Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιστάθηκα για καιρό από το να δοκιμάσω τον καφέ του και τελικά είχα δίκιο. Εντάξει τα γούστα του καθενός δεν είναι ίδια αλλά για μένα αυτό ...δεν είναι καφές. Είναι κάτι σε αρωματικό γάλα με γλυκαντικές ουσίες και μια υποψία καφέ χύμα!

Προδοτη :P Εγω δεν εχω πιει και ουτε προκειτε μια χαρα καφε εχω εδω στην γειτονια με 1.5 και νερακι και κανουν και ντελιβερι.

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγα κ γω μιας κ βρέθηκα σε πόλη με κατάστημα. Σαν μαγαζί:καθαρό, νορμαλ προς μετρια διακόσμηση,βέβαια ηταν συνέχεια φισκα. Σέρβις ποκυ καλο,γρήγορο και ευγενικο. Καφές φρεντο εσπρέσο καλός. Μισ τζουρα απ τον "δικό" του ηπια κ ηταν ενα γλυκό πραμα κατι σαν καφες..

Δημοσ.

Πηγα κ γω μιας κ βρέθηκα σε πόλη με κατάστημα. Σαν μαγαζί:καθαρό, νορμαλ προς μετρια διακόσμηση,βέβαια ηταν συνέχεια φισκα. Σέρβις ποκυ καλο,γρήγορο και ευγενικο. Καφές φρεντο εσπρέσο καλός. Μισ τζουρα απ τον "δικό" του ηπια κ ηταν ενα γλυκό πραμα κατι σαν καφες..

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε θα ανοίξει το ΜΙκέλ στη Συγγρού; Δε βγαίνει άλλο με τους μάπα καφέδες τριγύρω...

Is this a joke post?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε θα ανοίξει το ΜΙκέλ στη Συγγρού; Δε βγαίνει άλλο με τους μάπα καφέδες τριγύρω...

true storry.. ειδικα στο υψος που ειναι η εταιρια που δουλευω, δεν υπαρχει κανενα αξιολογο.. ολοι οι καφεδες ειναι ξεπλυματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν καταντησουμε να λεμε οτι εχει καλο καφε η αλυσιδα αυτη...

κανενα μελλον.

εκεινο το καφε που ειναι στην γωνια του αγ.σωστη δεν ειναι καλο?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

αν καταντησουμε να λεμε οτι εχει καλο καφε η αλυσιδα αυτη...

κανενα μελλον.

εκεινο το καφε που ειναι στην γωνια του αγ.σωστη δεν ειναι καλο?

Εχει εναν καλο εσπρεσσο. Απο εκει και περα χαλαει οταν βαζουν γαλατα κλπ. Σαν σκετος εσπρεσσο ειναι πολυ καλος.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει εναν καλο εσπρεσσο. Απο εκει και περα χαλαει οταν βαζουν γαλατα κλπ. Σαν σκετος εσπρεσσο ειναι πολυ καλος.

Και σε ότι βάζουν νερό... Γενικά απ τα νεροπλύματα Mikel και πάλι Mikel. 

Δημοσ.

παιδιά μην υποτιμάτε τους υπόλοιπους επαγγελματίες που φτιάχνουν καλό καφέ.. μην του ριχνουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι..αμαρτία.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασα τον φρεντο καπουτσινο του. Δε μου αρεσε καθολου πρεπει να πω. Ειχε υπερβολικη γευση απο το γαλα και μαλιστα επειδη ψιλοαργησα να τον πιω ολο, οσο περνουσε η ωρα γινοταν ολοενα και περισσοτερο εμφανες αυτο. Οχι ομως το κλασικο αφρογαλα που ανακατευεται τελικα και αραιωνει τον καφε, αλλα pure milk taste με μικρη αισθηση καφε. 

Η πλακα ειναι πως τον πηρα απο το καταστημα του Συνταγματος το οποιο ηταν φισκα και μου εκανε πραγματικα εντυπωση με δεδομενο πως υπαρχουν πολλα αλλα αξιολογα καφε τριγυρω με καλυτερο (οκ ισως για μενα) καφε. Το μονο θετικο ειναι ισως η ποσοτητα του ροφηματος, αλλα still δεν ηταν και κανενας king sized κουβας.

Οπως και να εχει, δεν σκοπευω να παω ξανα...

Δημοσ.

Δοκιμασα τον φρεντο καπουτσινο του. 

Σου δώσανε κουλούρι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...