michael92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 δεν έχει να κάνει με κάποια κλίκα,ούτε με το να είναι ο άλλος σεφ,σέρβις,υπάλληλος. Έχει να κάνει στο ότι εταιρίες και μεγαλοαφεντικά σε πνίγουν με την εκμετάλλευση ώστε να βγάλουν κέρδος εκβιάζοντας,'' ή σε μας δουλειά ή πουθενά'' Είναι γνωστή πρακτική και σε χώρες που δεν έχουν ανεργία όμως.
panos2171 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δηλαδή άπαξ και φύγουν από κει για ένα χρόνο δεν επιτρέπεται να δουλέψουν βάση συμφωνητικού?
ParhsG Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σε καφε κτλ . Σε αλλες καφετεριες σου απαγορευουν να πας με τη παρεα σου ή να μπεις σε αλλη καφετερια στη περιοχη (αν μενεις πχ (τυχαια) χαλανδρι και δουλευεις στη Χ καφετερια αν πας αλλου με την παρεα σου = απολυση)
Zein Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σε καφε κτλ . Σε αλλες καφετεριες σου απαγορευουν να πας με τη παρεα σου ή να μπεις σε αλλη καφετερια στη περιοχη (αν μενεις πχ (τυχαια) χαλανδρι και δουλευεις στη Χ καφετερια αν πας αλλου με την παρεα σου = απολυση)Να αναφερουν το ονομα αλλων καφετεριων στο καθημερινο τους λεξιλογιο οταν ειναι στο σπιτι τους εχουν δικαιωμα? Ε ρε γλεντια, κατι τετοια διαβαζω και μου βγαινουν τα ματια.! Το παραπανω σε διαβεβαιωνω πως περα απο αντισυνταγματικο ειναι και τρελα παρανομο σαν εργασιακος ορος. Σε ενα συμβολαιο μπορεις οντως να γραψεις οτι σου κατεβει σαν ρητρες και ορους -φαντασια και μελανι να υπαρχει και ολα γινονται- , αλλα αυτο δε σημαινει πως αυτοι οι οροι θα εχουν καποια νομικη υποσταση ή δεν θα συγκροουνται με την νομοθεσια του κρατους. Απο εκει και περα, οποιος κανει το λαθος και απολυσει ατομο επειδη πχ δεν τραγουδησε τον υμνο της εταιριας του το πρωι (*true story), το μονο που χρειαζεται ειναι αυτη η ιστορια να γινει βάιραλ και θα κλαιει για βδομαδες. Αρκετα προβληματα εχουμε σε αυτη την χωρα, το τελευταιο πραγματα που μας λειπει ειναι να τρωγομαστε και μεταξυ μας. 2
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μαλακίες, ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα το mikel Αμφιβάλω πααααααρα πολύ αν θα μπορούσε να εφαρμόσει τέτοιον όρο πχ σε δικαστήριο για έναν απλό υπάλληλο (δε μιλάμε για κάποιο μεγαλοστέλεχος) Απο εκει και περα, οποιος κανει το λαθος και απολυσει ατομο επειδη πχ δεν τραγουδησε τον υμνο της εταιριας του το πρωι (*true story), το μονο που χρειαζεται ειναι αυτη η ιστορια να γινει βάιραλ και θα κλαιει για βδομαδες. Στην ελληνική πραγματικότητα βέβαθα, ο συγκεκριμένος μια χαρά συνεχίζει να πουλάει τα "επαναστατικά" προϊόντα του στην TV.
deesnider Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Στην ελληνική πραγματικότητα βέβαθα, ο συγκεκριμένος μια χαρά συνεχίζει να πουλάει τα "επαναστατικά" προϊόντα του στην TV. Για ποιον λες; 2
ParhsG Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Να αναφερουν το ονομα αλλων καφετεριων στο καθημερινο τους λεξιλογιο οταν ειναι στο σπιτι τους εχουν δικαιωμα? Ε ρε γλεντια, κατι τετοια διαβαζω και μου βγαινουν τα ματια.! Το παραπανω σε διαβεβαιωνω πως περα απο αντισυνταγματικο ειναι και τρελα παρανομο σαν εργασιακος ορος. Σε ενα συμβολαιο μπορεις οντως να γραψεις οτι σου κατεβει σαν ρητρες και ορους -φαντασια και μελανι να υπαρχει και ολα γινονται- , αλλα αυτο δε σημαινει πως αυτοι οι οροι θα εχουν καποια νομικη υποσταση ή δεν θα συγκροουνται με την νομοθεσια του κρατους. Απο εκει και περα, οποιος κανει το λαθος και απολυσει ατομο επειδη πχ δεν τραγουδησε τον υμνο της εταιριας του το πρωι (*true story), το μονο που χρειαζεται ειναι αυτη η ιστορια να γινει βάιραλ και θα κλαιει για βδομαδες. Αρκετα προβληματα εχουμε σε αυτη την χωρα, το τελευταιο πραγματα που μας λειπει ειναι να τρωγομαστε και μεταξυ μας. Δε το υπογράφουν βεβαια αυτο απλα είναι αγραφο. Μου εχουν πει το μυστικο (πληρώνεις εναν καλα και τους αλλους τιποτα σχεδον) .Ετσι μετα ρουφιανευει αυτος τους αλλους. Βεβαια δεν ισχυει παντου μερικοι ειναι χαλαροι με το προσωπικο.
Lanike71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Και μόνο για αυτό αξίζουν κάνα μήνα αποχή από καφέ... Πάντως δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενο αυτό.Συγκεκριμένα σε σούπερ μάρκετ της περιοχής που μένω, ψώνια του εργαζομένου ή του(της) συζύγου σε άλλο ΣΜ σήμαινε αυτόματα απόλυση (όχι,δεν αναγράφεται στο συμβόλαιο...).
Backpacker Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 χαχαχαχα αυτό το hoax κυκλοφορεί εδώ και πόσο καιρό...το χαψε η αλλη η χαζή και το πηγε και στην βουλή..και κραζετε και σεις τσακμάκια..χαχαχαχαχα Εγώ έχω 2 φιλαράκια σαλονικη και ένα σερρες που δουλεύουν ταυτόχρονα και με ενσημα και σε άλλη καφετέρια ενώ είναι και στα μικελ σερβιτόροι οι 2 και ο ένας μπουφετζής. Σταματήστε να τρώτε ότι σανό σας ταίζουν....θα κάθετε το μικελ να ασχολείται που θα δουλεύει ο καθένας ή που θα πίνει τον καφέ του...χαχαχαχαχαχα και τώρα ψηφίζετε εσείς που τα πιστεύετε αυτά?
Lanike71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 χαχαχαχα αυτό το hoax κυκλοφορεί εδώ και πόσο καιρό...το χαψε η αλλη η χαζή και το πηγε και στην βουλή..και κραζετε και σεις τσακμάκια..χαχαχαχαχα Εγώ έχω 2 φιλαράκια σαλονικη και ένα σερρες που δουλεύουν ταυτόχρονα και με ενσημα και σε άλλη καφετέρια ενώ είναι και στα μικελ σερβιτόροι οι 2 και ο ένας μπουφετζής. Σταματήστε να τρώτε ότι σανό σας ταίζουν....θα κάθετε το μικελ να ασχολείται που θα δουλεύει ο καθένας ή που θα πίνει τον καφέ του...χαχαχαχαχαχα και τώρα ψηφίζετε εσείς που τα πιστεύετε αυτά? Πιθανό να είναι hoax, αλλά αυτό που γράφω παραπάνω δεν είναι.Μου το είπε ο ίδιος ο εργαζόμενος. Το ότι δε γίνεται στα Mikel (ίσως) δε σημαίνει ότι δε γίνεται αλλού.
deesnider Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σ' αυτόν αναφέρονται τα περί «ύμνου τής εταιρείας» που λέει ο zein;
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Είναι γνωστή πρακτική και σε χώρες που δεν έχουν ανεργία όμως. γιατί είπα κάτι γιαυτό;
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σ' αυτόν αναφέρονται τα περί «ύμνου τής εταιρείας» που λέει ο zein; Ναι, θυμάμαι είχε βγει σαν θέμα πολλά χρόνια πριν, σταμάτησε για λίγο και μετά δώστου πάλι. Δεν ήταν κρυφό, είχε βγει νομίζω και σε κανάλια να δικαιολογηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα