PostHelper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην προς διαχειριστες μοντερειτορς: Δεν μπορω να κανω κλικ στα 1,2,3..............20 του καθε θεματος, στις σελιδες δηλαδη του καθε θεματος. Πιθανοτατα θα ειναι γενικο το προβλημα και οχι δικο μου. Ουτε μπορω να κανω κλικ και στις ενοτητες πχ Insomnia.gr->Ψυχαγωγια->ΜπλαΜπλα. Το mikelo πρέπει να λες. Πράγματι, μετράει πολύ η γεύση του. Και εμενα ετσι μου το ειπαν να το λεω στο Μικελ της Τσιμισκης με Βενιζελου στην Θεσσαλονικη, αλλά στο μαγαζι κοντα στον Λευκο Πυργο καθως και εκει πριν την στροφη Φιλυρου οταν το ζητησα ετσι, δεν καταλαβαν τι ηθελα λεγοντας το αυτο!
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην προς διαχειριστες μοντερειτορς: Δεν μπορω να κανω κλικ στα 1,2,3..............20 του καθε θεματος, στις σελιδες δηλαδη του καθε θεματος. Πιθανοτατα θα ειναι γενικο το προβλημα και οχι δικο μου. Ουτε μπορω να κανω κλικ και στις ενοτητες πχ Insomnia.gr->Ψυχαγωγια->ΜπλαΜπλα. Και εμενα ετσι μου το ειπαν να το λεω στο Μικελ της Τσιμισκης με Βενιζελου στην Θεσσαλονικη, αλλά στο μαγαζι κοντα στον Λευκο Πυργο καθως και εκει πριν την στροφη Φιλυρου οταν το ζητησα ετσι, δεν καταλαβαν τι ηθελα λεγοντας το αυτο! Μπορεί να μην άκουσαν καλά. Έτσι το είχα ζητήσει και στην ουσία ήταν milkshake σοκολάτα μπανάνα αραιωμένο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην προς διαχειριστες μοντερειτορς: Δεν μπορω να κανω κλικ στα 1,2,3..............20 του καθε θεματος, στις σελιδες δηλαδη του καθε θεματος. Πιθανοτατα θα ειναι γενικο το προβλημα και οχι δικο μου. Ουτε μπορω να κανω κλικ και στις ενοτητες πχ Insomnia.gr->Ψυχαγωγια->ΜπλαΜπλα. παίξε με τα pages που είναι κάτω αριστερά μέχρι να φτιαχτεί
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα άνοιξε mikel στον Πειραιά, απέναντι από το σπίτι μου ( ω χαρά -.- )και πιο πολύ γερουσία μαζεύει παρά νεολαία. Το μαγαζί κάθε μέρα γεμάτο, όλες τις ώρες αλλά έχω παρατηρήσει πως πάνε στάνταρ κάποια άτομα, συγκεκριμένες ώρες, δε ξέρω, σαν marketing μου κάνει περισσότερο, κ το κάθε άτομο φέρνει κάθε μέρα διαφορετική παρέα. Πάντως δεν έχω πατήσει ούτε πρόκειται, ευτυχώς που δεν πίνω καφέ xD Sent from my GT-I9305 using Insomnia Ποιο λες; Αυτό στην Λαμπράκη; Το είδα μέσα στην βδομάδα πηγαινοντας για μια τελευταία φορά στο ΠΑΠΕΙ για ορκωμοσία αλλά αντιστάθηκα. Ψήφισα lostre και πάλι Προτιμώ τις unique καφετέριες παρά τα μεγάλα franchises.
Iris_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 <p> </p> <p>Ποιο λες; Αυτό στην Λαμπράκη;</p> <p> </p> <p>Το είδα μέσα στην βδομάδα πηγαινοντας για μια τελευταία φορά στο ΠΑΠΕΙ για ορκωμοσία αλλά αντιστάθηκα. Ψήφισα lostre και πάλι </p> <p> </p> <p>Προτιμώ τις unique καφετέριες παρά τα μεγάλα franchises. </p> Ναι αυτό! Έτσι μου έρχεται να πάρω καμιά βελόνα κ να τους σκάσω όλα τα χαζομπαλόνια Sent from my GT-I9305 using Insomnia
spirosd2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ ήμουν και γείτονας και δεν το ήξερα, χαχααχχαχα
Iris_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Είπα απέναντι, όχι ακριβώς απέναντι xD Κανονίστε την πορεία σας χαχαχα Sent from my GT-I9305 using Insomnia
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 @iris Να τους κλέψεις και τα αγιοβασιλιάτικα σκουφιά
Στεφανος123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εγω πηγαινω στην παραλιακη που εχει και ειμαι ευχαριστημενος,ωραια ατμοσφαιρα,αψογο σερβις.Αλλα λιγο τσιμπημενος ο freddo cappucino που πινω.
poten159 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσο καιρο μπορει να κρατησει αυτο το πραγμα...Εχει γεμισει ο τοπος ασφυκτικα πλεον...και παρολο που *ακουγεται οτι* ειναι ακριβο franchise....Οψομεθα...
Iris_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 @iris<br><br> Να τους κλέψεις και τα αγιοβασιλιάτικα σκουφιά Εννοείται! Χαχαχα Sent from my GT-I9305 using Insomnia
Elena16 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω αγοράσει ποτε αλλά ο δωρεάν καφές που έδιναν την πρώτη μερα στη Λαμπρακη δεν με χάλασε καθολου!!! Αντίθετα μου φάνηκε πολυ γευστικος! Sent from my iPhone using Insomnia
skar1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω αγοράσει ποτε αλλά ο δωρεάν καφές που έδιναν την πρώτη μερα στη Λαμπρακη δεν με χάλασε καθολου!!! Αντίθετα μου φάνηκε πολυ γευστικος! Sent from my iPhone using Insomnia Το τζαμπα πραμα ειναι παντα αλλιως. 2
Adon1s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω αγοράσει ποτε αλλά ο δωρεάν καφές που έδιναν την πρώτη μερα στη Λαμπρακη δεν με χάλασε καθολου!!! Αντίθετα μου φάνηκε πολυ γευστικος! Sent from my iPhone using Insomnia Άνοιξε και στην Λαμπράκη ; Σε ποιο ύψος ; Εννοώ πολυ πιο πάνω απο το γήπεδο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα