skar1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 frozen yoghurt πανω απο το αφρογαλα και εισαι trendy. froyomikel.
cris41 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βλεπω παντως να εχουν κλείσει ,ουτε τα νανου. Δεν αγοράζω απο νανου γιατι το θεωρω ελεινο να περιμένω κανα 20 λεπτο. Εδω ακομα και τωρα στο γερακα εχω δει να περιμενουν μιση ωρα πριν.. Τα νανου και ολα τα ντονατσαδικα ειναι ανοιχτα 2 ωρες την ημερα!! Κατι γινεται αν εχεις μαγαζι και δουλευει μονο τοσες λιγες ωρες.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι ανογιουν το ενα μετα το αλλο και ο βλαχος αρμεγει ενα καρο λεφτα απο καθε μαγαζι για τον αερα. ο βλάχος έτσι, ο βλάχος αλλιώς... είναι σίγουρα βλάχος;
devil-ji Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Διοτι εγω δε βλεπω αλλο λογο να ειναι γεματο το μαγαζι της Κατεχακη ΟΛΟΝ τον Αυγουστο οπου βαραει ηλιος, καυσαεριο, φασαρια, κορνες κλπ και extra bonus εχεις την θεα της γεφυρας του Μετρο, τη στιγμη που λιγο παραδιπλα ας πουμε υπαρχει το Verde. Σιγα μην ειναι για την γευση στον καφε ολο αυτο. Να πω οτι ηταν take away το καταλαβαινα αν εφτιαχνε γαματους καφεδες, αλλα μιλαμε οτι πανε και ΚΑΘΟΝΤΑΙ σε ενα απτα χειροτερα σημεια της πολης, για να πιουν ενα καφε, ενω η περιοχη σε πολυ κοντινες αποστασεις εχει way καλυτερα σημεια να αραξεις για καφε. Πεστα φιλε μου... Ακομα και για εναν καφε στα γρηγορα να θες να πας, δεν επιλεγεις αυτιο το σημειο . Αλλα εχω φτασει σε σημειο πλεον να μην απορω που ακομα και σε τετοιο σημειο γεμιζει. Μοδα...
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ολοκληρο φορουμ δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει γνωστο που να δουλευει εκει μεσα? @saab στις παρουσιασεις λεει οτι ακομη και σε 2 χρονια θα χουν κανει αποσβεση τα χιλιαρικα που βαλαν?! εσενα τι σε χαλασε και δεν προχωρησες μιας και πηγες... ποτα πουλανε? τι παει να πει μοδα ρε παιδια ειναι νοοτροπια της ελλαδας.οι περισσοτεροι πανε ενα 2ωρο για εναν καφε εχεις δεν εχεις λεφτα.Συνηθως αυτο συνδιαζεται με dsquαred ρουχο και iphone και ας εισαι μονο με 5ε στην τσεπη επιπλεον παλια ολοι πηγαιναν στο ταδε μαγαζι γιατι ειναι του ταδε ... Μην ξεχνατε οτι φρεντο εσπρεσσο καπουτσινο ειναι ελληνικη δημιουργια και δεν το χουν στο εξωτερικο. καποιοι ανοιξαν κυριλε μαγαζι στo miami espresso bar, salad bar, greek yogurt bar και σε λιγοτερο απο 1 χρονο το πουλησαν σε αλυσιδα!ταυτοχρονα ανοιξαν αλλα 2 μαγαζια με διαφορετικη επωνυμια και απ οτι βλεπω εχουν καλα comments.. υ.γ. ντονατ,φροζεν γιογκαρτ και ζαχαροπλαστεια-φουρνοι ειναι sta top αυτη την εποχη. φημες λενε οτι για φουρνους ζαχαροπλαστεια οτι εχει ανοιξει κωδικος για χρηματοδοτηση γι αυτο ανοιγουν σε καθε γωνια... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από kage
saab_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ολοκληρο φορουμ δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει γνωστο που να δουλευει εκει μεσα? @saab στις παρουσιασεις λεει οτι ακομη και σε 2 χρονια θα χουν κανει αποσβεση τα χιλιαρικα που βαλαν?! εσενα τι σε χαλασε και δεν προχωρησες μιας και πηγες... ποτα πουλανε? τι παει να πει μοδα ρε παιδια ειναι νοοτροπια της ελλαδας.οι περισσοτεροι πανε ενα 2ωρο για εναν καφε εχεις δεν εχεις λεφτα.Συνηθως αυτο συνδιαζεται με dsquαred ρουχο και iphone και ας εισαι μονο με 5ε στην τσεπη επιπλεον παλια ολοι πηγαιναν στο ταδε μαγαζι γιατι ειναι του ταδε ... Μην ξεχνατε οτι φρεντο εσπρεσσο καπουτσινο ειναι ελληνικη δημιουργια και δεν το χουν στο εξωτερικο. καποιοι ανοιξαν κυριλε μαγαζι στo miami espresso bar, salad bar, greek yogurt bar και σε λιγοτερο απο 1 χρονο το πουλησαν σε αλυσιδα!ταυτοχρονα ανοιξαν αλλα 2 μαγαζια με διαφορετικη επωνυμια.. το θεωρω μεγαλο το ανοιγμα των 300.000 ευρω που χρειαζοταν.εγω υπολογιζα κατα 100αρι βαρια βαρια.αν εισαι φουλ καθε μερα εννοειτε οτι θα αποσβεσεις σε μια 3ετια αλλα στο εγγυαται κανενας αυτο?ειναι αρκετα και τα λειτουργικα εξοδα με τους υπαλληλους που πρεπει να εχεις οποτε πρεπει να εχεις μεγαλη καταναλωση καθημερινα. οι υπαλληλοι πανε πρωτα λαρισσα για 1 η 2 μηνες να εκπεδευτουν και υστερα ερχονται και ξεκινανε δουλεια
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω πιει καφέ από τα Mikel, αλλά ποτέ cappuccino freddo. Πείτε μου ότι βάζει μέσα εβαπορέ να βάλω ένα μεγάλο X.... γιατί κάτι τέτοιο μου είπαν.
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Από Λάρισα ξεκίνησε; Τυρόγαλο θα βάζουν. :P 4
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ω ναι, εβαπορέ βάζουν.. Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, ας δοκιμάσει την κρέμα που έχουν στα Coffee Island..
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ω ναι, εβαπορέ βάζουν.. οϊμέ απαίσιο το εβαπορέ μέσα σε καφέ espresso!
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω το φρεντο εσπρέσσο πάντως τον πινω με εβαπορέ για να σπάει την πίκρα<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Διοτι εγω δε βλεπω αλλο λογο να ειναι γεματο το μαγαζι της Κατεχακη ΟΛΟΝ τον Αυγουστο οπου βαραει ηλιος, καυσαεριο, φασαρια, κορνες κλπ και extra bonus εχεις την θεα της γεφυρας του Μετρο, τη στιγμη που λιγο παραδιπλα ας πουμε υπαρχει το Verde. Μα γιατι? Δεν ειναι ωραία θέα το καλατραβάκι?? Και δίπλα τιγκα το πεζοδρόμιο από τα μηχανάκια της πιατζιο?? :P
Miracle Worker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντα εβαπορέ έβαζα και βάζω στον καφέ, φραπέ ή φρέντο εσπρέσσο. Το φρέσκο θεωρώ ότι δεν είναι ωραίο, αλλά δεν είμαι και δογματικός σαν μερικούς. Τις 2 φορές που πήγα Νάνου Παγκράτι την τρέχουσα σεζόν ήταν τελείως άδειο. Πριν το καλοκαίρι είχε ουρά τουλάχιστον 20 άτομα, αν και προς τα κλεισίματα δεν είχε τόσο κόσμο αλλά ούτε και ντόνατς. Ίσως είναι και ο καιρός βέβαια. Και εμένα δεν μου κάνει όρεξη για ντόνατς τώρα, αλλά το χειμώνα είναι ότι πρέπει για ένα γρήγορο και φτηνό πρωϊνό.
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντα εβαπορέ έβαζα και βάζω στον καφέ, φραπέ ή φρέντο εσπρέσσο. Το φρέσκο θεωρώ ότι δεν είναι ωραίο, αλλά δεν είμαι και δογματικός σαν μερικούς. Τις 2 φορές που πήγα Νάνου Παγκράτι την τρέχουσα σεζόν ήταν τελείως άδειο. Πριν το καλοκαίρι είχε ουρά τουλάχιστον 20 άτομα, αν και προς τα κλεισίματα δεν είχε τόσο κόσμο αλλά ούτε και ντόνατς. Ίσως είναι και ο καιρός βέβαια. Και εμένα δεν μου κάνει όρεξη για ντόνατς τώρα, αλλά το χειμώνα είναι ότι πρέπει για ένα γρήγορο και φτηνό πρωϊνό. Mόνο που δεν είναι ανοιχτά το πρωί, οπότε μπαγιάτικο θα το φας... Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος αγοράζει ντόνατς το απογευματόβραδο... Κολλάμε πολύ με τις μόδες νομίζω και χάνουμε το σκοπό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα