dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οσοι εχετε πιει καφε στα μικελ μπορειτε να μου πειτε ποσο εχει ενας απλος καφες (στιγμιαιος,γαλλικος)
Adon1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Γαλλικός νομίζω έχει 1€ ; Τον Χειμωνα τουλάχιστον απο την Βενιζελου που επαιρνα επειδη περνουσα αποκει τόσο νομίζω . Sent from my iPhone using Insomnia
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 όχι για take away, να στον σερβίρουν εκεί, στο μαγαζί... υ.γ στην καμάρα έχει φάση...στη σειρά ένα μικέλ, ένα todaylicious και ένα starbucks
somade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οκτώ το πρωί στην Κατεχάκη πανικός με 15 άτομα ουρά. Γρήγορο service, καλός ο freddo expresso σκέτος χωρίς κάτι το ξεχωριστό για τα 2 ευρώ που κοστίζει. Δεν δίνουν μπισκοτάκια κλπ στο takeaway. Απλά είναι μόδα και στην περιοχή τριγύρω δεν υπάρχει άλλο επώνυμο καφέ.
cris41 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και μιλαμε για καφεδες.. http://www.nespresso.gr/MachineDetails.aspx?iid=189&lang=el&path=-630701483 αξιζει;
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και μιλαμε για καφεδες.. http://www.nespresso.gr/MachineDetails.aspx?iid=189&lang=el&path=-630701483 αξιζει; Γουστα ειναι αλλα οσες φορες δοκιμασα nespresso δεν μου αρεσε καθολου.. 1
cris41 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το καλο ειναι οτι πλεον μπορεις και γεμιζεις και με δικο σου καφε τις καψουλες οποτε κομπλε αυτο το θεμα!
The_Judas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αγοράζεις καφετιέρα με κάψουλες, γιατί θα είσαι πάντα εξαρτημένος από την εταιρεία αλλά και θα ακριβοπληρώνεις τον καφέ. Αν έχεις να δώσεις αρκετά χρήματα, πάρε μια gaggia classic που θα σου βγάζει σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου καφέ. Αν δεν έχεις, πάρε μια Delonghi (ec 155) για να πίνεις αξιοπρεπέστατο καφέ.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 όχι για take away, να στον σερβίρουν εκεί, στο μαγαζί... υ.γ στην καμάρα έχει φάση...στη σειρά ένα μικέλ, ένα todaylicious και ένα starbucks Συνηθως ειναι ο πιο φθηνος αρα νομιζω λογικα 2.5 ευρω 1
Porg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μαρέσει το chocolate yogurt αν και το τελευταίο που ήπια μου φάνηκε κάπως νερωμένο
linuslost Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μαρέσει το chocolate yogurt αν και το τελευταίο που ήπια μου φάνηκε κάπως νερωμένο Πιες chocolate coffee!
Porg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά αν και περισσότερο με άρεσε λόγο του γιαουρτιού! Πρέπει να δοκιμάσω και το μοκατσίνο τους
liakjim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Απο καθαρη περιεργεια , περασα σημερα απο γωνια κατεχακη μεσογειων για take away. Ομορφο μαγαζι, πιτα στον κοσμο (περι τις 1600) , γρηγορη εξυπηρετηση ΑΛΛΑ ο καφες εκτος οτι ειναι ακριβος (2Ε κ ας μου εδωσαν μια φετα κεικ) ειναι απλα Α-Θ-Λ-Ι-Ο-Σ. Πηρα freddo-espresso μετριο . Ειναι αν οχι ο χειροτερος , απο τους χειροτερους που εχω πιει. Νεροπλυμα . 1000 φορες του Γρηγόρη... Δεν καταλαβαινω προς τι το hype. Αν ειχε ωραιο καφε οκ. Αλλα κ παλι πανω στον δρομο με την φασαρια κ στο καυσαεριο κ να ειναι κ μουφα ο καφες??? Ε οχι. Λυπηθηκα τα λεφτα μου.
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον,πηγα και εγω εχθες στο mikel της ποσειδωνος(Αθηνα),μιας και του εχουμε κανει τοση διαφημιση και εκατσα με κατι φιλαρακια.Ειχα διαβασει οτι ο freddo cappuccino ειχε 3 ευρω αλλα και οτι σου εφερναν και αλλα κεικ,μπισκοτα αμα τελειωναν.Ο καφες ειχε 3.5 και δν εφεραν αλλα κεικ,μπισκοτα.Γινεται οι τιμες να αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη? Ο καφες ενταξει δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε που για την ακριβεια δεν θεωρειται καφες,αλλα ροφημα(πολυ γαλα ρε παιδι μου ),καταταταλα ομορφο κλιμα και πολυ γρηγορη εξυπηρετηση.
Sed22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά η διαφορά φενεται στον cappuccino στο μικελ όχι στον espresso Και ο καφές είναι illy ουσιαστικά Δεν είναι καφές ακριβώς, , είναι σαν διασκευή καφέ με fredoccino προς το γλυκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα