Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Νόμιζα ότι εννοούσες για κλειστό χώρο. Σε ανοικτό δεν υπάρχει απαγόρευση έτσι κι αλλιώς. Το θέμα βέβαια είναι να υπάρχουν τραπέζια έξω χειμωνιάτικα...
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 starbucks μόνο 12χρόνα - 17χρονα πάνε. Μια φορα τον μηνα που παω και αν μπορει να μην βλεπω ουτε ενα ατομο να κυμαινεται στην ηλικια αυτη,αντιθετως βλεπω απο ολη τη γκαμα 20-50. 1
JimasGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς ποια σκόνη χρησιμοποιουν για την σοκολάτα στα μικελ και αν διατίθεται στο εμπόριο ? Κορυφαία... Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
NT1G Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δε μου κανουν καμια αισθηση τα μικελ μετριος και υπερτιμημενος καφες, οκ εξυπηρετηση και χωρος λιγο..καρναβαλι θα περασει και αυτη η μοδα, οπως και με τα φλοκα... τα λεει ωραιοτατα εδω http://www.emexezidis.com/2014/01/4.html Third-Wave Coffee Shops και Ελλάδα του 2015... Ερωτική σχέση.
michael92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς ποια σκόνη χρησιμοποιουν για την σοκολάτα στα μικελ και αν διατίθεται στο εμπόριο ? Κορυφαία... Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Αυτήν εδώ:
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευετε οτι τα μικρα αγνωστα μαγαζακια κανουν καλυτερα καφε απο τα Mikel και τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες;
Pa0ki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευετε οτι τα μικρα αγνωστα μαγαζακια κανουν καλυτερα καφε απο τα Mikel και τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες; Κάποια σίγουρα
panos2171 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευετε οτι τα μικρα αγνωστα μαγαζακια κανουν καλυτερα καφε απο τα Mikel και τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες; Φυσικά, μάλιστα στην πόλη μου που δεν έχουμε μικελ ξέρω 2-3.
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιστευετε οτι τα μικρα αγνωστα μαγαζακια κανουν καλυτερα καφε απο τα Mikel και τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες; Δεν κάνουν πολλά μαγαζιά καλό καφέ. Έχω πιει καλύτερο από τα mikel, όπως έχω πιει και χειρότερο
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παντως εμενα μου αρεσε αρκετα ο freddo espresso σκετος που πηρα εχθες απο τα Mikel. Καθολου πικριλα-φαρμακι γευση που εχουν οι περισσοτεροι espresso που πινω.. Περιεργο.. Απο τις χειροτερες ποικιλιες για εμενα ειναι ο mokka.. Ισως να φταιει και το συγκεκριμενο μαγαζακι που αγοραζω βεβαια.
φραμπάλα Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 πήρα σήμερα σοκολάτα ρόφημα από τα μικέλ μεγάλη απογοήτευση άλλαξαν την γεύση οι μαλάκες την κάνουν τώρα όπως την κάνουν όλοι, με νουνου και σκόνη... ΕΛΕΟΣ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 starbucks μόνο 12χρόνα - 17χρονα πάνε. μα καφετέρια στην Ελλάδα και να μην έχει φραππέ ή χώρο καπνιστών ? Απο τα 20 τραπεζια που ειναι πιασμενα σε ενα Starbucks, πχ στην Κοραη, αντε σε 1 να καθονται τιποτα κοπελες με fancy ροφηματα, ειδικα στον οροφο ειναι ολοι ενηλικες Για τον χωρο καπνιστων εχω κι ενα φιλο που γκρινιαζει επειδη δεν εχει και μια φορα καθισαμε εξω, ενω ειχε και καπως κρυο, για να μπορει να καπνισει. Εμενα που δεν καπνιζω μου αρεσει, γιατι ο χωρος των καπνιστων δεν θα γινοταν σεβαστος και θα καπνιζαν σε ολο το μαγαζι
mylo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αληθεύει πως βαράνε διάλυση; αν βαρανε διαλυση δε ξερω, παντως αρχισαν να κλείνουν κάποια.
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 αν βαρανε διαλυση δε ξερω, παντως αρχισαν να κλείνουν κάποια. Μερικά είχαν ανοίξει σε πολύ κοντινές αποστάσεις, είναι και κάπως λογικό! Όσοι τα φτιάξανε νωρίς βγάλανε λεφτά πάντως, όσοι τα φτιάξανε πιο αργά παίζεται, γιατί είναι και πολλά τα λεφτά του franchise!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα