
firepc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε μου, τους τελευταιους drivers εχω. Να δωκιμασω την οθονη αλλου δεν ειναι εφικτο
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπαρχη αλλη λυση απο το να δοκιμασης αλλη οθονη στο pc σου πχ την τηλεοραση αμα εχει τετοια Site: http://www.playtool.com/pages/dvicompat/dviconnscables.jpg">Εικονα η τετοια Site: http://ww2.justanswer.com/uploads/space143/2010-12-15_133200_vga-cable.jpg">Εικονα υποδοχη.
firepc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλα, θα προσπαθησω να βρω κατι. thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα