Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεε, άκου εκεί χωρίς γάλα

Στα μικέλ αν δεν πάρεις καφέ με 5εκ. αφρόγαλα, 6 κουταλάκια ζάχαρη, μισό λίτρο γάλα, 2 μπάλες παγωτό και λίγη σαντιγί για το γαρνίρισμα καλύτερα μην πας

Ξενέρωτε

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα ο espresso του δεν μου αρεσε καθολου οταν δοκιμασα.Αλλα πραγματι αν θες γαλα και ζαχαρη εκει πας χαχαχα

Δημοσ.

Για πες και την καφετέρια που έχεις.......

Γνώμη για το Mikel δεν έχω. Μπορεί να έχει καλό καφέ, μπορεί να έχει και μπουγαδόνερο. Δεν έχω πάει, δε γνωρίζω, δεν απαντώ! Αλλά κράτα και καμιά πισινή μωρ' αδερφάκι μου κι εσύ! Μη τον βαφτίζεις με τη μία καφετεριούχο τον άνθρωπο. Μπορεί να τού έφαγε τη γκόμενα ο γενικός γ@μ@ω τού Mikel και να μιλάει το κέρατο τώρα...

Και κατι τελευταιο,στα καφε του Μικελ ειναι η μονη περιπτωση που δεν προσλαμβανουν κοριτσακια να δειξουν μπουτι και κωλο!!!!

...κι αυτό είναι για να το λες «τελευταίο»;;; :blink:  :blink:  :blink: Άμα δε σού πέσει το σαγόνι στο τραπέζι από το χαλβάδιασμα τού μπουτακίου και τού κωλαρακίου τής εργαζόμενης κορασίδος, άμα τα σάλια σου δεν αφήνουν το φλυτζάνι ν' αδειάσει πριν το δίωρο, γιατί να πας έξω για καφέ; Για τον καθαρό αέρα; Προηγούμενα μ' εμάς τους μπανιστηρτζήδες έχεις ρε φιλαράκι;

Δημοσ.

Εννοω οτι δεν κοιτανε την κοπελα σαν ενα ξεκωλο απλα.Αλλα κοιτανε να ξερει να δουλευει.Τι να το κανω το μπουτι αμα δεν καταλαβαινει τη διαφορα απο φραπε και freddo.Μπορει να μιλαει η αγανακτηση τωρα αλλα κατα καιρους εχω δει πολλες γλαστρες σερβιτορες που αλλη ειναι κουφη αλλη χαζη αλλη γκαβη αλλα ολες εχουν μπουτι.

Δημοσ.

Γνώμη για το Mikel δεν έχω. Μπορεί να έχει καλό καφέ, μπορεί να έχει και μπουγαδόνερο. Δεν έχω πάει, δε γνωρίζω, δεν απαντώ! Αλλά κράτα και καμιά πισινή μωρ' αδερφάκι μου κι εσύ! Μη τον βαφτίζεις με τη μία καφετεριούχο τον άνθρωπο. Μπορεί να τού έφαγε τη γκόμενα ο γενικός γ@μ@ω τού Mikel και να μιλάει το κέρατο τώρα...

Λές έ???  ....κάλα του έκανε του καράβλαχου που θα πεί εμάς βλάχους...αμ πώς!!!!!!!

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μόδα συνεχίζει να κρατάει καλά ή έσκασε η φούσκα? Σήμερα που ήμουν Θεσσαλονίκη της Βενιζέλου και κυρίως της Εγνατίας δεν είχαν και τόση κίνηση. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη γύρισαν ακόμα οι φοιτητές.

Δημοσ.

<p>Η συγκεκριμένη μόδα συνεχίζει να κρατάει καλά ή έσκασε η φούσκα?

Υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοιο πράμα..;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

πάντως έχει ωραίο καφέ (γαλλικό ) και μια χαρά το συνοδευτικό μπισκοτάκι - κεκάκι που είχαν δώσει 

Επειδή και εγώ τη μία και μοναδική φορά που πήγα σε μικέλ πήρα φίλτρου, μπορείς να μου εξηγήσεις τι το διαφορετικό έχει από τον φίλτρου που βγάζει η καφετιέρα σου;

ΥΓ: Παίδες, μην λέτε γαλλικό τον καφέ φίλτρου. Είναι άλλο πράγμα ο φίλτρου και άλλο πράγμα ο γαλλικός (καφές φίλτρου + λικέρ grand marnier).

Δημοσ.

Ειπαμε οτι εχει γαλα και ζαχαρουχο εχει διαφορα...ολα τα αλλα ειναι ιδια!Δεν βγαζει δικια του ποικιλια καφε!!!Απλα στο αφρογαλο βαζει ζαχαρουχο ή βοτκα ή οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο,στα καφε του Μικελ ειναι η μονη περιπτωση που δεν προσλαμβανουν κοριτσακια να δειξουν μπουτι και κωλο!!!!

Καλά το dresscode όλα τα λεφτά. Μαύρο πουκάμισο και παντελόνι λες και είναι σε κηδεία και το αποκορύφωμα να φοράνε sportex παπούτσια αντί για δερμάτινα. Το απόλυτο κιτς. Δεν προέρχεται τυχαία από την Λάρισα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το dresscode όλα τα λεφτά. Μαύρο πουκάμισο και παντελόνι λες και είναι σε κηδεία και το αποκορύφωμα να φοράνε sportex παπούτσια αντί για δερμάτινα. Το απόλυτο κιτς. Δεν προέρχεται τυχαία από την Λάρισα :P

Αυτό,

συν το άλλο μεγάλο εξαγώγιμο τρεντ της πόλης,

ο δίσκος που ταξιδεύει στη στρατόσφαιρα, είτε έχει τρία ποτήρια πάνω είτε εκατόν οχτακόσα δώδεκα. Υποψιάζομαι ότι η λάντσα στις καφετέριες της Λάρισας είναι στο ύψους καλαθιού και οι σερβιτόροι αφήνουν το δίσκο με lay up.  :-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...