Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1,50 €, καφεδάκι dimello - my favorite -  με νερό από barrista - καφετζή whatever που με σερβίρει από το μακρινό 1997. 7 παρά δέκα με περιμένει κάθε πρωί πριν έρθω στο εργοστάσιο.

Ούτε starbucks, ούτε mikel. Τα sb τα τιμούσα με το 1+1 της voda, το άλλαξε τώρα με mikel και παρόλο που είναι απέναντι από το σπίτι μου δεν μου κάνει την παραμικρή αίσθηση.

Δημοσ.

Μισθός 586 ευρώ: Καφετζής

Μισθός 1500 ευρώ: Barista

Όποιο μαγαζί θέλει να αποκαλεί ότι έχει "μπαρίστες" να δίνει και ανάλογους μισθούς. :P

• Like 7
Δημοσ.

Τι εννοείς «κανάτες»;

Εννοεί οτι αντί να σου φτιάχνει τον espresso μόλις τον παραγγείλεις, τον έχει φτιάξει από το πρωί και έχει γεμίσει μια νεροκανάτα με καφέ espresso. Έτσι όταν πας βάζει από την κανάτα περίπου την ποσότητα που χρειάζεται και σου φτιάχνει τον καφέ. Ειδικά με τα φρέντο(που είναι βιασμός του espresso) γίνεται πολύ εύκολα. Αλλά μου φαίνεται δύσκολο να το κάνουν γιατί έχουν μηχανές βαρβάτες...Συνήθως το βλέπω σε μαγαζιά που έχουν μικρές μηχανές και ξέρουν οτι θα έρθει πολύς κόσμος(πχ παραλιακά μπαρ που την κυριακή γίνεται χαμός).

Δημοσ.

μοδα και φιγουρα ολοι και αν τους γυρισεις αναποδα δεν πεφτει μονοευρω!

iphone και κανουν αναπαντητη και παρομοιες καταστασεις.

οι μισοι και παραπανω ειναι ανεργοι και θελουν και mikel

η μουρη εφαγε ολη την γενια...

To κακό είναι ότι συνεχίζεται αυτό...

Το καλό με τις αλυσίδες είναι που ανάγκασαν τα συνοικιακά να ρίξουν τιμές και να ανεβάσουν ποιότητα στον καφέ.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλό με τις αλυσίδες είναι που ανάγκασαν τα συνοικιακά να ρίξουν τιμές και να ανεβάσουν ποιότητα στον καφέ.

Σωστά. Επειδή η αλυσίδες φημίζονται για την ποιότητά τους και τις λογικές τιμές. :rolleyes:

Δημοσ.

Μετακόμισα πρόσφατα σε νέα πόλη, 100 μετρα απο το σπίτι μου έχει mikel. Ε προτιμώ να περπατήσω 600-700 και να παω στο κέντρο για να πάρω καφεδάρα Hausbrandt Gourmet με 1,50 παρά το νεροζούμι από κοπριά του mikel.

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζα οτι ημουν ο μονος που το ελεγε αυτο... και 10 να πιω δεν με πιανει καν.... και πινω φρεντο εσπρεσσο σκετο παντα... πιο πολυ ροφημα αποτι καφες ειναι για εμενα...

απο τους καλους καφεδες που με ξυπνανε και μου δινουν ενεργεια ειναι των εβερεστ, του γρηγορη, και οποιοδηποτε συνοικιακο που δουλευει Illy.... προσωπικη γνωμη βεβαια...

συμφωνει καποιος ή ειμαι λιγο περιεργος (και) στον καφε? :P

Συμφωνώ ειδικά για τον Γρηγόρη, ωραίος καφές!

• Like 1
Δημοσ.

Που αλλου δηλαδη παιρνετε τοσο ωραια σοκολατα με 2 ή 3.5 ευρω; πειτε μου να παω κι εγω αν ειναι. Γιατι σε οποιες καφετεριες πηγα τον τελευταιο καιρο η σοκολατα τους ηταν η αναγουλα του νουνου-νερο-2 κουταλιες ζαχαρη-1 κουταλια κακαο. Και τα πληρωνω 3.5 ως 5 ευρω. Επισης, τα plaisir εχουν ωραια σοκολατα αλλα κανουν 5 ευρω.Επισης παιρνω τοστακια με 2 ευρω.

Τωρα για καφεδες δεν ξερω.

Δημοσ.

Που αλλου δηλαδη παιρνετε τοσο ωραια σοκολατα με 2 ή 3.5 ευρω; πειτε μου να παω κι εγω αν ειναι. Γιατι σε οποιες καφετεριες πηγα τον τελευταιο καιρο η σοκολατα τους ηταν η αναγουλα του νουνου-νερο-2 κουταλιες ζαχαρη-1 κουταλια κακαο. Και τα πληρωνω 3.5 ως 5 ευρω. Επισης, τα plaisir εχουν ωραια σοκολατα αλλα κανουν 5 ευρω.Επισης παιρνω τοστακια με 2 ευρω.

Εγώ δεν πίνω σοκολάτα αλλά ακριβή μου φαίνεται 3.5 - 5€, ειδικά σε πλαστικό!

Δημοσ.

Μα όλοι για καφέδες μιλάνε 

Για όποιον θέλει ποικιλία σε ροφήματα ή καφέ με κρέμα πατισερί καλό είναι το μικέλ

Καφέ όμως βρίσκεις εύκολα αλλού και καλύτερο και φθηνότερο

• Like 2
Δημοσ.

Μα όλοι για καφέδες μιλάνε 

Για όποιον θέλει ποικιλία σε ροφήματα ή καφέ με κρέμα πατισερί καλό είναι το μικέλ

Καφέ όμως βρίσκεις εύκολα αλλού και καλύτερο και φθηνότερο

Και κανένα ζαχαροπλαστείο ακόμα καλύτερα! :D

• Like 1
Δημοσ.

ελπιζω μονο τους τονους πλαστικων ποτηριων νερου/καφεδων μετα να τους ανακυκλωνουν... πραγματικα... ημουν χθες σε ενα μικελ με μια παρεα (αναγκαστικα, επειδη απεχθανομαι τον μικελιστικο καφε πηρα πρασινο τσαι στα 1.50, επισης απαραδεκτο) ειδα στην γειτονικη παραγγελια  ενος γερου που πηρε λεμοναδα φαντα να αδειαζουν την λεμοναδα απο το γυαλινο μπουκαλι σε χαρτινο μικελ ποτηρι..ποσο πιο σπαταλη δηλαδη..ελπιζω μονο να ανακυκλωνουν... γιατι εγω μονο "αναγκαστικα" παω πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...