Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνεπως φιλε καλογερε, επειδη εχεις πιει αλλους καλυτερους καφεδες, που διολου απιθανο να ειναι Illy, να θεωρησω κι εγω οτι εισαι γκουρμεδιαρης και πως αυτοακυρωνεσαι συμφωνα με τα οσα ελεγες προηγουμενως (   Καφέ illy χρησιμοποιούν, όπως και το υπόλοιπο 50% των καφετεριών στην Ελλάδα; Τι σκατα το διαφορετικό έχει που εσύ κατάλαβες διαφορά γαμώ το φελέκι μου;  )....

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

β)Επειδή άκουσα για το freddo espresso, δεν πάει να πει ότι δεν έχω δοκιμάσει καφέ στα Mikel. Είχα πιει καφέ πριν γίνει αυτός ο κακός χαμός, όταν στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης υπήρχε μόνο ένα κατάστημα και πολύ πριν μάθω τι εστί Mikel. Θες τη γνώμη μου; Τίποτα το ιδιαίτερο σαν καφές, η εξυπηρέτηση καλή, αλλά ο χώρος που μου αναλογούσε εντός του καταστήματος για να απολαύσω τον καφέ μου απαράδεκτος. Έχω πιει πολύ καλύτερους καφέδες και τους έχω απολαυσει χωρίς να με χτυπάει ο αγκώνας του διπλανού μου κάθε τρεις και λίγο και με θέα πολύ καλύτερη από αυτήν της Τσιμισκή.

Α μπραβο ρε φιλε,να ενας που με νιωθει.

Παντως η μασχαλιλα του τυπου που προσπαθουσε να βολεψει τον αγκωνα του στη μυτη μου για να χωρεσουμε ολοι εδωσε μια διαφορετικοτητα στο αρωμα του καφε τους.

Φανταζομαι και η δικη μου ποδαριλα θα εδινε ενα ξεχωριστο αρωμα στους καφεδες των διπλανων κοκ...

Δημοσ.

υπαρχει ιlly 100% arabica υπαρχει και 70%arabica-30% robusta.πολυ πιθανον να παιρνουν τον 100% arabica γιαυτο να σου φανηκε καλυτερος.οπως και στον lavazza και σε ολες τις μαρκες εχει διαφορες ποιοτητες

Δημοσ.

α)Α ναι, έχεις δίκιο. Σόρρυ που δεν το πρόσεξα. Τα κουλουράκια που σου τα γεμίζουν συνέχεια κάνουν τη διαφορά στη γεύση του καφέ. Α, ναι και το γάλα που χρησιμοποιούν για το αφρόγαλα. Θα πρέπει να είναι ένα mix από γάλατα αγελάδας, καγκουρό και γέτι των ιμαλαΐων για να κάνει τέτοια διαφορά.

μίλησα εγώ για κουλουράκια?  πολλά παίζουν ρόλο στη γεύση του καφέ.  να αναφέρω ένα παράδειγμα: στο κυλικείο ενός κτιρίου  εργάζονταν ένα αντρόγυνο. ο καφές που έκανε ο άντρας δεν πινόταν ούτε υπό την απειλή όπλου, η γυναίκα του αντίθετα τον έκανε πολύ καλο.

υγ : α) μιλάω για φραπέ

β)κουλουράκι δεν έφερνε με τον καφε

γ)η ποιότητα καφέ ηταν ίδια

Δημοσ.
...Χ) ΒΛΑΧΟΣ: Στην Ελλάδα η λέξη Βλάχος (με κεφαλαίο Β) χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τους ομιλούντες την Βλάχικη γλώσσα (Αρμάνοι) ή τους ομιλούντες την Βλαχομογλενίτικη. Με την υποχώρηση της γλώσσας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, η λέξη αναφέρεται πλέον και σε όσους προέρχονται από βλαχόφωνες οικογένειες χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν και να ομιλούν τη βλάχικη.

Σε κάποιες περιοχές των Βαλκανίων η λ. Βλάχος σήμαινε γενικά τον ορθόδοξο χριστιανό, ανεξαρτήτως γλώσσας.

Αραγε ποσοι Βλαχοι ζουνε στην Αθηνα?

Ωραίος!

Δημοσ.

Ε ναι .

Τι σπουδασες ;

Να κάνω εσπρέσσο με πτυχίο .

Sent from my iPhone using Insomnia

Και ομως να κανει καποιος σωστο καφε ειναι τεχνη, αλλα πρα απο αυτο νομιζω σαν πτυχιο οτι ειναι και μπαρμαν κλπ

υπαρχει ιlly 100% arabica υπαρχει και 70%arabica-30% robusta.πολυ πιθανον να παιρνουν τον 100% arabica γιαυτο να σου φανηκε καλυτερος.οπως και στον lavazza και σε ολες τις μαρκες εχει διαφορες ποιοτητες

Εγω παντως δεν θεωρο τον illy τοσο καλο αν και αυτα ειναι γουστα 

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ τις ποικιλίες της Nespresso σαφώς ανώτερες από αυτές της Illy και θεωρώ επίσης ότι αν άνοιγε καφετέρια με καφέδες της Nespresso θα έκλεινε πολλά Mikel.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θεωρώ τις ποικιλίες της Nespresso σαφώς ανώτερες από αυτές της Illy και θεωρώ επίσης ότι αν άνοιγε καφετέρια με καφέδες της Nespresso θα έκλεινε πολλά Mikel.

Δεν εχω δοκιμασει εμενα μου αρεσει ο dimello, τωρα αυτο που ειπες σαν ιδεα θα ηταν πολυ καλη ειδικα για καφε στο χερι.

Δημοσ.

απο καφε χυμα και οχι καψουλες εχω δοκιμασει 5 μεχρι στιγμης και ο καλυτερος ειναι ο illy.ο πιο vfm ειναι ομως ο λαβατζα γιατι εχει σχεδον μιση τιμη και πινεται ευχαριστα

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει εμενα μου αρεσει ο dimello, τωρα αυτο που ειπες σαν ιδεα θα ηταν πολυ καλη ειδικα για καφε στο χερι.

Δεν θα σου δώσει η Nespresso τα χαρμάνια της όμως, γιατί μετά δεν θα έχει νόημα να αγοράζει ο άλλος στο σπίτι μηχανή και κάψουλες.

Κοινώς θα δημιουργήσει εσωτερικό ανταγωνισμό και δεν νομίζω ότι την συμφέρει.

Δημοσ.

100% η Νεσπρέσο θα τους έκλεινε όλους. Δε θα το κάνει διότι δεν προσανατολίζεται προς τα εκεί απ όσο ξέρω, αλλά τα χαρμάνια της γενικά ειναι με διαφορά τα καλυτερα...

• Like 2
Δημοσ.

Ξερετε ποσες φορες μου εχουν δωσει καφε εσπρεσο που να ειναι καμμενος; Τους το λεω και μου λενε "τι εννοειται καμμενος;" Παιζουν πολλα ρολο. Στο tailor made φαιρνει συνεχως νεες ποικιλιες καφε παντως.

• Like 1
Δημοσ.

nespresso δεν μου αρεσε καθολου παντως,ουτε οι καψουλες της τασιμο.δεν εχουν καθαρη και εντονη γευση καφε.σαν τον χυμα καφε η να παιρνεις κοκους καφε και να τους αλεθεις μονος δεν υπαρχει

• Like 1
Δημοσ.

nespresso δεν μου αρεσε καθολου παντως,ουτε οι καψουλες της τασιμο.δεν εχουν καθαρη και εντονη γευση καφε.σαν τον χυμα καφε η να παιρνεις κοκους καφε και να τους αλεθεις μονος δεν υπαρχει

Μήπως μπερδεύεις τη Nespresso με τη Dolce Gusto?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα σου δώσει η Nespresso τα χαρμάνια της όμως, γιατί μετά δεν θα έχει νόημα να αγοράζει ο άλλος στο σπίτι μηχανή και κάψουλες.

Κοινώς θα δημιουργήσει εσωτερικό ανταγωνισμό και δεν νομίζω ότι την συμφέρει.

Παντως ξερω οτι υπαρχει μηχανη Nespresso με καψουλες για επαγγελματικη χρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...