Προς το περιεχόμενο

Plextor - Σε ευχαριστω ω εταιρεια!

ierax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα external Plextor CDRW το Νοεμβριο του 2001

Αρχισε να χαλαει το laser πριν λιγο καιρο

Μετα απο επικοινωνια με την εταιρεια, ηρ8ε η DHL στο σπιτι μου το πηρε, το πηγε στο Βελγιο και σε 2 μολις 24ωρα το εφερε πισω!

Και το καλυτερο: Μου το αντικατεστησαν! Μου εδωσαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανημα, ενω το προηγουμενο του ειχα βγαλει τα ματια επι 1,5 χρονο

Ειμαι κοντα 50 χρονων και δεν εχω ξανασυναντησει στη ζωη μου καλυτερη τεχνικη υποστηριξη

Γιαυτο Plextor - Σε ευχαριστω ω εταιρεια!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

k emena mou eixe tixei kati paromoio k ontos se 2 meres eixa pisw ena kainourgio antigrafiko!! apistefti eksipiretisi me 0 eksoda!

apsogi!

Cya l8r

-------------------------------

SS

Δημοσ.

Την θυμάμαι την συζήτηση... Και εμένα η plextor είχε κάνει το θαύμα της όπως του ierax.

Δημοσ.

Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία πριν απο ενάμιση μήνα. Σίγουρα θα έχουν την προτίμησή μου στο μέλλον. Και τα προϊόντα τους είναι απο τα καλλίτερα. Συνήθως τέτοια εξυπηρέτηση έχουν πελάτες business.

Η Plextor βλέπει το μέλλον σωστά. Οι εξυπηρέτηση κρατάει τον πελάτη. Οι Αμερικάνοι έχουν παρόμοια εξυπηρέτηση εδώ και χρόνια. Καιρός είναι να ακολουθήσει και η Ευρώπη.

Δημοσ.

kai h plextor den einai kai poly akrivoterh se sxesh me tis alles,gia na peis oti mas ta parnei tripla kai meta mas ta dinei piso.

Ego pantos oti plextor exo agorasei(3 drives mexri tora) pote den mou exei pathei tipota.

Δημοσ.
kai h plextor den einai kai poly akrivoterh se sxesh me tis alles' date='gia na peis oti mas ta parnei tripla kai meta mas ta dinei piso.

Ego pantos oti plextor exo agorasei(3 drives mexri tora) pote den mou exei pathei tipota.[/quote']

E, όχι πώς είναι και από τις φθηνές όμως ε?

Τα τελευταία χρόνια που έχουν μπει πολλές εταιρίες με ΟΕΜ προϊόντα είναι που έχουν πέσει οι τιμές και στα "επώνυμα" προϊόντα...η Plextor είναι μία από τις παραδοσιακά "ακριβές" εταιρίες...όπως η EIZO...με φανατικούς οπαδούς αλλά και αμφιλεγόμενο value for money τελικά...

Όπως και να το κάνεις, σε ότι αφορά τις αλλαγές είναι καταπληκτικοί...

Αν έχεις plextor είναι λάθος να απευθυνθείς στον Έλληνα αντιπρόσωπο ή στο κατάστημα που το αγόρασες...η εταιρία είναι πολύ οργανωμένη και μπράβο της.

Δημοσ.
Αγορασα ενα external Plextor CDRW το Νοεμβριο του 2001

Αρχισε να χαλαει το laser πριν λιγο καιρο

Μετα απο επικοινωνια με την εταιρεια' date=' ηρ8ε η DHL στο σπιτι μου το πηρε, το πηγε στο Βελγιο και σε 2 μολις 24ωρα το εφερε πισω!

Και το καλυτερο: Μου το αντικατεστησαν! Μου εδωσαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανημα, ενω το προηγουμενο του ειχα βγαλει τα ματια επι 1,5 χρονο

Ειμαι κοντα 50 χρονων και δεν εχω ξανασυναντησει στη ζωη μου καλυτερη τεχνικη υποστηριξη

Γιαυτο Plextor - Σε ευχαριστω ω εταιρεια![/quote']

Σου ζητησαν αποδειξη αγορας ή κατι αλλο???Απο που το ειχες αγορασει??Ποσα χρονια εγγυηση εχουν??? Κι εγω cd plextor scsi 40 max και plextor cdrw 12*10*32 scsi εχω και ειναι σκυλια!!!! :D :D :D

Δημοσ.

den ksero ti lete, alla molis xtes agorasa ena antigrafiko sta 60 evro kai gia antistixo plextor moy zitousan 120. oi times itan paromies se 3 katastimata.

protimo otan mou xalasei se kana xrono, na agoraso ena kainourgio. me tin katifora pou exoun oi times tha mou vgei ftinotera kai to kainourgio tha einai kalitero apo to persino plextor.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...