spirosd2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Άνοιξε και στην Λαμπράκη ; Σε ποιο ύψος ; Εννοώ πολυ πιο πάνω απο το γήπεδο ; Γρηγορίου Λαμπράκη και Βασιλέως Γεωργίου από την μεριά της wind στην Λαμπράκη 1
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Νιωθω τοσο ξεχωριστος πλεον που δεν εχω παει ποτε σε μικελ χαχα 4
Adon1s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Γρηγορίου Λαμπράκη και Βασιλέως Γεωργίου από την μεριά της wind στην Λαμπράκη Δεν τα πάω καλά με τις οδούς . Χονδρικά , πηγαίνοντας προς Κωνσταντινουπολίτικα ή προς κέντρο ;
Highlander Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Νιωθω τοσο ξεχωριστος πλεον που δεν εχω παει ποτε σε μικελ χαχα Δεν είσαι ο μόνος. 1
spirosd2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τα πάω καλά με τις οδούς . Χονδρικά , πηγαίνοντας προς Κωνσταντινουπολίτικα ή προς κέντρο ; Μάλλον έχεις μπερδευτεί, μιλάμε για κέντρο Πειραιά...
Adon1s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Λόλεν , και εκεί έχει Λαμπράκη ; Νόμιζα της Τούμπας , γιατί όντως είδα και εκεί έχει μικελ .
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου κάνει καμία αίσθηση να πάω να δοκιμάσω καφέ από εκεί. Γενικά είμαι εθισμένος στον καφέ και αν θέλω θα πάρω ακόμα και από το καφενείο που μπορεί να περάσω εκείνη την στιγμή. Σήμερα θα πάω να πάρω και μια dolce gusto για το σπίτι μπας και κόψω τον καραβίσιο που πίνω το πρωί. Γενικότερα πολλά μαγαζιά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε λίγο καιρό και σε κοντινές αποστάσεις. Καφετέριες , φούρνοι κυρίως. Γιατί το κάνουν? Έχουν λεφτά στην άκρη? Θέλουν το μονοπώλιο?Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Για παράδειγμα ένας έχει ανοίξει 3-4 φούρνους σε κοντινές αποστάσεις στους Αμπελοκήπους. Ο άλλος ανοίγει συνέχεια αττικούς φούρνους και χωριάτικο . Συνοικιακοί φούρνοι κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο.
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τα πάω καλά με τις οδούς . Χονδρικά , πηγαίνοντας προς Κωνσταντινουπολίτικα ή προς κέντρο ; στη θέση του παλιου γυραδικου Μακης
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παντως ανοιξαν και στην Πατρα 2 μικελ, πηγα μια φορα στο ενα, δεν καταλαβα καμμια διαφορα στον καπουτσινο....ηταν οπως στα περισσοτερα μαγαζια και εχω σιγουρα πιει και καλυτερο.
Aztec Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασα μια φορά απο περιέργεια φρεντο εσπρεσσο ... εντάξει δεν ήταν κατι φοβερό. Καλά την τιμή δεν την δικαιολογεί με τιποτα.
panoslarisa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο καφέ έχει....Είναι μια κλάση πάνω!
headbanger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο καφέ έχει....Είναι μια κλάση πάνω! Καφέ καλό πίνεις η να χαμε να λέγαμε;
tehAllantin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι ακριβώς καφές, περισσότερο ρόφημα είναι. Πολλή προσθήκη γάλακτος. Εμένα με αρέσει αλλά δεν είναι "pure coffee experience" αμα λάχει δλδ. Ψήσου να ανοίξουμε μικέλ στο Edmonton πζηλέ!! 1
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είσαι ο μόνος. Χαχαχα ε ναι αλλα τοσα πολλα που ειναι ολο και λιγοστευουμαι στο τελος θα μινει μονο ενας χαχαχαχαχα Υ.Γ Σημερα ειχαν εγκαινια σε νεο καταστημα στα Βριλησσια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 δλδ δεν παίζουν σκέτοι καφέδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα