Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 όχι ακριβώς καφετέρια, "chocolaterie" φάση ήταν, ροφήματα κτλπ...
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 όχι ακριβώς καφετέρια, "chocolaterie" φάση ήταν, ροφήματα κτλπ... Πες το και έτσι, το Crown, ας πούμε και το όνομά του τώρα που έκλεισε αφού δεν κάνουμε διαφήμιση. Πάντως περνάω καθημερινά από εκεί και δεν έχω δει να γίνονται τίποτα εργασίες, πέραν ότι ξήλωσαν το ξύλινο deck που είχαν βάλει απ'έξω.
saab_21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ακρίβεια ο εσπρέσσο φτιάχνεται εκείνη την ώρα, μόνο τον εσπρέσσο που προορίζεται για καπουτσίνο τον μαζεύουν, και στον σερβίρουν με αφρόγαλο κατα την παραγγελία. Λογικά δεν θα κάθεται και πολύ, μιας και με καπουτσίνο δουλεύουν τα μικελ. Για εσπρέσσο δεν πάνε πολλοί. Ακριβώς. Δεν υπάρχει γεύση του καφέ, και το κατάλαβα εγώ που δεν γνωρίζω απο καφέδες πολλά. το ιδιο ειναι ρε φιλε ειτε παρεις εσπρεσο ειτε καπουτσινο.απλα στο ενα το χτυπαει και ριχνει και αφρογαλο απο πανω και στο αλλο απλα το χτυπαει και δεν ριχνει αφρογαλο.πεφτει απο την κανατα στο μεταλικο δοχειο το χτυπαει στην φραπεδιερα κανει αφρο και ειναι ετοιμο το εσπρεσακι
flik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 το ιδιο ειναι ρε φιλε ειτε παρεις εσπρεσο ειτε καπουτσινο.απλα στο ενα το χτυπαει και ριχνει και αφρογαλο απο πανω και στο αλλο απλα το χτυπαει και δεν ριχνει αφρογαλο.πεφτει απο την κανατα στο μεταλικο δοχειο το χτυπαει στην φραπεδιερα κανει αφρο και ειναι ετοιμο το εσπρεσακι Τη διαφορά τη ξέρω. Και είπα οτι αν ζητήσεις εσπρέσσο θα στον φτιάξουν εκείνη την ώρα. Αν ζητήσεις καπουτσίνο θα πάρουν απο τον έτοιμο που έχουν στην άκρη. Τώρα νομίζω έγινα κατανοητός.
cris41 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Άνοιξαν στη παραλιακή ο Αβρααμ Παπαδοπουλος και Τοροσιδης(νομίζω δεν ειμαι σίγουρος για αυτόν) μικελ και γίνεται της πασαρέλας απο κοπελιες που πέρασα. Sent from my iPhone using Insomnia
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τον ειδα τον Αβρααμ οταν ειχα παει.
Typhoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Τον ειδα τον Αβρααμ οταν ειχα παει. Για την προσφορά του στην εθνική οικονομία τον ευχαρίστησες;
Rabican Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πες το και έτσι, το Crown, ας πούμε και το όνομά του τώρα που έκλεισε αφού δεν κάνουμε διαφήμιση. Πάντως περνάω καθημερινά από εκεί και δεν έχω δει να γίνονται τίποτα εργασίες, πέραν ότι ξήλωσαν το ξύλινο deck που είχαν βάλει απ'έξω. κι εγω καθε μερα απο εκει περναω.. ειχε ξεκινησει καλα νομιζω αυτο. πως κι εκλεισε ετσι απατο δεν ξερω..
fearwhatnow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και κατα πως φαινεται ιδιοκτητες των περισσοτερων τετοιων καταστηματων με υψηλο franchise ειναι ειτε celebrities (λεμε τωρα..) ειτε συγγενεις των τζιμανιων στο ελληνικο παρλιαμεντο. Ρεει αφθονο το μαυρο χρημα απο αυτες τις πλευρες. 1
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ρεει αφθονο το μαυρο χρημα απο αυτες τις πλευρες. Στηρίξτε το όσο μπορείτε. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για την προσφορά του στην εθνική οικονομία τον ευχαρίστησες; Προς τι η επιθετικοτητα αυτη?Αφηνω να εννοηθει πουθενα οτι ειναι καποιο ιστορικο γεγονος αυτος ο ανθρωπος που εφτιαξε μια καφετερια? Απλως εγραψα οτι τον ειδα εκει γτ ο συμφορουμιτης,μας ειπε οτι ειναι δικο του. Να προσεχουμε γενικα λιγο το νοημα σε αυτα που γραφουμε.
cris41 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως μακαρι και αλλες καφετεριες να ειχανε αυτο το σερβις. ΑΨΟΓΟ σερβις. Ξαναεκατσα εχτες στην παραλιακη με μια φιλη μου και σε φουλ γεματο μαγαζι το σερβις ηταν αψογο. Ενω σε αλλες καφετεριες καθεσαι καθεσαι και φεεεεεετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα