moure Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον,πηγα και εγω εχθες στο mikel της ποσειδωνος(Αθηνα),μιας και του εχουμε κανει τοση διαφημιση και εκατσα με κατι φιλαρακια.Ειχα διαβασει οτι ο freddo cappuccino ειχε 3 ευρω αλλα και οτι σου εφερναν και αλλα κεικ,μπισκοτα αμα τελειωναν.Ο καφες ειχε 3.5 και δν εφεραν αλλα κεικ,μπισκοτα.Γινεται οι τιμες να αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη? Ο καφες ενταξει δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε που για την ακριβεια δεν θεωρειται καφες,αλλα ροφημα(πολυ γαλα ρε παιδι μου ),καταταταλα ομορφο κλιμα και πολυ γρηγορη εξυπηρετηση. Στην κατεχακη παντως ο φρεντο καπουτσινο εχει 2 ευρω ανεξαρτητα αν θα τον πιεις εκει η αν θα τον παρεις μαζι σου. Μου φαινεται πολυ περιεργο να εχει διαφορετικη τιμη καθε καταστημα
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι κεγω εχω ακουσει 2-3 τιμες οσο αναφορα τον φρεντο καπουτσινο και δεν ξερω
john1987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες και στη Σολωνος που εχει ανοιξει χαμος γινεται. Φερνει σε Starbucks υπο την εννοια οτι δεν ειναι ακριβως καφες, προσωπικα επειδη μου αρεσει το γαλα και να ειναι γλυκος ο καφες μου αρεσει πολυ. Για παραγγελια στο γραφειο παντως σου φερνουν και δυο μπισκοτακια!Ο καφες του Γρηγορη και των Everest δεν πινεται παντως κατ'εμε. 1
liakjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καφες του Γρηγορη και των Everest δεν πινεται παντως κατ'εμε. Αν κ γουστα ειναι αυτα , εχω καταλαβει οτι σε οσους αρεσει αυτο το νεροζουμι του mikel , δεν τους αρεσει ο καφες. Αλλα κατι αλλο σας καφεροφημα. Για μενα ο καφες του Γρηγορη κ ο arabica του everest ειναι οι πιο ωραιοι take away. 1
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 νορμαλ σκετο μαυρο καφε (σαν την ψυχη μου) (τον γαλλικο που λεμε) εχουν αυτα τα μαγαζια; 2
flik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Άτομο που δούλεψε σε mikel για αρκετό διάστημα και έκανε πολλές δουλειές μέσα με ενημέρωσε τα εξής. Παίρνουν illy, αλλά με συμφωνία πως θα τον δίνει μόνο σε αυτόν και σε κανέναν άλλον στην Ελλάδα. Καμία ειδική συνταγή βέβαια όπως τα τέρατα που έχουν ακουστεί, απλά αυτόν τον Illy τον φέρνει μόνο αυτός. Στο αφρόγραλο βάζουν Νουνού Barista's, εβαπορέ, ροδόνερο και ζαχαρούχο. Τους καπουτσίνο δεν τους κάνουν ακριβώς εκείνη την ώρα, αλλά τους μαζεύουν, τους βάζουν μια σκόνη που είναι λέει για συντήρηση γεύσης και αρώματος, και μετά σου βάζουν μόνο το αφρόγαλο. Πριν σε προσλάβει κάνεις μαθήματα (νομίζω σε πάει στην Λάριστα σε ένα μεγάλο κτίριο που έχει, με έξοδα δικά του για μερικές μέρες) και έχουν και γενικά ακριβά μηχανήματα και καλά. Δοκίμασα freddo cappuccino. Γενικά δεν πίνω πολλούς καφέδες, αλλά αμέσως κατάλαβα οτι ήταν σαν ρόφημα με καφέ. Είχε καλή γεύση, αλλά ειδικά μετά απο λίγη ώρα που έκατσε και το αφρόγαλο, δεν θύμιζε καφέ. Δοκίμασα και ελάχιστα απο espresso, και ακόμα και εκείνος μου φάνηκε σαν να ήταν πιο "μαλακή" η γεύση του καφέ. Δεν ξέρω αν το λες νεροζούμι, αλλά μπορεί το χαρμάνι αυτό να είναι έτσι. Για ρόφημα με γεύση καφέ είναι εύγευστο, ειδικά σε όσους τους αρέσουν τα ροφήματα με βάση το γάλα.
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ακου εκει συντηρητικα για εναν καφε!!!! 1
flik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι συντηρητικό, μου είπε σκόνη για την γεύση επειδή κάθετε λίγο και δεν το σερβίρουν άμεσα.
saab_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ακυρο τοτε στα μικελ.αν δεν στον κανει εκεινη την ωρα τον εσπρεσο ειναι απαραδεκτοι.να πετανε σκονες και λοιπες λαλακιες μεσα στον καφε που μπορει να καθεται και 2 ωρες στην κανατα ειναι τραγικο.γιαυτο εχουν γρηγορη εξυπηρετηση.γιατι εχουν ετοιμο τον καφε.αν εκαναν και τα αλλα μαγαζια ετσι θα ειχαν και εκεινα γρηγορη εξυπηρετηση. 6
Miracle Worker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασα και εγώ σήμερα, στο Αιγάλεω. Φρέντο Καπουτσίνο μέτριο. 'Ενδιαφέρον' ρόφημα και καλή ποσότητα. Είναι φανερό ότι είναι 'πειραγμένος'. Συνήθως παίρνω σκέτο, γιατί φρέντο+ζάχαρη μου προκαλεί αναγούλα και με γάλα, γιατί θέλει ώρα να αναμιχθεί το αφρόγαλα με τον καφέ και να σπάσει λίγο την πίκρα. Στο Μικέλ αν και πολύ γλυκός δε με ενοχλούσε και από την πρώτη γουλιά η γαλατίλα είναι έντονη. Ανύπαρκτη η αίσθηση του καφέ ωστόσο. Σε σχέση με αυτά που αναφέρει ο flik, μπορω να πω σαν οπαδός του ζαχαρούχου ότι μου φάνηκε έντονα μία γεύση ζαχαρούχου στον καφέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ανοίγει mikel ο Αρναούτογλου ah κατάλαβα που λέει, εκεί που ήταν παλιότερα Electronet...
flik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ακυρο τοτε στα μικελ.αν δεν στον κανει εκεινη την ωρα τον εσπρεσο ειναι απαραδεκτοι.να πετανε σκονες και λοιπες λαλακιες μεσα στον καφε που μπορει να καθεται και 2 ωρες στην κανατα ειναι τραγικο.γιαυτο εχουν γρηγορη εξυπηρετηση.γιατι εχουν ετοιμο τον καφε.αν εκαναν και τα αλλα μαγαζια ετσι θα ειχαν και εκεινα γρηγορη εξυπηρετηση. Για την ακρίβεια ο εσπρέσσο φτιάχνεται εκείνη την ώρα, μόνο τον εσπρέσσο που προορίζεται για καπουτσίνο τον μαζεύουν, και στον σερβίρουν με αφρόγαλο κατα την παραγγελία. Λογικά δεν θα κάθεται και πολύ, μιας και με καπουτσίνο δουλεύουν τα μικελ. Για εσπρέσσο δεν πάνε πολλοί. Δοκίμασα και εγώ σήμερα, στο Αιγάλεω. Φρέντο Καπουτσίνο μέτριο. 'Ενδιαφέρον' ρόφημα και καλή ποσότητα. Είναι φανερό ότι είναι 'πειραγμένος'. Συνήθως παίρνω σκέτο, γιατί φρέντο+ζάχαρη μου προκαλεί αναγούλα και με γάλα, γιατί θέλει ώρα να αναμιχθεί το αφρόγαλα με τον καφέ και να σπάσει λίγο την πίκρα. Στο Μικέλ αν και πολύ γλυκός δε με ενοχλούσε και από την πρώτη γουλιά η γαλατίλα είναι έντονη. Ανύπαρκτη η αίσθηση του καφέ ωστόσο. Σε σχέση με αυτά που αναφέρει ο flik, μπορω να πω σαν οπαδός του ζαχαρούχου ότι μου φάνηκε έντονα μία γεύση ζαχαρούχου στον καφέ. Ακριβώς. Δεν υπάρχει γεύση του καφέ, και το κατάλαβα εγώ που δεν γνωρίζω απο καφέδες πολλά.
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ah κατάλαβα που λέει, εκεί που ήταν παλιότερα Electronet... Μετά την electronet, άνοιξε εκεί μια καφετέρια για κανα χρόνο, και πήγε άπατη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα