Miracle Worker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μπα . Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τί γίνεται , αλλά ο φραπές τείνει να γίνει πλέον ο καφές του εργάτη και του 40 ρη . Όπου και αν κοιτάξω ή κάτσω , απο τους 10 , ο 1 θα πάρει φραπέ , οι άλλοι 9 καπουτσίνους , εσσπρέσους κλπ Αυτό πιστεύω έχει σχέση με τις επιδράσεις του φραπέ στο στομάχι. Αφενός δε θες να τρέχεις στις τουαλέτες καφετεριών, ειδικά Αθήνα που είσαι μέσω όρο 30 λεπτά από το σπίτι σου, αφετέρου αν θες να πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα, ο φρέντο είναι μονόδρομος. Πάντως για τα Starbucks που ανεφέρθηκαν, παρά την αμερικανιά και τις πανάκριβες τιμές, εγώ τα γουστάρω γιατί είναι από τις λίγες καφετέριες που δεν αισθάνεσαι ιδιοκτήτη και εργαζόμενους να σου κάνει face control, να τσεκάρει πόσση ώρα κάθεσαι, τι κάνεις(επιτραπέζια, διάβασμα κλπ). Είναι καθαρά ο πελάτης πάνω από όλα. 1
Adon1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εξαρτάται τον καφέ . Αν θα πάρεις καφέ ή πάστα σε ποτήρι με παντεσπάνι απο καφέ .
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομιζω να τον καλυψες με την απαντηση σου.Τιμη ζητησε
notypap Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν εχω δοκιμάσει καφέ απο την αλυσίδα mikel διαβάζοντας όλα τα σχόλια,άρθρα κλπ και γνωρίζοντας την πρώην εργοδότρια του mr mikel όπου δούλευε ως μπουφετζης επι σειρα ετών το μόνο που εχω να πω ειναι ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.Ειναι άξιος συγχαρητηρίων που με πολύ δουλειά και οικονομίες έκανε το όνειρό του πραγματικότητα .. Η περίπτωση μου θυμίζει και τον δημιουργό της αλυσίδας Everest που ξεκίνησε στα 15 του υπάλληλος σε σαντουιτσαδικο κ έφτασε ως εδώ.. Άξιοι ...πάντως εγώ τον ελληνικό κάθε πρωί δεν τον αλλάζω με τίποτα...!!!
Iris_89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα άνοιξε mikel στον Πειραιά, απέναντι από το σπίτι μου ( ω χαρά -.- )και πιο πολύ γερουσία μαζεύει παρά νεολαία. Το μαγαζί κάθε μέρα γεμάτο, όλες τις ώρες αλλά έχω παρατηρήσει πως πάνε στάνταρ κάποια άτομα, συγκεκριμένες ώρες, δε ξέρω, σαν marketing μου κάνει περισσότερο, κ το κάθε άτομο φέρνει κάθε μέρα διαφορετική παρέα. Πάντως δεν έχω πατήσει ούτε πρόκειται, ευτυχώς που δεν πίνω καφέ xD Sent from my GT-I9305 using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω να τον καλυψες με την απαντηση σου.Τιμη ζητησε Εγώ παίρνω white mocca chocolate με σαντιγί, venti δηλαδή το μεγαλύτερο μέγεθος και πληρώνω 4,95. Αντίστοιχα υπάρχουν το μικρό και μεσαίο μέγεθος τα οποία κοστίζουν λιγότερο αλλά δεν τα έχω πάρει ποτέ για να πω τιμές. Τα Starbucks είναι ακριβά σαφώς αλλά τουλάχιστον έχουν ροφήματα που τα πίνεις και τα απολαμβάνεις. Βέβαια πηγαίνω 1-2 φορές το μήνα αφού γενικότερα δεν βγαίνω έξω για καφέ. Mikel δεν έχει στην Αγία Παρασκευή οπότε δεν έχω δοκιμάσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ παίρνω white mocca chocolate με σαντιγί, vendi δηλαδή το μεγαλύτερο μέγεθος και πληρώνω 4,95.
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Φτου δεν πρόλαβα να το αλλάξω σε venti μετά το είδα. Χαχαχα! Δεν την είχα δει την ταινία.
poten159 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω την μανια με τα Mikel.... Δοκιμασα espresso και Freddo capuccino, χωρις να ενθουσιαστω απο κανενα απο τα δυο, χωρις υπερβολη. Ο χωρος ειναι οκ, αλλα τιποτα τπ το σπουδαιο... Φουσκα μου φαινονται...
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Η σοκολάτα παντως ηταν παρα πολυ καλή και η τιμή πολυ χαμηλότερη απο αλλες καφετέριες , συνήθως ομως αυτες οι αλυσίδες οταν το παρακάνουν καποια στιγμή κλείνουν σε ενα βράδυ
kage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν εχω δοκιμάσει καφέ απο την αλυσίδα mikel διαβάζοντας όλα τα σχόλια,άρθρα κλπ και γνωρίζοντας την πρώην εργοδότρια του mr mikel όπου δούλευε ως μπουφετζης επι σειρα ετών το μόνο που εχω να πω ειναι ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. μαζι με τον αδερφο του δεν ειχαν 2-3 μαγαζια?ακομη για πιο παλια γραφεις? εγω επειδη δεν ειχα δοκιμασει ποτε.πηγα 3 φορες και πειρα αυτα που παιρνει το μεγαλυτερο ποσοστο(σοκολατα+φρεντογαλο). τον παραδεχομαι γιατι του κατσε και συνεχιζει να βγαζει μυρια. 100% αυτο που πινουν δεν ειναι καφες.μαλιστα αυτη η (ΥΠΟΠΤΗ)ξυνιλα που βγαζει ακομη και στον εσπρεσσο δειχνει πως ο κοσμος ειναι οτι να ναι...(εσπρεσσο απο κανατα!!!) Ποσο μαλλον οταν γυρνανε και σου λενε 'ωραιος καφες'.. αντι για προοδο στον καφε παμε προς τα πισω
PostHelper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω την μανια με τα Mikel.... Δοκιμασα espresso και Freddo capuccino, χωρις να ενθουσιαστω απο κανενα απο τα δυο, χωρις υπερβολη. Ο χωρος ειναι οκ, αλλα τιποτα τπ το σπουδαιο... Φουσκα μου φαινονται... Εχουν ομως εκεινο το εκπληκτικο κρυο ροφημα σοκολατας σαν γρανιτα με γευση μπανανας, που ποτέ δεν θα μαθω πως το λενε και το ζηταω περιγραφικα. Εκεινο ειναι εκπληκτικο. Ολα τα άλλα που εχουν ειναι κανονικα/μετρια, ουτε φοβερα ουτε ασχημα.
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εχουν ομως εκεινο το εκπληκτικο κρυο ροφημα σοκολατας σαν γρανιτα με γευση μπανανας, που ποτέ δεν θα μαθω πως το λενε και το ζηταω περιγραφικα. Εκεινο ειναι εκπληκτικο. Ολα τα άλλα που εχουν ειναι κανονικα/μετρια, ουτε φοβερα ουτε ασχημα. Το mikelo πρέπει να λες. Πράγματι, μετράει πολύ η γεύση του.
spirosd2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα άνοιξε mikel στον Πειραιά, απέναντι από το σπίτι μου ( ω χαρά -.- )και πιο πολύ γερουσία μαζεύει παρά νεολαία. Το μαγαζί κάθε μέρα γεμάτο, όλες τις ώρες αλλά έχω παρατηρήσει πως πάνε στάνταρ κάποια άτομα, συγκεκριμένες ώρες, δε ξέρω, σαν marketing μου κάνει περισσότερο, κ το κάθε άτομο φέρνει κάθε μέρα διαφορετική παρέα. Πάντως δεν έχω πατήσει ούτε πρόκειται, ευτυχώς που δεν πίνω καφέ xD Sent from my GT-I9305 using Insomnia Με πρόσεξες ε? πήγα 2-3 φορές, θα ανοίξει και άλλο στο Πασαλιμάνι απέναντι από το ΚοΚο τα σουβλάκια, να κάθομαι να πίνω τον καφέ σε πλαστικό σε μαγαζί λες και είμαι φαντάρος δεν το αντέχω πάντως οπότε δεν θα ξαναπατήσω. Πάντως ξαφνικά ο Έλληνας συμβιβάστηκε με τον αντικαπνιστικό νόμο και κάθετε έξω με το ψωλοκρυο επειδή είναι μικέλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα