Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Γαλλικός νομίζω έχει 1€ ;

Τον Χειμωνα τουλάχιστον απο την Βενιζελου που επαιρνα επειδη περνουσα αποκει τόσο νομίζω .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οκτώ το πρωί στην Κατεχάκη πανικός με 15 άτομα ουρά. Γρήγορο service, καλός ο freddo expresso σκέτος χωρίς κάτι το ξεχωριστό για τα 2 ευρώ που κοστίζει. Δεν δίνουν μπισκοτάκια κλπ στο takeaway. Απλά είναι μόδα και στην περιοχή τριγύρω δεν υπάρχει άλλο επώνυμο καφέ. 

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι πλεον μπορεις και γεμιζεις και με δικο σου καφε τις καψουλες οποτε κομπλε αυτο το θεμα!

Δημοσ.

Μην αγοράζεις καφετιέρα με κάψουλες, γιατί θα είσαι πάντα εξαρτημένος από την εταιρεία αλλά και θα ακριβοπληρώνεις τον καφέ.

Αν έχεις να δώσεις αρκετά χρήματα, πάρε μια gaggia classic που θα σου βγάζει σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου καφέ.

Αν δεν έχεις, πάρε μια Delonghi (ec 155) για να πίνεις αξιοπρεπέστατο καφέ.

Δημοσ.

όχι για take away, να στον σερβίρουν εκεί, στο μαγαζί...

υ.γ στην καμάρα έχει φάση...στη σειρά ένα μικέλ, ένα todaylicious και ένα starbucks

Συνηθως ειναι ο πιο φθηνος αρα νομιζω λογικα 2.5 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά αν και περισσότερο με άρεσε λόγο του γιαουρτιού!

Πρέπει να δοκιμάσω και το μοκατσίνο τους

Δημοσ.

Απο καθαρη περιεργεια , περασα σημερα απο γωνια κατεχακη μεσογειων για take away.

Ομορφο μαγαζι, πιτα στον κοσμο (περι τις 1600) , γρηγορη εξυπηρετηση

ΑΛΛΑ

ο καφες εκτος οτι ειναι ακριβος (2Ε κ ας μου εδωσαν μια φετα κεικ) ειναι απλα Α-Θ-Λ-Ι-Ο-Σ.

Πηρα freddo-espresso μετριο . Ειναι αν οχι ο χειροτερος , απο τους χειροτερους που εχω πιει. Νεροπλυμα . 1000 φορες του Γρηγόρη...

Δεν καταλαβαινω προς τι το hype. Αν ειχε ωραιο καφε οκ. Αλλα κ παλι πανω στον δρομο με την φασαρια κ στο καυσαεριο κ να ειναι κ μουφα ο καφες??? Ε οχι.

Λυπηθηκα τα λεφτα μου.

Δημοσ.

Λοιπον,πηγα και εγω εχθες στο mikel της ποσειδωνος(Αθηνα),μιας και του εχουμε κανει τοση διαφημιση και εκατσα με κατι φιλαρακια.Ειχα διαβασει οτι ο freddo cappuccino ειχε 3 ευρω αλλα και οτι σου εφερναν και αλλα κεικ,μπισκοτα αμα τελειωναν.Ο καφες ειχε 3.5 και δν εφεραν αλλα κεικ,μπισκοτα.Γινεται οι τιμες  να αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη?

Ο καφες ενταξει δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε που για την ακριβεια δεν θεωρειται καφες,αλλα ροφημα(πολυ γαλα ρε παιδι μου :cry: ),καταταταλα ομορφο κλιμα και πολυ γρηγορη εξυπηρετηση.

Δημοσ.

Παιδιά η διαφορά φενεται στον cappuccino στο μικελ όχι στον espresso

Και ο καφές είναι illy ουσιαστικά

Δεν είναι καφές ακριβώς, , είναι σαν διασκευή καφέ με fredoccino προς το γλυκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...