Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ δεν παίζουν σκέτοι καφέδες? :P

Άσε μας ρε παρακατιανέ γκαράβλαχε! Πού ζεις να πούμε; Ακούς εκεί ...

• Like 1
  • Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόσφατα άνοιξε mikel στον Πειραιά, απέναντι από το σπίτι μου ( ω χαρά -.- )και πιο πολύ γερουσία μαζεύει παρά νεολαία. Το μαγαζί κάθε μέρα γεμάτο, όλες τις ώρες αλλά έχω παρατηρήσει πως πάνε στάνταρ κάποια άτομα, συγκεκριμένες ώρες, δε ξέρω, σαν marketing μου κάνει περισσότερο, κ το κάθε άτομο φέρνει κάθε μέρα διαφορετική παρέα. Πάντως δεν έχω πατήσει ούτε πρόκειται, ευτυχώς που δεν πίνω καφέ xD

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Κομπαρσοι και ετσι δλδ?
Δημοσ.

Πηγα σημερα σε μια καφετερια στην Καλαμαρια και μου χρεωσαν την σοκολατα 6.5 ευρω! :blink:

Επειδη λεει παρηγγειλα σοκολατα special!! :eek: Που βασικα δεν παρηγγειλα special αλλά οταν ειπα μια σοκολατα στην παραγγελια με ρωτησε ζεστή ή ......(κατι που δεν ακουσα) και ειπα ναι γνεφοντας καταφατικα(την ωρα που ειπε το ζεστη και που αρχιζε να λεει το αλλο). Ωραια ηταν δεν λεω αλλά το μόνο special που ειχε ηταν κατι σαν κρυος αφρος απο πανω.

Αντι για 3.5€ λοιπον της κανονικης σοκολατας, πληρωσα 6.5€ για λιγο κρυο αφρο/κρεμα. Πανεξυπνοι και πανεξυπνος!! :X

Δημοσ.

Θα σε γελασω πως λεγοταν. Παντως δυσκολα να ξαναπαω αφου προσπαθησαν να με κοροιδεψουν ετσι.

Βεβαια εφταιγα εγω που δεν εκανα σαφες τι θελω απο την αρχη, για αυτο και εδωσα τα 6.5€ χωρις πολλα πολλα, αλλά η κοροϊδια κοροϊδια.

Δημοσ.

Κλαιω!!!!!χαχαχαχαχαχααχα

Δακρυα. :-D

Είναι αρκετά παλιά αυτά. Υπάρχουν γύρω στα 25 διαφορετικά στο youtube. Αυτό που έβαλα, έχει κάμποσα μαζεμένα.

Δημοσ.

Θα σε γελασω πως λεγοταν. Παντως δυσκολα να ξαναπαω αφου προσπαθησαν να με κοροιδεψουν ετσι.

Βεβαια εφταιγα εγω που δεν εκανα σαφες τι θελω απο την αρχη, για αυτο και εδωσα τα 6.5€ χωρις πολλα πολλα, αλλά η κοροϊδια κοροϊδια.

Σοκολατα βιενουα ηταν δηλαδη με σαντυγη.

Τωρα για τα 6.5 την να πω απλα εγω στην θεση σου δεν θα παταγα και θα τους εριχνα τερμα δυσφιμηση.

Δημοσ.

Ωραίο καφέ έχει....Είναι μια κλάση πάνω!  :-D

Οχι σε ολους τους καφεδες....Για φρεντο καπουτσινο σιγουρα οχι!  -_-

Και ακριβος και καπως στριμωγμενα μεσα, γενικα ανηκω σε αυτους που ακομα τριβουν τα ματια τους και απορουν....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να γράψω την άποψη μου για το καφε Μικέλ...ΜΑΚΡΙΑ!έχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ καφε,είναι ακριβός,πολύς πανικός για το τίποτα..όσον αφορά κάτι Λαρισαίους που λένε για καφέδες καλά θα κάνουν να κάτσουν στο χωριό τους,γιατί απ' ότι φαίνεται ΔΕΝ ξέρουν το χριστό τους,,,αυτά..και ξανά μακριά από τον απατεώνα τον Μικέλ!!!τουλάχιστον βοηθήστε μια μικρή συνοικιακή καφετέρεια καπου κοντά σας(όχι εβερεστ και μ@λακίες)που ΣΙΓΟΥΡΑ έχει 100 φορές καλύτερο εσπρέσσο..

Δημοσ.

<p>έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να γράψω την άποψη μου για το καφε Μικέλ...ΜΑΚΡΙΑ!έχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ καφε,είναι ακριβός,πολύς πανικός για το τίποτα..όσον αφορά κάτι Λαρισαίους που λένε για καφέδες καλά θα κάνουν να κάτσουν στο χωριό τους,γιατί απ' ότι φαίνεται ΔΕΝ ξέρουν το χριστό τους,,,αυτά..και ξανά μακριά από τον απατεώνα τον Μικέλ!!!τουλάχιστον βοηθήστε μια μικρή συνοικιακή καφετέρεια καπου κοντά σας(όχι εβερεστ και μ@λακίες)που ΣΙΓΟΥΡΑ έχει 100 φορές καλύτερο εσπρέσσο..</p>

Καρφωθηκες μονος σου οτι εχεις καφε.Κραζεις χωριατες τους Λαρισαιους ενω οοοοολη η Ελλαδα ειναι ενα μεγαλο χωριο (ανιδεε).Κραζεις τον μικελ κλεφτη ενω ο τυπος συμπεριφερεται πολυ καλα στους εργαζομενους του,με ασφαλεια και ενσημα!Αν τα κανανε ολα αυτα τα καφε της γειτονιας και κανανε και καφε σωστο (καποιοι κανουν και γαμω) θα πηγαινε κοσμος.Αλλα ειναι γνωστο πως στα καφε αυτα εχουμε μαυρη εργασια,νερομενο καφε,πολλες φορες αθλιες πικοιλιες καφε που ουτε οι ιδιοι οι εισαγωγεις δεν προτιμουν και τελος κανε κατι διαφορετικο και εσυ και μην κραζεις το Μικελ.

Δεν εχω καποιο κερδος απο το Μικελ αλλα ως εδω.Αν δεν σας αρεσει ο καφες οκ.Αλλα οχι να κραζουν και καταστηματαρχες καφετεριουχοι που φοροδιαφευγουν τοσα χρονια!!

Και κατι τελευταιο,στα καφε του Μικελ ειναι η μονη περιπτωση που δεν προσλαμβανουν κοριτσακια να δειξουν μπουτι και κωλο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...