nomikarios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 πάντως και τους πακεταδες τους εχει κανονικοτατα με μισθο και ενσημα ...Πού φτάσαμε πάντως, τα αυτονόητα να θεωρούνται άξια θαυμασμού! Ας μην ήταν τόσο μεγάλη αλυσίδα, θα σου έλεγα εγώ πόσους ανασφάλιστους θα απασχολούσε. 2
isim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πηγα χτες και πηρα ενα espresso σκετο και ενα capuccino. To espresso ηταν καλο, το capuccino ηταν λες και επεινα σκετο γαλα. Ιχνος καφε δεν υπηρχε για εμενα απλα δεν θα ξαναπαω πολυς ντορος για το τιποτα
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26858:-success-story-mikel&catid=54:business&Itemid=93 είχε ένα μοντέλο στο μυαλό του και μπράβο του. "Τα καταστήματά να βρίσκονται σε σημεία με κίνηση. Οχι σε πλατείες ή πεζόδρομους. Πάνω στον δρόμο, σε λεωφόρους. Από επιλογή. Ακόμη και τα μπαρ δεν είναι στο βάθος των μαγαζιών αλλά μπροστά, στη βιτρίνα. «Για να ικανοποιώ και την ανάγκη των περαστικών»" +το ότι ξεκίνησε κι απ' το μηδέν. Κατά τα άλλα λίγα πράγματα σαν μαγαζί+καφές, αλλά παραμένει μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση και μάλιστα όταν αυτή ξεκινάει από τόσο μικρή ηλικία τότε respect από μένα μόνο και μόνο γι' αυτό. 1
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδή τώρα δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα σε αυτό το τοπικ. Ο ανταγωνισμός; Να σταματήσουμε τον ανταγωνισμό; Ας βγεί κάποιος με καλύτερες ιδέες απο αυτές του Μικέλ, να του πάρει μερίδιο απ' την πίτα του και να επωφεληθεί και αυτός.
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδή τώρα δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα σε αυτό το τοπικ. Ο ανταγωνισμός; Να σταματήσουμε τον ανταγωνισμό; Ας βγεί κάποιος με καλύτερες ιδέες απο αυτές του Μικέλ, να του πάρει μερίδιο απ' την πίτα του και να επωφεληθεί και αυτός. Το πρόβλημα είναι το focus μας στην εστίαση και γενικά σε πουλμουρ επιχειρήσεις για να πετύχουμε επιχειρηματικά. Η πίτα είναι συγκεκριμένη, δεν θα αρχίσει κάποιος να πηγαίνει παραπάνω φορές για καφέ επειδή υπάρχει μια πετυχημένη επιχείρηση. Σημασία έχει να εξάγουμε. Αν τα mikel καταφέρουν να πάνε έξω και να φέρνουν έσοδα στην Ελλάδα, τότε και μόνο τότε θα είναι άξιο να τα θεωρήσουμε επιτυχημένα για την Ελληνική οικονομία. Το να στηρίζουμε τις επιχειρηματικές μας κινήσεις στην ανακύκλωση του εσωτερικού χρήματος την στιγμή που αυτό μειώνεται σταθερά δεν φέρνει ανάπτυξη.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ για τα Coffe Island. Freddo Cappuccino με 1.70€ και κανονική χτυπητή κρέμα παρακαλώ, όχι ξεπλυμένο αφρόγαλα. Μιλάμε για απίστευτη γεύση, και το χαρμάνι του καφέ είναι άλλο πράγμα. Το πρόβλημα είναι το focus μας στην εστίαση και γενικά σε πουλμουρ επιχειρήσεις για να πετύχουμε επιχειρηματικά. Η πίτα είναι συγκεκριμένη, δεν θα αρχίσει κάποιος να πηγαίνει παραπάνω φορές για καφέ επειδή υπάρχει μια πετυχημένη επιχείρηση. Σημασία έχει να εξάγουμε. Αν τα mikel καταφέρουν να πάνε έξω και να φέρνουν έσοδα στην Ελλάδα, τότε και μόνο τότε θα είναι άξιο να τα θεωρήσουμε επιτυχημένα για την Ελληνική οικονομία. Το να στηρίζουμε τις επιχειρηματικές μας κινήσεις στην ανακύκλωση του εσωτερικού χρήματος την στιγμή που αυτό μειώνεται σταθερά δεν φέρνει ανάπτυξη. Ένα πιθανό ανταγωνιστικό brand του Μίκελ θα σημάνει αυτόματα νέες θέσεις εργασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση επιχείρηση τέτοιου είδους να επεκταθεί έξω, υπάρχουν δεκάδες αντίστοιχοι Μικέλ στις χώρες τις ΕΕ με πιθανόν καλύτερες υποδομές και προϊόντα, ξέρεις πολλές ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης που να πηγαίνουν έξω και να έχουν επιτυχία; Και πόσο μάλλον επιχείρηση καφέ, που δεν είναι κάτι μοναδικό και παραδοσιακό. Πλήν πολυεθνικών κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αντιστάθηκα για καιρό από το να δοκιμάσω τον καφέ του και τελικά είχα δίκιο. Εντάξει τα γούστα του καθενός δεν είναι ίδια αλλά για μένα αυτό ...δεν είναι καφές. Είναι κάτι σε αρωματικό γάλα με γλυκαντικές ουσίες και μια υποψία καφέ χύμα! 1
skar1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Mikel και οτι περιεχει γαλα δεν μου λενε τιποτα. Αλλα ο espresso στα mikel ειναι κλασεις ανωτερος απο το νεροζουμι του coffee island.
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ για τα Coffe Island. Freddo Cappuccino με 1.70€ και κανονική χτυπητή κρέμα παρακαλώ, όχι ξεπλυμένο αφρόγαλα. Μιλάμε για απίστευτη γεύση, και το χαρμάνι του καφέ είναι άλλο πράγμα. Ένα πιθανό ανταγωνιστικό brand του Μίκελ θα σημάνει αυτόματα νέες θέσεις εργασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση επιχείρηση τέτοιου είδους να επεκταθεί έξω, υπάρχουν δεκάδες αντίστοιχοι Μικέλ στις χώρες τις ΕΕ με πιθανόν καλύτερες υποδομές και προϊόντα, ξέρεις πολλές ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης που να πηγαίνουν έξω και να έχουν επιτυχία; Και πόσο μάλλον επιχείρηση καφέ, που δεν είναι κάτι μοναδικό και παραδοσιακό. Πλήν πολυεθνικών κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό. Δηλαδή να κλείνουμε μικρά μαγαζάκια και να κάνουμε μεγάλες εταιρείες ανταλάσωντας απλά εργαζομένους και κεφάλαιο. Οι θέσεις εργασίας μετακινούνται από τα μαγαζιά που έκλεισαν στο mikel. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, όσο ανταγωνιστικό brand και να είναι... Για την ακρίβεια αν δημιουργεί τις ίδιες και όχι παραπάνω θέσεις εργασίας κάνει κακό στην οικονομία καθώς έχουν εξαφανιστεί αρκετοί μικρομεσαίοι από την μέση οι οποίοι θα κατανάλωναν παραπάνω προιόντα σαν ιδιοκτήτες καφετέριας από ότι σαν υπάλληλοι ή άνεργοι. Δεν είμαι κατά των μεγάλων εταιρείων, θέλουμε μεγάλες εταιρείες, άλλου είδους βέβαια.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αλλα ο espresso στα mikel ειναι κλασεις ανωτερος απο το νεροζουμι του coffee island. Η ποιότητα του καφέ διαφέρει απο Coffee Island σε C. Island, γιατί αν είναι franchise ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει την ποιότητα του καφέ που θα βάζει. Μπορεί να έπεσες λοιπόν σε κάποιον που να είχε φέρει κατώτερης ποιότητας χαρμάνι. 1
johnieXoX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδή να κλείνουμε μικρά μαγαζάκια και να κάνουμε μεγάλες εταιρείες ανταλάσωντας απλά εργαζομένους και κεφάλαιο. Οι θέσεις εργασίας μετακινούνται από τα μαγαζιά που έκλεισαν στο mikel. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, όσο ανταγωνιστικό brand και να είναι... Για την ακρίβεια αν δημιουργεί τις ίδιες και όχι παραπάνω θέσεις εργασίας κάνει κακό στην οικονομία καθώς έχουν εξαφανιστεί αρκετοί μικρομεσαίοι από την μέση οι οποίοι θα κατανάλωναν παραπάνω προιόντα σαν ιδιοκτήτες καφετέριας από ότι σαν υπάλληλοι ή άνεργοι. Δεν είμαι κατά των μεγάλων εταιρείων, θέλουμε μεγάλες εταιρείες, άλλου είδους βέβαια. δεν είναι έτσι ακριβώς αν έχεις δουλέψει, ή ξέρεις κάποιον που έχει δουλέψει σε μικρό μαγαζάκι, θα ξέρεις πως συνήθως δεν κολλάνε ένσημα, δεν πληρώνουν στην ώρα τους και έχουν λίγο προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες στα mikel έχω δει και 10 άτομα να δουλεύουν ταυτόχρονα όταν δούλευα εγώ σε συνοικιακό καφέ-bar είμασταν 3, χωρίς ένσημα, χωρίς δώρα και προφανώς χωρίς να ισχύει το 8ωρο
skar1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Η ποιότητα του καφέ διαφέρει απο Coffee Island σε C. Island, γιατί αν είναι franchise ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει την ποιότητα του καφέ που θα βάζει. Μπορεί να έπεσες λοιπόν σε κάποιον που να είχε φέρει κατώτερης ποιότητας χαρμάνι. στον πειραια ακτη μαιουλη και στον αγιο ιωαννη που δοκιμασα δεν... ετσι απεφυγα να τριτωσει το κακο γιατι απλα ηταν κατω του μετριου. τουλαχιστον στα mikel μου φαινεται παντου ιδιος.
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 στα mikel έχω δει και 10 άτομα να δουλεύουν ταυτόχρονα Ναι η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι εκεί βαράνε μύγες, 40 ώρες κάθονται και κοιτάνε
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 στα μικελ οσες φορες εχω παει εσπρεσσο εχω παρει και μπορω να πω οτι τον κανουν μια χαρα.γενικα δεν μου αρεσουν ροφηματα με βαση το γαλα. για τα coffee island κανα 2 φορες που εχω παρει εχω ζητησει συγκεκριμενη ποικιλια για να την αγορασω ετσι το αποτελεσμα ειναι κοντα σε αυτο που περιμενω.δεν ξερω τι παιζει αμα ζητησεις στο χερι καφε τι ποικιλια επιλεγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα