ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 To εχω ακουσει κ εγω για Ντουμπαι..Θυμαμαι επινα καφε στο μαγαζι που ειχε (πριν ανοιξει το mikel) στην λαρισα,νομιζω le chocolat το ελεγαν κ ειχε γαμω τους καφεδες, αλλα ποτε δεν φανταστηκα οτι θα φτασει εδω που εφτασε..
redhotstef Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οποτε πηγα μικελ πηγα μονο και μονο για το περιβαλλον το χωρο κτλ και φυσικα την παρεα. Δεν εχω πιει ποτε τους καφεδες τους. Εχουν πολυ ωραια κοκα κολα παντως.. Δεν πινω καφεδες γενικα προτιμω χυμους
Rabican Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 κανα μικελ εδω σε μας στην ξενιτια θα ανοιξουν να πιουμε κανα καφε της προκοπης; ολο dunkin donuts και starbucks και κανενας να μη φτιαχνει φρεντο καπουτσινο.. ασε που ο απλος καπουτσινο θεωρειται ειδος πολυτελειας και το αφρογαλο ειναι μαπα. πραγματικα δεν ξερουν να φτιαχνουν αφρογαλο εδω... ουτε ζεστο
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 κανα μικελ εδω σε μας στην ξενιτια θα ανοιξουν να πιουμε κανα καφε της προκοπης; ολο dunkin donuts και starbucks... Άνοιξε εσύ ένα!
Rabican Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 πλακα πλακα εδω που ειμαι υπαρχουν αρκετοι ελληνες. το θεμα ειναι οτι εχουν μεγαλωσει εδω οποτε τα φρεντο δεν τα ξερουν. πινουν τον ξενερα αμερικανικο (που εμεις λεμε γαλλικο).
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 πλακα πλακα εδω που ειμαι υπαρχουν αρκετοι ελληνες. το θεμα ειναι οτι εχουν μεγαλωσει εδω οποτε τα φρεντο δεν τα ξερουν. πινουν τον ξενερα αμερικανικο (που εμεις λεμε γαλλικο). Όσοι τουρίστες δοκιμάζουν φρέντο καπουτσίνο παθαίνουν πλάκα πάντως, σκέψου το!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όσοι τουρίστες δοκιμάζουν φρέντο καπουτσίνο παθαίνουν πλάκα πάντως, σκέψου το! Κ το φραπεδακι ξερω οτ τους αρεσει ..Αν θελει ακομα 250κ για ενα μαγαζι τοτε αστο φιλε ανοιξε κατι αλλο
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κ το φραπεδακι ξερω οτ τους αρεσει ..Αν θελει ακομα 250κ για ενα μαγαζι τοτε αστο φιλε ανοιξε κατι αλλο Ναι εννοείται, αλλά για το φραπέ έρχονται πιο "υποψιασμένοι", τον ξέρουν οι περισσότεροι. Ενώ το κρύο καπουτσίνο τους κάνει μεγάλη εντύπωση! edit, ας μην ανοίξει mikel, ας ανοίξει κάτι σαν mikel χωρίς την επωνυμία! Μια ελληνική καφετέρια δηλαδή!
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 πλακα πλακα εδω που ειμαι υπαρχουν αρκετοι ελληνες. το θεμα ειναι οτι εχουν μεγαλωσει εδω οποτε τα φρεντο δεν τα ξερουν. πινουν τον ξενερα αμερικανικο (που εμεις λεμε γαλλικο). Τυπικά νομίζω ότι o american είναι ο αραιωμένος σε νερό εσπρέσο και όχι ο γαλλικός που τον λένε filter. Αλλά γενικά βολεύονται με γαλλικό ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα