Προς το περιεχόμενο

DVD Ripper & bad dvdisks erwthsh

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα δεν εχει σχεση με μετατροπή ταινειας.

Το πρωτο που με ενδιαφέρει ειναι να αντιγράψω το dvd στο σκληρο , για να επιστρεψω το νοικιασμενο δισκακι, και να το δω αργοτερα 2-3 φορες. τα περισσοτερα δεν τα αντιγραφω.

δηλαδη σε ISO, ή αλλιως μονο το main movie.

To DVD Decrypter κανει καλη δουλειά και πολυ απλό.

Αλλα μερικές φορές πέφτω σε χαραγμένα dvd και χαλάει η δουλειά.

συνηθως το προβλημα ειναι σε 1 μονο .VOB

Τα dvd players (software, ολα τα βλεπω στο pc), εχουν καποιο fault tolerance, και στο απλο παιξιμο συνηθως δεν δυσκολευονται, αλλα στο ripping κολλαμε.

Sto Smartripper εχει καποια setting gia "ignore errors", set read retries, αλλα ειναι πολυ αργό.

Για ενα χαλασμένο VOB, έκανε 4-5 ώρες το 1 GB.

Υπάρχει καποιο εναλλακτικό Ripper, ας πουμε να καταλαβαινει γρηγορα οτι υπαρχει προβλημα, να χωνει μηδενικα στα bytes που δεν διαβαζονται και να συνεχιζει την αναγνωση;

Δημοσ.

BadCopy Pro. den kserw an douleuei gia dvd... logika 8a douleuei... egw to xw dokimasei k kanei poly kala thn douleia tou. ena problhma exei mono. oti to paei se temp prwta, k meta prepei na to ksanaantigrapsei apo to temp destination ekei pou 8es. exei ry8mish gia Recovery Option : Max data - Normal - Max speed... esy 8a dialekseis max speed afou 8es grhgora pragmata... apla isws xaseis kapoia xtra byres:)

Δημοσ.

Το DVD Decrypetr 3.1.7.0 κανει πολυ καλη δουλεια!!! Εχω αντιγραψει αρκετα DVD χαραγμενα κτλ... και τα εγραψε μια χαρα!!

Απλα εγω εχω το αλλο προβλημα....οτι δεν μπορω να τα δω αφου τα αντιραψω στο σκληρο με το PowerDVD ή με το WinDVD.....απλα μπορω μονο να τα μετατρεψω σε VCD.... :(

Α, πολυ καλο επισης ειναι το DVDShrink στην αντιγραφη στον σκληρο.... :)

Δημοσ.
Απλα εγω εχω το αλλο προβλημα....οτι δεν μπορω να τα δω αφου τα αντιραψω στο σκληρο με το PowerDVD ή με το

Koufo! Bgazeis to macrovision protection otan kaneis rip to dvd sto sklhro?

Δημοσ.
Απλα εγω εχω το αλλο προβλημα....οτι δεν μπορω να τα δω αφου τα αντιραψω στο σκληρο με το PowerDVD ή με το WinDVD.....

File mou mallon den kaneis ripping swsta. Gia na ta deis apo to disko prepei na peraseis olo sxedon to DVD kai episis na min xrisimopoiiseis stream processing. Prepei diladi na peraseis ta arxeia autousia. Gia pio sigoura apotelesmata an exeis kai xwro perna olo to DVD sto disko.

Sinithws arkei na grapseis ola ta arxeia pou vriskontai alfavitika panw apo to teleutaio vob tis tainias. Etsi An i tainia einai sta vts_07_x.vob tote prepei na grapseis kai ta vts_01_x, vts_02_x .... (kai ennoeite ola ta arxeia oxi mono ta vob).

Δημοσ.

[quote="badvariemai

......kai episis na min xrisimopoiiseis stream processing. Prepei diladi na peraseis ta arxeia autousia..........

Ισως να φταιει αυτο....γιατι τα πιο πολλα τα εχω κανει με stream processing....

Μηπως φταιει και το οτι τα βαζω σε δικο μου φακελο, επιλογης μου, χωρις να περιεχεται μεσα ο φακελος VIDEO_TS και εκει μεσα τα vob αρχεια, αν θυμαμαι καλα....?

Anyway, δεν τρελαινομαι και πολυ να σας πω την αληθεια.....αφου η δουλεια μου γινεται.... :)

Δημοσ.

Πριν από καιρό είχα καταφέρει να το δουλέψω και με stream processing, αφού με ενδιέφεραν μόνο οι ελληνικοί υπότιτλοι και δεν υπήρχε πρόβλημα στο να παίξω την ταινία από το σκληρό με το powerdvd και οποιοδήπότε άλλο πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...