andreas443 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για σας έχω την μητρική τις υπογραφής μου και θέλω να κάνω update την BIOS τώρα έχω την F3 και έχει βγάλει μέχρι την F7 το update θα γίνει με την εφαρμογή τις Gigabyte που δίνει @BIOS λέγεται. Τα ερωτήματα που έχω είναι πρέπει να βάλω το άμεσος επόμενο το F4 η βάζο κατευθείαν το τελευταίο???Και αν το κάνω το update θα πρέπει να περάσω τα windowws 8 64bit η όχι?? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για σας έχω την μητρική τις υπογραφής μου και θέλω να κάνω update την BIOS τώρα έχω την F3 και έχει βγάλει μέχρι την F7 το update θα γίνει με την εφαρμογή τις Gigabyte που δίνει @BIOS λέγεται. Τα ερωτήματα που έχω είναι πρέπει να βάλω το άμεσος επόμενο το F4 η βάζο κατευθείαν το τελευταίο??? Και αν το κάνω το update θα πρέπει να περάσω τα windowws 8 64bit η όχι?? Ευχαριστώ πας κατευθειαν στο τελευταιο.τι σχεση εχουν τα windows/?οτι θες περνας απο λειτουργικο και το προγραμμα για Update τρεχει μεσα απο τα περισσοτερα λειτουργικα.δεν εισαι υποχρεωμενος να περασεις τα windows 8 επειδη εκανες bios update.
andreas443 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον δεν το ειπα καλά ήθελα να πω άμα κάνω το update μετά θα ζήτηση επανεκκίνηση θα μπαίνει στα windows κανονικά η θα πρέπει να τα ξανά περάσω γιατί σε μια πιο παλιά που είχα μητρική δεν έκανε boot στα windows και έπρεπε να τα ξανά κάνω εγκατάσταση
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον δεν το ειπα καλά ήθελα να πω άμα κάνω το update μετά θα ζήτηση επανεκκίνηση θα μπαίνει στα windows κανονικά η θα πρέπει να τα ξανά περάσω γιατί σε μια πιο παλιά που είχα μητρική δεν έκανε boot στα windows και έπρεπε να τα ξανά κάνω εγκατάσταση μπαινει κανονικα.συνηθως μονο ενας λογος μπορει να υπαρχει για να μην ξαναμπει.να εχεις δηλωσει τον δισκο σαν ahci και οταν περασες το bios να χασει τις ρυθμισες και να στον ξαναγυρισει σε απλο mode πχ sata.εκει δεν θα μπει windows.θα πρεπει να μπεις bios κα να βαλεις παλι ahci.το ιδιο και αν εχεις raid.
Ashmadia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για σας έχω την μητρική τις υπογραφής μου και θέλω να κάνω update την BIOS τώρα έχω την F3 και έχει βγάλει μέχρι την F7 το update θα γίνει με την εφαρμογή τις Gigabyte που δίνει @BIOS λέγεται. Τα ερωτήματα που έχω είναι πρέπει να βάλω το άμεσος επόμενο το F4 η βάζο κατευθείαν το τελευταίο??? Και αν το κάνω το update θα πρέπει να περάσω τα windowws 8 64bit η όχι?? Ευχαριστώ Θα σε συμβουλευα να αποφυγεις το @bios. Καλυτερα με qflash και usb. Ποτε δεν ξερεις.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σε συμβουλευα να αποφυγεις το @bios. Καλυτερα με qflash και usb. Ποτε δεν ξερεις. αν και προσωπικα παντα δεν μου εχει αποτυχει ποτε bios update μεσα απο τα windows.εν τουτοις ναι ειναι και το Usb Μια λυση απλα μερικα θελουν fat32 για να δουν το stick.
andreas443 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 A ωραία δεν το ήξερα σε AHCI το έχω βάλει έχω ssd και και αλλου το διάβασα από το Qflash θα το κάνω σας ευχαριστώ για δείτε λιγάκι εδώ και πείτε μου εγώ έχω τον i7 2600k πιο update να βάλω γιατί διαβάζω και στο forum τις gigabyte ότι να μην πηγαίνεις από το f4 στο f9 ας πουμε αλλα στο άμεσος επόμενο εγω εχω F3http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/g1sniper_3rev_10/download/bios
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 A ωραία δεν το ήξερα σε AHCI το έχω βάλει έχω ssd και και αλλου το διάβασα από το Qflash θα το κάνω σας ευχαριστώ για δείτε λιγάκι εδώ και πείτε μου εγώ έχω τον i7 2600k πιο update να βάλω γιατί διαβάζω και στο forum τις gigabyte ότι να μην πηγαίνεις από το f4 στο f9 ας πουμε αλλα στο άμεσος επόμενο εγω εχω F3 http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/g1sniper_3rev_10/download/bios αν ξερεις να το κανεις απο qflash και δεν σε δυσκολευει καντο απο εεκει.απο εκει και περα εγω παντα παω στο τελευταιο.και θα στο πω και απλα.αν παρεις το Mobo το ιδιο μετα απο χ μηνες μπορει να εχει το τελευταιο.να καθεσαι να ψαχνεις τωρα ποιο να βαλεις για να λυσεις καποιο θεμα δεν εχει νοημα.συνηθως πας στο τελευταιο απευθειας.τοσα χρονια asus ειχα απευθειας το τελευταιο εριχνα πανω.οπως και αλλοι σου λενε αμα δεν εχεις προβλημα μην αλλαξεις το bios.επισης εχω δεν εχω θεμα παντα βαζω το τελευταιο.δεν μου εχει βγει ποτε σε κακο η να μου εχει κανει προβλημα.ακομα και beta bios
andreas443 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατί άμα βάλω τις μνήμες μου που είναι στα 1600 μου βγάζει σφάλμα όταν κάνω επανεκκίνηση όχι πάντα αλλα θα το πετάξει και μου λέει να κάνω default το BIOS.Με default το BIOS 3 μέρες δεν μου το πέταξε το σφάλμα Και όταν ανοίγω τον υπολογιστή το πρωί η μετά από κάποιες ώρες που τον έχω κλειστό κάνει το εξής ανοίγει στα 2 δευτερόλεπτα ξανά κλίνη αυτό το κανε άλλες 2 φορες και μετά ανοίγει κανονικά
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατί άμα βάλω τις μνήμες μου που είναι στα 1600 μου βγάζει σφάλμα όταν κάνω επανεκκίνηση όχι πάντα αλλα θα το πετάξει και μου λέει να κάνω default το BIOS.Με default το BIOS 3 μέρες δεν μου το πέταξε το σφάλμα Και όταν ανοίγω τον υπολογιστή το πρωί η μετά από κάποιες ώρες που τον έχω κλειστό κάνει το εξής ανοίγει στα 2 δευτερόλεπτα ξανά κλίνη αυτό το κανε άλλες 2 φορες και μετά ανοίγει κανονικά βαλε το τελευταιο και μετα ρυθμισε και απο το bios τις μνημες manually με τα σωστα timings.volts ktl
andreas443 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα αν βάλω το τελευταίο περιέχει και όλα τα προηγούμενα μέσα?? Κατέβασα το αρχείο το έκανα αποσυμπίεση και μου έβγαλε 3 αρχεία με κατάληξη dat-exe-f5 πιο απόλα θα τρέξω μέσα από το Q-flash
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα αν βάλω το τελευταίο περιέχει και όλα τα προηγούμενα μέσα?? Κατέβασα το αρχείο το έκανα αποσυμπίεση και μου έβγαλε 3 αρχεία με κατάληξη dat-exe-f5 πιο απόλα θα τρέξω μέσα από το Q-flash ναι περιεχει και ολα τα τελευταια. το αρχειο του bios ειναι αυτο G1SNIPER.F8j και η εντολη που θα τρεξεις ειναι αυτη που αναφερεται μεσα στο autoexec Efiflash G1SNIPER.F8j
andreas443 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα τώρα εγώ θα βάλω την F7 όχι την τελευταία τελευταία που είναι beta τα αρχεία που αποσυμπίεσα είναι autoexec.bat Efiflash.exe G1SNIPER.F7 πιο απόλα θα πατήσω μέσα από το q-flash να τρέξω? Συγγνώμη που σε ζαλίζω
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα τώρα εγώ θα βάλω την F7 όχι την τελευταία τελευταία που είναι beta τα αρχεία που αποσυμπίεσα είναι autoexec.bat Efiflash.exe G1SNIPER.F7 πιο απόλα θα πατήσω μέσα από το q-flash να τρέξω? Συγγνώμη που σε ζαλίζω οκ αν βαλεις το f7 το bios ειναι το τελευταιο αρχειο που λεει f7.στην ουσια αμα γραψεις αυτα τα τρια αρχεια μεσα σε ενα cd και το κανεις boot το cd μετα τρεχεις το autoexec και γινονται ολα μονα τους.αν τωρα το κανεις απο το qflash που ειναι πιο ευκολο εκει θες μονο το τελευταιο αρχειο.
andreas443 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ παρα πολύ μόλις το έκανα το update και πήγαν όλα μια χαρά να είσαι καλά φιλε μου για όλη την βοήθεια και συγγνώμη αν σε κούρασα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα