REDODIN7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι πολυ νερουλος?σαν ελληνικο μου εχει τυχει μερικες φορες αμα φτιαξω καφε στη moka pot. Οχι νερουλος ειναι καπψς βαρια η γευση του οπως οταν πινει ελληνικο που εχει κρυωσει. Τωρα ή καποια μαλακια με το κοψιμο κανουν ή ο καφες εχει γινει πολυ ωρα πριν
kalogeros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο με την κανατα που λετε το επιβεβαιωνω και εγω ΑΛΛΑ. Εχουν τοσο κοσμο τα μαγαζια που δεν θεωρω οτι η κανατα μενει στην παγκο πανω απο 5-10 λεπτα. Με την κινηση που εχουν αν δεν επαιζε κανατα αλλα εφτιαχναν τον καθε καφε εκει την στιγμη θα περιμενες 10 λεπτα να παρεις καφε. Ολα εχουν λογικη παιδια. Κατι αντιστοιχο δεν κανουν και τα mac donalds στο εξωτερικο? Μεχρι να χτυπησει η γκομενα την αποδειξη το εχεις στον δισκο σου. Υπαρχει μια συνεχης ροη φαγητων με βαση την καταναλωση που εχει το καθε ενα ετσι ωστε να ειναι γρηγορη η εξυπηρετηση και φρεσκο παραλληλα το φαγητο. Το ιδιο πρεπει να κανουν και με τον καφε αυτοι. Φαντάζομαι ότι δεν έχουν μόνο μία κανάτα την οποία γεμίζουν κάθε φορά που αδειάζει. Λογικά θα έχουν μερικές κανάτες έτοιμες και σε αναμονή. Τα 5-10 λεπτά που αναφέρεις λογικά είναι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η χρήση της κανάτας έως ότου αδειάσει. Ξέρεις, όμως, πόση ώρα η κανάτα περίμενε μέχρι να έρθει η σειρά της;
cris41 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως μιας και τωρα πηρα καφε και το θυμηθηκα εχει ανοιξει ενα γειτονικο μαγαζι εδω με καφεδες λιγο πιο κατω απο το Coffeebrands και εχει 1.40€ το καφε αντι για 1.20€ που το εχει το αλλο αλλα σου βαζει διπλη δοση εσπρεσο στο φρεντο εσπρεσο και ειναι πολυ ωραιος. Ενω στο coffeebrands σου βαζει μονη και παγακια και ειναι λιγος εως ελαχιστος. Προτιμω τα 0.20 λεπτα παραπανω να τα δωσω και να μου αρεσει. Οταν θα ειμαι κεντρο αθηνας θα περασω απο μικελ να παρω να δω τι γινεται παντως. Αν αξιζει το 2€..
calvinklein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα σήμερα Freddo Espresso σκέτο από την Κατεχάκη και πλήρωσα 2 €. Νερουλός, γεύση σαν illy στο χειρότερό του. Ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου. Τα Everest με 1.30 έχουν κλάσης ανώτερο καφέ. Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ούτε απ'έξω. Μακριά....
man of steel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως σαν Λαρισαίος που ίσως και να είμαι υποκειμενικός εδώ στην Λάρισα δεν έχω πιει πουθενά καλύτερο καφέ από το mickel και έχουμε και starbucks.Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω για τα καφέ σε άλλες πόλεις πάντως εδώ έχουμε καφετέρια ανά 10 μέτρα και προφανώς αυτά τα 23 χρόνια που άρχισα να τις τριγυρνάω τις έχω επισκεφτεί σχεδόν όλες αρκετές φορές και υπό διαφορετική διεύθυνση .Για εμένα η γεύση του εν λόγο είναι πρωτότυπη και μου άρεσε άλλος μπορεί να μην του γουστάρει.Επίσης ακόμα και από μαγαζί σε μαγαζί αλλάζει δεν μπορεί να είναι ακριβώς το ίδιο οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, έχω πιει άπειρες φορές καφέ από τα μικέλ. Δεν ξέρω αν θα το πω καφέ ή "ρόφημα". Για τα γουστα μου είναι νόστιμος. Απλά δεν είναι "καφές καφές"! Πολύ γάλα φάση. Πλάκα πλάκα δεν έχω πιει ποτέ σκέτο φρέντο εσπρέσο από μικέλ για να "δω" τη γεύση!
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λάρισα είσαι, να μην έχει λίγο παραπάνω γαλατίλα; 1
Luxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Mikel, τουλαχιστον στην Αθηνα ειναι αθλιος. Θεσσαλονικη και Λαρισα ειναι καλυτερος. Σιγουρα δεν αξιζει 2ευρω για πακετο στο χερι. Ο cappuccino ειναι καπως καλυτερος.
PETROS13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Mikel, τουλαχιστον στην Αθηνα ειναι αθλιος. Θεσσαλονικη και Λαρισα ειναι καλυτερος. Σιγουρα δεν αξιζει 2ευρω για πακετο στο χερι. Ο cappuccino ειναι καπως καλυτερος. οπότε για Αθήνα coffee island καλύτερα?
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Mikel, τουλαχιστον στην Αθηνα ειναι αθλιος. Θεσσαλονικη και Λαρισα ειναι καλυτερος. Σαν όλα τα φαγώσιμα δηλαδή εν γένει 4
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά μόλις το έμαθα, σε γνωστό σταυροδρόμι της θεσ/νικης, σε κάθε άκρη έχει 4 μαγαζιά, το ένα είναι καφετέρια-μπαρ, το άλλο, μαγαζί αλυσίδας press and coffee και το τρίτο, φαρμακείο. Το 4ο μαγαζί είναι κενό, φήμες λένε ή μάλλον οργιάζουν ότι θα ανοίξει εκεί Μικελ...ήδη υπάρχει μια κόντρα των δύο καφετεριών αφού ο ένας έχει 0.90€ τον καφέ και ο άλλος 3,50€...
mpikoz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κάθομαι σε Mikel, παίρνω καμιά φορά στο χέρι. Μου αρέσει που έχουν ανοίξει αρκετά μαγαζιά και αναβαθμίζουν κάπως τα τετράγωνα στα οποία ανήκουν, θυμηθείτε πως ήταν τα μέρη κάτω στην παραλία και στην Ιασονίδου πριν τα πάρει το Mikel.Από το να είναι κλειστά τα μαγαζιά και να είναι αχούρι όλη η πόλη προτιμώ και 10 Mikel στη σειρά.
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει , το να γίνει όμως σαν τα φαρμακεία δεν είναι επίσης λύση . Πάντως απο το today είμαι πιο ικανοποιημένος απο άποψη καφέ . Διότι και με έχει βολέψει επειδή έχω 2 κοντά στο σπίτι μου αλλά και επειδή κάνει τον καφέ όπως τον θέλω . Τώρα ο Μικέλ πιο πολύ σε fast food για καφέ μου κάνει και πολλή τυποποίηση . Σαν τα συγχωρεμένα τα Γκούντυς και το συγχρεμένο Ούζου μέλαθρο Στην καμάρα πχ για καφέ στο χέρι σπάνια θα πάω στο μικέλ
cris41 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλιστα.. Sent from my iPhone using Insomnia
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το κινητο του σερβιτορου/ας δεν το γραφει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα