cris41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι λεει ο τιτλος! Μια φιλη μου απο λαρισα με επρηζε με τα μικελ. Τωρα και ολοι στην Αθηνα. Χαμος με αυτα. Αξιζουν τοσο πολυ δηλαδη ρε παιδι μου; Δεν εχει τυχει να παω να αγορασω. Τα νεα *bucks;
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Οτι λεει ο τιτλος! Μια φιλη μου απο λαρισα με επρηζε με τα μικελ. Τωρα και ολοι στην Αθηνα. Χαμος με αυτα. Αξιζουν τοσο πολυ δηλαδη ρε παιδι μου; Δεν εχει τυχει να παω να αγορασω. Τα νεα *bucks;</p> Tα νεα bucks της αφρικης μπορει γιατι απο τα αλλα εχει ετη φωτος δρομο ακομα... Sent from my ipad4 using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 7 παρά τέταρτο το πρωί, στο συγκεκριμένο μαγαζί στη Κατεχάκη...λιγα τραπεζια άδεια. 7 το απόγευμα...γεμάτο. 12 το μεσημέρι...γεμάτο!! Απο τη πρώτη μέρα!! Ο καφες?? Γάλα! (οκ εμένα δε μου αρέσει αλλά ειναι υποκειμενικό) Μου κάνει εντυπωση που ο κόσμος αρέσκεται στο να πίνει καφέ μπροστά στο δρόμο, στη κινηση και το καυσαέριο!! 6
Δημοφιλής ανάρτηση g_alkis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι γνωστή η προβατοποίηση του Έλληνα 36
cris41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω περασει ποτε απεξω γιατι ειναι αναποδα τα δρομολογια μου. Φανταζομαι ειναι κατι σε στυλ Coffee Islands κλπ. Βλεπω τσεκιν εκει κλπ κλπ... Και σε τιμες;
Cossutius. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 2 euro o φρεντο καπουτσινο/εσπρεσσο edit...για έξω...μέσα δεν εχω κάτσει!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ανοιξε και στο Αιγαλεω προσφατα[πριν κανα μηνα] 2
cris41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 2€ στο χερι πρεπει να ειναι αρκετα καλος απο τη στιγμη που με 1.20€ παιρνεις απο αλλα μαγαζια και ειναι αξιος της τιμης του. Λετε να ανοιξω και εγω ενα; Εχουμε γεμισει στις ψωναρες 1
Caiden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ανοιξε και στο Αιγαλεω προσφατα[πριν κανα μηνα] Και οποτε περασεις γεματο ειναι 1
cris41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστευω οτι οποιοδηποτε μαγαζι και να ανοιξει τους 2 πρωτους μηνες (ισως και παραπανω) θα ειναι γεματο. Το θεμα ειναι να αντεξει στο χρονο και να γινει η αποσβεση. 1
παπι Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστευω οτι οποιοδηποτε μαγαζι και να ανοιξει τους 2 πρωτους μηνες (ισως και παραπανω) θα ειναι γεματο. Το θεμα ειναι να αντεξει στο χρονο και να γινει η αποσβεση. Με 2 ευρω το take... Σε μερες θα γινει η αποσβεση. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστευω οτι οποιοδηποτε μαγαζι και να ανοιξει τους 2 πρωτους μηνες (ισως και παραπανω) θα ειναι γεματο. Το θεμα ειναι να αντεξει στο χρονο και να γινει η αποσβεση. Ενταξει ειναι και πανω στην ιερα οδο σε πεζοδρομο,πιστευω θα εχει συνεχεια κοσμο.
Cossutius. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως στο της Κατεχάκη εργάζονται τουλάχιστον 15 άτομα!! Τρομερός κόσμος για τόσο μικρό μαγαζί. Εντάξει σου έχει τον καφέ με 2 ευρω και σου λέει θα βγάλω απο εκει προφανως. Έχει και τα γλυκάκια του ακριβά.
cris41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 http://franchiseportal.gr/el/franchisors/600 το κοστος του franchise. Το θεμα ειναι αν εχει διαρκεια για παραδειγμα. Δηλαδη πιστευω σε φοιτητικη πολη για παραδειγμα με πολλα μαγαζια δε θα δωσει ο φοιτητης καθε μερα 2€ για να παρει καφε απο την στιγμη που παιρνεις με 1.20€ πολυ καλο καφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα