souz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 βασικά ο καφές του μικελ ειναι λες και πίνεις Milkshake (το λεω εγω που είμαι φαν), δεν είναι κανονικός καφές ρε παιδιί μου, γάλα βλάχας πρέπει να βάζουν στον καφέ κάτι τέτοιο η κρέμα του coffee island δεν έχει καμία σχέση με τον mikel , του μικέλ είναι διαφορετική, αν του island δεν μου αρέσει και τόσο ο καφές, αλλά η κρέμα είναι μπόμπα
Pa0ki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα να φας ένα προφιτερόλ/μιλφέιγ, το ίδιο θα σου κάνει 4
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ελληνική καινοτομία: καφετέρειες, σουβλατζίδικα, κομμωτήρια και φτού απ'την αρχή... Χωρίς να θέλω να τους υποστηρίξω, ο γκαϊφές και το φαγί είναι τα μόνα που δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. In fact, στην Ελλάδα, με τον τρόπο που τα δουλεύουν, δεν απαιτούν γνώσεις γενικότερα. Τα μεγαλύτερα χαϊβάνια πάνε κι ανοίγουν καφετέριες και σουβλατζίδικα. Και η πλάκα είναι ότι οι μισοί χέζονται στο γκαφρό! Είναι δηλαδή περιπτώσεις που σε βγάζουν απ' τη δυσκολία του να σκεφτείς τι να κάνεις και πώς να το κάνεις. 1
ParhsG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Χωρίς να θέλω να τους υποστηρίξω, ο γκαϊφές και το φαγί είναι τα μόνα που δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. In fact, στην Ελλάδα, με τον τρόπο που τα δουλεύουν, δεν απαιτούν γνώσεις γενικότερα. Τα μεγαλύτερα χαϊβάνια πάνε κι ανοίγουν καφετέριες και σουβλατζίδικα. Και η πλάκα είναι ότι οι μισοί χέζονται στο γκαφρό! Είναι δηλαδή περιπτώσεις που σε βγάζουν απ' τη δυσκολία του να σκεφτείς τι να κάνεις και πώς να το κάνεις. Όμως δεν πάνε όλοι καλά και θέλει λεφτά για να ξεκινήσεις που δεν έχουν ολοι
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 μπορεί κάποιος να με πει πως διάλο στο φραπέ πετυχένουν τέτοιο αφρό? 2 ώρες μετα και ακόμα είναι αμετακινητος, τόσο σφυχτό αφρό - στόκο δεν έχω δει πουθενά αλλου, πόσο μαλλον να το πετυχω εγώ στο σπίτι!
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καφε πακετο ποσο τον δινουν? Φραπέ/φρεντο εσπρέσσο διπλο
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 φραπέ 1,5 φρεντο εσπρεσο απλος έχει 2 ο διπλός δε ξέρω
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ο fredo espresso βγαίνει μονός και διπλός;
XronisR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ο fredo espresso βγαίνει μονός και διπλός; Με διπλη δοση ισως εννοει..
kosko42 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πήγα το πρωι στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και τι να δώ είχε ανοίξει ΜΙΚΕΛ 3
Gia Chrysa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν κάτσεις στα τραπέζια σχεδόν όλα τα έχει 3,50€. Καφέ και σοκολάτα τουλάχιστον από όσο ξέρω.
barman_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 με ενα φιλο ειχαμε υπολογιζει,οτι θα κανει περιπου 7-8 χρονια να κανει πληρη αποσβεση.με σχετικα νουμερα παντα.εγω δε θα ανοιγα ποτε κατι τοσο εφημερο..
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το ποσό για franschise είναι πολύ μεγάλο. Και 5 χρόνια να ήταν πάλι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποσβέσεις. Η μόδα δεν κρατάει τόσο πολύ ώστε να είναι φίσκα και μετά την πενταετία που θα αρχίσεις να βγάζεις κέρδος.
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Γενικοτερα σε καποια υποκαταστηματα εχειβπεσει σαφως η κινηση σε σχεση με τη λαοθαλασσα που υπηρχε καποτε , ενδεικτικο της μοδας που ηταν και σιγα σιγα φευγει .
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει κάπου δεν ήταν και φυσιολογικό όλο αυτό που γινόταν....καφέ πουλάνε κι αυτοί όπως χιλιάδες άλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα