Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

πριν λιγο μ εκλεψαν το τσαντακι με πορτοφολι,χαρτια διπλωματα και κινητο..

Εχω ενα, ειχα μαλλον ενα dell streak 5 με android. Δεν νομιζω να υπαρχει κπ τροπος να εντοπιστει, αυτο π με ανησυχει ειναι οτι εχω μεσα καθε κωδικο π θα μπορουσα να χρειαστω. Ειναι σε προγραμμα κρυπτογραφησης. Υπαρχει τροπος να το ανοιξουν?

Η συσκευη εχει κ κωδικο ασφαλειας αν θυμαμαι καλα.

Δοκιμασα να το καλεσω αλλα ειναι κλειστο, πιθανοτητα ξεφορτωθηκαν ηδη τη καρτα.

Τι ενεργειες πρεπει να κανω? 

Δημοσ.

αν δεν ειχες εγκαταστησει ηδη καποιο προγραμμα για να το εντοπισεις , πλεον ειναι λιγο δυσκολο.

η samsung εχει μια υπηρεσια , οπου εγγραφεσαι και μετα σου βρισκει το κινητο εντοπιζοντας το με το gps...εφοσον το κινητο ειναι ανοιχτο.

Τωρα για το dell δεν εχω ιδεα.

Επιπλεον μπορεις να δηλωσεις το imei σου οτι ειναι κλεμμενο στην παγκοσμια βαση δεδομενων κλεμμενων imei ( http://www.imeidetective.com/english?language=en ) αλλα χλωμο το κοβω να θυμασαι το imei σου...

Ισως αν το δηλωνες στον παροχεα σου ?Να ακυρωσουν τουλαχιστον την καρτα ξερωγω...

Δημοσ.

Υποθέτω πως πιθανότερο είναι να νοιάζονται για τη συσκευή παρά για τα δεδομένα σου, ειδικά αν προστατεύονται από κάποιο πρόγραμμα κρυπτογράφησης όπως λες. Εγώ για να χα το κεφάλι μου ήσυχο πάντως, θ άλλαζα κωδικούς e-banking, PINs ATM καρτών και γενικά όποια σοβαρά passwords είχα αποθηκευμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...